Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 392
  • 746
  •   1
Отговори
# 120
Ето това ползвах:

Като на подвижния клепач, ползвах двата цвята от палитрата на Wet&Wild + единичката на АртДеко  Peace
На живо тази единичка прави страхотен ефект  Flutter

# 121
  • в 1001-та нощ
И на снимката се долавя този ефект, но може би тъмните са се поизмили  Peace

# 122
  • Berlin
Момичета, мисля, че съм в точната тема Simple Smile , да ви питам има ли сред вас пловдивчанки и дали се занимавате с грим на други за поводи? Simple Smile или да ми препоръчате гримьор и фризьор за Пловдив?

# 123
  • в 1001-та нощ
Фоксито - за грим, ако харесваш това, което е показвала  Peace

# 124
Е как Фокси е гримьор от, и в Пловдив. Според мен друго не ти трябва, велика е тази мацка. Пиши икато разгледаш тук в тази тема какво твори. Във фейса също я потърси. Hug

# 125
  • Berlin
Благодаря! Фокси ли е името , понеже не следя темата? Simple Smile

# 126
foxita e. Това е блога и http://www.vg-makeup.com

# 127
  • Бургас
Благодаря, момичета! В магазина ми казаха, че нямат кутийки, но вие сте прави - ще ги " наместя ' някъде другаде - например в кутията на INGLOT.
Само да споделя нещо, което отдавна ме терзае - очите ми имат цвят като на a.l.e.n.a, косата ми е подобна на нейната , но когато тя си направи грим в по- розов или сливов нюанс и стои прекрасно , а аз с такива цветове съм като зайче с червени очи!
a.l.e.n.a, имам предвид, че когато си направиш грим като на последната снимка, която си показала ще ти стои страхотно!   bouquet

# 128
  • varna
Prisaedinqvam se   bouquet

# 129
Днес съм на Shiseido  Grinning

# 130
  • в 1001-та нощ
pafal, много добре те разбирам, има цветове, с които и аз изглеждам така - много зависи какъв ти е под тона и с какъв подтон са сенките - дали червеникавото е по-керемидено, кафеникаво, или по-синкаво и т.н. Също така и с какво се опушва.

Сподели свой грим, с който ти се струва, че изглежда - така, както не ти харесва, за да обсъдим какво може да се коригира - конструкцията на грима и цветовете в нея   bouquet

# 131
Мацки, подготвям публикация за едни кремообразни червила на Инглот и един от цветовете просто ме побърка от кеф, а и снимките се получиха добре, така че няма как да не споделя Simple Smile Извинявайте за спама  Blush

... и ви благодаря, че сред толкова много добри гримьори в Пловдив ме препоръчвате именно мен Simple Smile bowuu

# 132
  • в 1001-та нощ
Wow, моля и тук да споделиш публикацията за червилата, като е готова   bouquet

# 133
  • Бургас
 a.l.e.n.a    bouquet
Само трябва да се престраша да кача снимка. Аз съм на светлинни години след вас!

# 134
  • в 1001-та нощ
Ами мога да предложа, ако искаш да ползваш даден труден цвят,  розово например, избери различни видове розово - по-синкаво, по-коралово, по-еди си какво ...и експериментирай с кое ти се получава най-добре, за да налучкаш - какъв подтон ти пасва. Или пробвай да го нанасяш на по-малка част от клепача, като опушваш външния ъгъл в по-неутрален и не изморяващ цвят (кафеникаво - студено/топло, сивкаво); както и да ползваш различен цвят - във вътрешната част на окото - според това дали са по-близко или по-раздалечени очите.

Така, без конкретен пример по-трудно се обяснява, но са насоки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт