Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 382
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Ако е пигмент - детска играчка. Тези глитъри обаче са точно както Жаки ги е нарекла  Mr. Green

Бях обещала малко повече за сенките на Makeup Geek. Та на който му е интересно - http://www.eatlovemakeup.com/2014/08/makeup-geek-eyeshadows.html

# 91
Aз за това вече не ги купувам, въпреки че са божествено красиви.  Честно казано глитърите дето ги има в Джъмбо не се залепват по-трудно от тези на МАС  Mr. Green
Най-лесни за работа са ми тези на Wet n Wild и тях ги нося редовно на празници.

# 92
  • Бургас
Харесвам глитъри , но не съм тип глитърно момиче , а да си призная съм голяма сврака  Mr. Green .

# 93
Densi, alena, само возилото да се осигури, аз съм на линия по всяко едно време почти. Пък и като сме повече, пътят ще ни излезе по-евтин. Wink

# 94
  • Бургас
хехе момичета, таман организирах транспорт до Румъния за 14 човека , вече имам опит. Взимате и мен  Mr. Green

# 95
  • в 1001-та нощ
Densi, alena, само возилото да се осигури, аз съм на линия по всяко едно време почти. Пък и като сме повече, пътят ще ни излезе по-евтин. Wink

Ха хах, страхотно би било  Heart Eyes Ще се разберем (не тук)  Heart Eyes

Глитъри съм слагла само в периода - Коледа и Нова година  Mr. Green

А днес пробвах един лилав рефил на МАС, реших да го завърша със сиво - да не стои много ярко  Blush

Лилавото стои матово, ако бях завършила с друг цвят би стояло различно, умувам с какво да експериментирам  Blush

# 96
  • гр. София
Аленка, много е хубаво.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Кое е лилавото ( дали го имам  Thinking ) ?  newsm78

# 97
Алена, кое е това червило? Страхотно пасва на грима.

# 98
  • в 1001-та нощ
Благодаря, Момичета  Heart Eyes

Shokoladche, лилавата сянка я взех, като бяхме с теб заедно на срещата в Дъ Мол, казва Creme De Violet. Ще я обявявам в размените, защото съм потресена от количеството лилави сенки, които имам, ако ще идваш в събота - мога да я взема да я видиш  Peace

Аглая Епанчина, наистина това червило е най-носеното от мен червило на МАС и е на привършване вече - Bust Out! убито, студено, сивкаво лилаво, мисля, че е от някаква колекция, защото прилича на детско на външен вид  newsm78 И нямм идея дали сега се продава. Дано намеря нещо подобно  Confused

Хидратиращо е и с много приятна, галеща текстура  Peace

# 99
  • гр. София
Имам я. Знаех си.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green   Hug Hug Hug

# 100
Аглая Епанчина, наистина това червило е най-носеното от мен червило на МАС и е на привършване вече ...

Много е интересно: на снимката с грима ти изглежда много нежно и деликатно, а на снимката, която показва само него - доста смел цвят и силен. Но явно нанесено, се омекотява. Много е хубаво.

# 101
  • в 1001-та нощ
Да  Peace в гилзата заблуждава   Peace

Предположих, защото, като я показах в похожденията ме пита за нея - в темата  Heart Eyes

# 102
Алена, пробвай го и с някое хубаво бронзово. Лилаво с бронз седи жестоко  Heart Eyes

# 103
  • София
Да знаете, че не съм ви забравила и ви чета скришом

от мен едно гримче от уикенда Simple Smile

продукти:
Скрит текст:
Face:
Garnier Perfect Blur Primer
Revlon Colorstay 220&350
Maybelline Fit Me10 Concealer
Garnier Roll-on Fair Concealer
Ben Nye Powder (white)