Питаш и за Сатурн - това е планета, която носи ограничения, затруднения с цел постигане на стабилност. Сатурн отговаря за дисциплината,отговорността,редът,закона,страховете и комплексите, неизбежните проблеми и препятствия, задължителните изпитания.
, но при съвпад с Юпитер, който също е в 7-ми Дом, не трябва ли да са по-благоприятни нещата? 

а ако ще е и щедър покровител - защо не
Явно нещата могат да се тълкуват по различен начин. А Какво става при съвпад на Марс и Венера в Риби (11-ти Дом)? Може ли да е предпоставка за изневери и често сменяне на партньора? Също така този човек да има сходство и да търси в партньора си качества на човек представител на зодия Риби? 
То някой път пиленцето веднъж каца на рамото.
до миналата седмица - четвъртък - аз бях направо
, а след петък - рязка промяна в настроението ми, дойде ми живец, усмихнах са та чак 4 дни не спрях да купонясвам и да се смея. То верно празници и хубаво време....ама...Кога се очакват пак подобни квадратури каквито бяха до миналата седмица??? А и те от 2012 до сега постояннно се образуваха от време на време и при мен беше ад.
Явно нещата могат да се тълкуват по различен начин. А Какво става при съвпад на Марс и Венера в Риби (11-ти Дом)? Може ли да е предпоставка за изневери и често сменяне на партньора? Също така този човек да има сходство и да търси в партньора си качества на човек представител на зодия Риби?
, но при съвпад с Юпитер, който също е в 7-ми Дом, не трябва ли да са по-благоприятни нещата?