Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 355
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
  • в 1001-та нощ
На мен си ми изглежда добре, но сигурно на живо е по-впечатляващо  Peace

Коя е базата за глитъри на МАС? Нанесе линийка от нея и после цвета или ги смеси предварително, като с Дюралайн?

Все забравям и кое синичко слагаше във вътрешния ъгъл?  Rolling Eyes

# 76
  • София
Добре, че ми обърна внимание и коригирах. Не на МАК, а на Сефора е базата:

Ето мои сними как базата засилва сенките:

Първо я нанесох като линия, но после прецених, че ще е по-добре директно да смеся с глитъра.

Във вътрешния ъгъл на окото е Inlot AMC Shine 24.

# 77
  • в 1001-та нощ
Благодаря  Peace Предполагам е, като прозрачен гел? Лепне ли?  Rolling Eyes

# 78
  • София
Много е гъсто като консистенция, цветът е близък до кожата с лек розов отенък, лепне много. Е, аз съм я ползвала броени пъти и все веднага след нанасяне. Не знам ако поседи няколко минути как ще е. Но специално за работа с глитъри си е по-добре да лепне Simple Smile

# 79
# 80
Цял ден си "играя" с новия ми Benefit Benetint и не мога да му се нарадвам на ефекта и приложенията. Имате ли този продукт, как го ползвате, хитрини, доволни ли сте от него? Или някои от другите Тинтове на Бенефит?

Аз го имам, но изобщо не се разбирам с него и не го ползвам  Blush Купих си го заради една приятелка - тайландка, която зяпах със седмици, докато не се престраших да я питам с какво си маже скулите, за да изглежда като истинска снежанка - с бяла кожа и румени бузки, но сякаш руменината идва отвътре, а не седи на повърхността на кожата както при обикновените ружове  Heart Eyes Това беше тайната й. Да, ама не и при мен! Първо ми е ужасно трудно да работя с това чудо - толкова е течно и не успявам хубаво да разнеса и става на парцали някак си на бузите. Цветът и той не е съвсем моят, въпреки че ми отива всякакво червено по принцип. Единствено съм носила на устни, за да подсиля естествения им цвят, защото моите са доста червени. Най-неприятно в цялата история ми е, че пръстите се боядисват при нанасянето и то трайно - много е силен пигментът  ooooh!

# 81
Хей, как съм виизпуснала в новата тема  Crazy

Пък сте се разговорили за някакви нови и интересни продукти. Че и екскурзия се организира  Mr. Green
Това шишенце на Бенефит, звучи много интересно  Flutter

Благодаря ви, момичета! Simple Smile
Трябваше да уточня малко повече.  Embarassed Харесвам малките четки, защото с тях работя по-лесно, по-добре разделят миглите ми и не наслояват продукта. Това са личните ми впечатления. Нещо подобно или подобно търся. В момента ползвам Define-A-Lashes, която ми харесва, но четката е гумена...

Аз малко със закъснение, но горещо препоръчвам спиралите на Пиер Рене  Flutter Heart Eyes Имат и с такава четка, каквато си показала. Това са единствените спирали, които НАИСТИНА ми харесват  Heart Eyes Не знам от къде си, защото се предвалаг само в м-ни Мория. Но може да им се обадиш за доставка евентуално. И не знам какво имаш предвид под среден клас (защото за мен обсъжданите Риммел и Катрис са нисък), но цената й е като на спирала на Лореал и МаксФакторт - около 30лв беше  Peace

Ел, глитърчето страшно ми харесва, пък на живо си представям какво е  Flutter Все забравям да си купя тази база за глитъри от Сефора (макар, че последно време слагам по-скоро мат, отколкото блясък  Crazy)

# 82
  • в 1001-та нощ
Много е гъсто като консистенция, цветът е близък до кожата с лек розов отенък, лепне много. Е, аз съм я ползвала броени пъти и все веднага след нанасяне. Не знам ако поседи няколко минути как ще е. Но специално за работа с глитъри си е по-добре да лепне Simple Smile

Май точно това ми трябва - взех преди време няколко глитъра на Lime Crime от този тип:

За разлика от други глитъри не лепнат на окото. В глитърите на Инглот, например, има нещо, което ги прави супер лесни за работа и лепнат над пеинт пот, а тези повече се ронят, затова съм мислила за специална база. Имам и дюралайн и тази на Импала, но не съм пробвала още. Според мен обаче - дюралайн няма да е подходящ, по-скоро нещо гъсто и лепнещо  Peace

# 83
Според мен обаче - дюралайн няма да е подходящ, по-скоро нещо гъсто и лепнещо  Peace

За супер прахообразни блещулки, аз преди ползвах безцветен гланц за устни  Crazy Това и Жаки го беше споменала преди време. Действа супер - лесно и мнооого трайно, НО за това пък и сваляне няма след това  Crazy Като бетонирани са  Wink

# 84
  • на последния етаж
Още веднъж благодаря на всички за препоръките за спирала. Ще погледна Клиник, в Мория също, жалко, че рядко имам път до центъра...

# 85
  • София
Глитърът на МАК е просто ужасен за работа, все едно съм взела глитър от магазин за художествени материали. Та наистина му трябва много здрава, лепкава база. Тази на Сефора се справи чудесно определено.

Аз преди бях мнооого доволна от малката спирала на Клиник, само че последните две, които си взех бяха сухи (купени от различни магазини). Да дадеш толкова пари и то за мини-спирала и да не можеш да я ползваш си е доста дразнещо. Затова я смених с MAC Extended Play Gigablack Lash. Четката й е дълга и много малка. изключително подходяща за долни мигли. Справя се прекрасно и с горните. Общо взето ми се превърна в тотален любимец заедно с Better Than Sex на Too Faced.

# 86
За екскурзия към Космос и аз съм навита, заедно с един брой калпазанин!
B&C, отново да ти кажа, че така с молива ти и супер. Много ми харесва този последния ти грим, очите ти блестят!

# 87
  • Бургас
След 2 дена съм в Брашов там ще разрушкам Сефора малко аз. Имам една база на Есенс за пигменти и т.н. но май така си седи.

# 88
За екскурзия към Космос и аз съм навита, заедно с един брой калпазанин!
B&C, отново да ти кажа, че така с молива ти и супер. Много ми харесва този последния ти грим, очите ти блестят!
Много сме, силни сме! Heart Eyes Hug
И аз харесвам много грима на B&C и на ЕЛ. Heart Eyes

# 89
Много готин глитър на МАС  Heart Eyes
Обаче работата с тях наистина си е "pain in the ass"

Общи условия

Активация на акаунт