Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 384
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Това е първото ми творение със сенки върху хартия  Mr. Green Sunglasses Laughing
Скрит текст:
Дори и скенерът не може да сканира реални цветове  Rolling Eyes
Всичко изглежда матово, а всъщност не е Rolling Eyes

# 106
Ето и от мен днес - пак малки Електрик  Sunglasses
Чудех се дали да слагам очна линия, но реших че ще дойде в повече.

# 107
  • в 1001-та нощ
Веси, супер   е станало, а как си успяла да го снимаш изобщо  Crazy

# 108
veselina_s_p, много е красиво и много добре ти стои!   bouquet
Може ли да те попитам с каква четка нанасяш сенките на клепача и с каква опушваш към костта?

# 109

Искам да ви попитам как стоят течните ружове на Benefit върху устните?
Като руж малко се съмнявам, че ще се справя с нанасянето и ще ги ползвам, но ако стоят добре върху устните, да взема да си купя  Simple Smile
Иска ми се да ми станат естествено червени устните и отгоре да слагам само безцветен балсам. Дали ще стане товa което ми се иска?  newsm78

# 110
А няма проблем и с руж да се справиш, то е супер лесно. Три точки на бузката и четка дуо файбър или рехав таклон. Въртиш леко и става за 1 минута. Сега точно се направих с розовия Тинт, доволна съм. На устните стои много леко и доста естествено, но аз все още не мога да свикна, защото устните ми са хем оцветени  хем сухи, като без червило и някак инстиктивно ги облизвам а те се засушават. Тинтовете оцветяват доста и не се маха просто със слафетка примерно. Балсам отгоре безцветен не съм слагала, да видя как е, но после ще сложа за теб ментовото яйчице Еос, защто сега положен мвого ми харесва ефекта и не искам да го развалям. Най- добре пробвай да видиш как ще ти стои на теб, защото не са никак евтини.

# 111
Тинтовете като сложиш отгоре балсам и се махат много бързо!

# 112
Радвам се, че ви харесва, момичета  Hug Няма какво да обяснявам, че на живо стоеше по-различно, но този път и снимките станаха сравнително добре  Crazy

veselina_s_p, много е красиво и много добре ти стои!   bouquet
Може ли да те попитам с каква четка нанасяш сенките на клепача и с каква опушваш към костта?

О, за жалост ползвам доста повече четки от една за клепача и една за опушване  Blush
За този грим, за клепача ползвах четката към Електрик палитрата. Тя между другото се оказа доста добра  Peace По-широкия край използвах за лилавото, а по-тесния за зеленото. Използвах и сребристия  хамелеон при преливането на двата цвята. За него взех малка кръгла и по-пухкава четка, защото исках само леко покритие, без плътност - ELF Contour Brush в този случай.
А за преливките, не ги правя само с четки. Ако разчитам само на косъмчетата да ми прелеят сенките, не се получава, както ми харесва. Много се отнема от цвета, докато се прелива. За това аз преливам с цветове  Peace Така, че започвам с една малка плоска четка на Импала, която ми е най-удобна за оформяне на В-то във външния ъгъл. След това леко блендирам краищата с МАС 217. След това нанасям по-светъл цвят, с който реално ще направя преливката. Нанасям с четка подобна на МАС 217 - имам една на Сигма и една на Зоева. Много удобни четки. Та, с тях и по-светлата сянка правя преливката. След това ползвам една по-кръгла и пухкава четка на Зоева - 225. С нея нанасям обикновено 3-ти още по-светъл цвят  Crazy Нея я ползвам за преливката в най-горната частв на грима - по средата на костта.
Това ми е схемата общо-взето  Grinning

Днес съм в зелено и пробвах новата ми халемеонова сянка от новата колекция на АртДеко - Jungle Fever 49  Heart Eyes Flutter Голям разкош е този цвят и го препоръчвам горещо  Peace Лошото е, че се оказа, че тази колекция е заредена само в Дъглас  Rolling Eyes Дори в Мория я нямаше.

# 113
Благодаря ти за изчерпателния отговор! Много ми харесва как съчетаваш и преливаш цветовете. Hug

# 114
  • Бургас
Сенките на АртДеко в какво ги поставяте? Размерът им е различен от този на стандартните, а ми казаха, че нямат кутийка за тях.

# 115
Сенките на АртДеко в какво ги поставяте? Размерът им е различен от този на стандартните, а ми казаха, че нямат кутийка за тях.

Има кутийки - на АртДеко са и се продават отделно с десена на съответната колекция. Тази е такава:

Но са скъпи и малки. Събират 2бр. от тези квадратните сенки и 3бр. от стандартните по-малки сенки.
Аз моите ги слагам в една обща празна палитра от китайските. Там събирам всякакви такива безпризорни бройки, за които не ми се купува отделна кутия  Wink

# 116
Аз имам от големите, които събират по 12 сенки. Нещо такова:
https://www.douglas.de/douglas/Make-up-Accessoires-Augen-Artdeco … d_3000051682.html

# 117
Днес нямах вчерашния успех със снимките, но все пак реших да ги покажа...

# 118
  • Плевен
Веси  smile3501 , чудесно се е получило  Heart Eyes

Кой е основния цвят на клепача ?

# 119
  • в 1001-та нощ
Аааааа, аз горе-долу вече мога да си представя  Heart Eyes  bouquet

Веси, давай какво си ползвала Simple Smile

Аз съм се побъркала по тази снимка и направо не ми излиза от ума - брутално много ми харесва  ooooh!  

Линк да се види по-голяма https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Общи условия

Активация на акаунт