Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 397
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Благодаря за съвета! newsm51

# 136
  • Berlin
И аз благодаря за контакта! Simple Smile

# 137
Ето днешното ми изпълнение:

# 138
  • в 1001-та нощ
Аз днес пробвах Изумридения оазис на Estee Lauder.

Палитрата е чудесна и много ми харесва, но аз имам нужда - да я опозная. Ползвах цветовете 1, 2 и 3 и малко 4. 4 е разкошен цвят, но не посмях да го ползвам много - като в първи грим с палиртата.

1 е мат, бял, не се праши, четох някъде, че е бяло със зелен оодтон, на мен ми изглеждаше просто бяло, а на снимката е малко сивкаво, но реално не е сиво.

2 е сатен, но стои по матово с леко хамелеоново було, като ситно звездички. 3 е много пигментирано кафяво.

1 и 2 не се блендваха добре, за разлика от 2 и 3. 1 изобщо не позволява надграждане, нищо не се задържа над него.  Но пък идеално пасна за блендване ан външния ръб на кафявото.

Следващия път ще пробвам 2 и 4 Simple Smile

Ето малко снимки Simple Smile

Вече няколко пъти ползвам миглоизвивачката. Миглите стават по-подредени, обръщат се, но са пак прави. Чудя се, дали поогъвам на няколко места по дължината  Thinking

# 139
  • в 1001-та нощ
Веси  Heart Eyes напоследък си захванала много хубава серия  Heart Eyes Последните ти гримове са много хубави  Peace

# 140
Веси, аз съм in love:)

Аленка - яко ти стои зеленото

# 141
  • София
Алена и veselina_s_p много хубави гримове!

Чудесни сте!   bouquet

# 142
  • в 1001-та нощ
Аз пак - зелено  Crazy Докато не си изпробвам всички зелени няма да мирясам, но снимките не станаха добре, затъмнено е в сиво, тъмничко,а е излезло доста прозрачно, за разлика от зеленото, което се вижда добре Simple Smile

Веждите ги оставям да поизрастат, за да ги преоформя  Mr. Green

# 143
Страхотна Алена - зелена:)

Имам доста наснимани гримове, но не мога да сколасам да пипна снимките и да ги кача ..... newsm78:)

# 144
  • в 1001-та нощ
 Blush Пропуснах да споделя, че пробвах машата за мигли на Диор и много, много ми хареса  Heart Eyes Сега ще видя къде я има, да я поръчам  Heart Eyes

# 145
Blush Пропуснах да споделя, че пробвах машата за мигли на Диор и много, много ми хареса  Heart Eyes Сега ще видя къде я има, да я поръчам  Heart Eyes

Аленка после сподели Simple Smile че и аз си търся нещо, което да усмири моите  Joy А имаш ли снимки, след като я пробва? Любопитно ми е да видя ефекта...

# 146
  • в 1001-та нощ
Бяхме на грим среща и го пробвах на масата, щом ефектътъ се забеляза от останалите, значи не се заблуждавам. Моите мигли са много твърди явно и дори с миглоизвивачката - ефектът не е задоволителен. Да, с нея стават по-подредени, по-добре, от колкото без нея, но има нужда от още  Peace

Ефектът не е като с къдрин и ролки, не стават като полусфери, но се обръщат назад. Аз все пак пробвах и малко, не е като машата дае у дома и да я ползвам дни наред  Peace

Като я взема ще пусна снимки  Peace

# 147
Бяхме на грим среща и го пробвах на масата, щом ефектътъ се забеляза от останалите, значи не се заблуждавам. Моите мигли са много твърди явно и дори с миглоизвивачката - ефектът не е задоволителен. Да, с нея стават по-подредени, по-добре, от колкото без нея, но има нужда от още  Peace

Ефектът не е като с къдрин и ролки, не стават като полусфери, но се обръщат назад. Аз все пак пробвах и малко, не е като машата дае у дома и да я ползвам дни наред  Peace

Като я взема ще пусна снимки  Peace

Благодаря Simple Smile
Току що я видях в продавалника, но честно казано не бих рискувала оттам. На мен всъщност не ми трябва толкова много да извива, колкото да ги подреди, т.к. растат ужасно напосоки и какви ли не спирали и миглозививачки съм пробвала, но не става както аз искам... Омръзна ми всяка сутрин по половин час да ги подреждам с разни безопасни игли и др подобни изобретения Laughing, което ми разваля цялото удоволствие от гримирането...

# 148
  • в 1001-та нощ
Аз в продавалник не съм гледала  Peace

Има хубави гребенчета в Инглот  Peace Около 6 лв струват  Peace

# 149
аз си бях взела миглоизвивачка от продавалника , с батерии.Ама доста ми си поизтищиха миглите от нея.Гребенчето на Инглот е по добрия вариант

Общи условия

Активация на акаунт