Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 56 тема

• 70 443
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
  • в 1001-та нощ
А ти коя взе? Колко често я ползваше? Над спирала ли я ползваше?

# 151
взех - преса за мигли се води(не мога да кача линка), включва се първо и като загрее се ползва.Ползвах я всеки ден под спиралата.След около 3 мес забелязах изтъняване на миглите

http://olx.bg/presa-za-migli-i55514926

# 152
  • в 1001-та нощ
Аз пробвах тази на Диор, тя не пречупва  Peace В нета четох за този тип - затоплящи, че е по-добре да се ползват над спирала и задължително да се почистват  Peace

Но не съм се задълбочавала  Peace Ще прочета още.

Благодаря, че сподели за пресата, защото ги гледах в нета, поне да не се чудя  Blush

# 153
ооооооо няма проблем , сподели после за тази на Диор , на каква цена е харесва ли ти

# 154
Алена, не бързай да си купуваш това на Диор. Просто си поиграй малко с миглоизвивачката и сама ще се научиш как да правиш миглите извити, а не да ги пречупваш Peace

# 155
  • в 1001-та нощ
Разучавам я още, но като не се гримирам всеки ден и тренировките ми са по-редки  Blush

Като ползвате миглоизвивачка - само в основата на миглите ли я ползвате или на няколко места по дължината на миглите?

При мен не се пречупват  Peace Може би и аз я ползвам по-плахо  newsm78

# 156
Как в основата? Нали така щръкват на горе  Laughing
Ползвам я леко на няколко места, така че да се получи хубава извивка, а не просто пречупени мигли. Извивачката ми е хубава( макар и вече с фалшиви гумички) и не задържам повече от 2-3 секунди Peace

# 157
  • в 1001-та нощ
При мен явно има нужда да се стиснат на няколко места  - и в основата, и по дължината към връхчетата. Определено са много по-добре, по-подредени - от колко без извивачка, но резултатът, който до момента постигам не ме задоволява. Е, няма и как да стане от раз, търпение имам  Peace

# 158
  • Велико Търново
Благодаря за новата тема  bouquet
Искам и аз да изкажа възхищението си от прекрасните гримове на Веси  bouquet Влязла си в страхотна серия....много ми допада използването на повече цветове и страхотното им преливане  bouquet
Аз бях на двуседмична почивка и освен слънцезащитен крем и балсам за устни/червило друго не съм слагала, макар да си носех запас от сенки Wink

# 159
Благодаря, момичета, радвам се че ви харесват  Hug
Наистина последно време ми се върна музата за сенки  Flutter Което и нее съвсем добре, защото все се заглеждам по някое ново попълнение  Mr. Green

Последната седмица гледам ревютата на Темпталия за новите червила на НАРС  Heart Eyes Ужасна история просто - до момента си харесах поне 3-4, а още не е показала всичките цветове  ooooh! Crazy

# 160
  • Плевен
Да Ви се похваля, как гримирах една приятелка, която беше кума на сватба  Simple Smile Снимах я преди червилото. Много ще се радвам, да изкажете мнение  Simple Smile
Скрит текст:

Скрит текст:

# 161
  • в 1001-та нощ
viv_pl   bouquet много, ама много хубаво е станало и  много изразителни очи сте постигнали  Peace

Единствено ми дразни погледа, но може и да от снимката - външния ръб на тъмната сянка - с която завършва грима под веждата. Изглежда не добре блендвано на първата снимка, а на втората е ОК  Blush Аз също имам такъв проблем  Simple Smile

А аз днес случайно забелязах, че все съм отиквала да не пробвам   MAC Chartreuse Bouquet Pigment  Crossing Arms

Не ми харесваше, че зеленото е с жълт подтон, харесвам зелено към синьо, без лайм, обаче нали съм на зелена вълна - жертвах се и безобразно ми хареса - толкова свежо.

Много исках да пробвам - заради densi  newsm51 и новото червило от есенните на Шанел, ами приказка е, колебаех се дали ще ми пасне, но нали не е плътен цвят - добих кураж - само за проба, а навън излязох с по-прозрачно-розово, което заспа на грима  Blush Тази комбинация ще я разносвам доста време Simple Smile

За жалост - снимките не са много изразителни, но ... дават идея  Blush

С Шанелското червило - без молив - за снимка:

С другото, с което излязох:

# 162
  • Плевен
Аленка, този пигмент е един разкош  Heart Eyes Благодаря ти, че ми напомни за него.
Ти с кафяво ли си го комбинирала, аз съм го пробвала с корал и с лилаво, също се получава много свежо.

# 163
Аленка, благодаря ти много, разкошна си! Hug  bouquet Ама защо не си излязла с Шанела и си го сменила с друго? Много красиво червило?

# 164
  • в 1001-та нощ
Червилото много ми хареса, защо имах предубеждения, не знам  Crazy Но си мисля, че за лятото със светлото беше по-добре  Blush

Предполагам, че другия път в Сефора ще разгледам и Boy и Монте Карло, никога не съм им обръщала внимание, само то тук знам, че са фаворити  Blush densi, ти и двете ли имаш?

viv_pl  Blush този пигмент ме спечели на една среща на очите на Надето  Heart Eyes Никак не беше мой цвят, но подходих емоционално и сега не съжалявам  Blush

Мисля да пробвам отново лайм-а от Електрическата  Blush Много ми е смел, но ме провокира  Blush

Общи условия

Активация на акаунт