Астрология - 5 тема

• 52 505
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Хммм моя бивш имаше Уран в седми дом  Mr. Green заряза ме 5 дни след като се похвали на най-близките ни проятели как ще вдигаме сватба  Joy

Това е култуво!
Аз имам Уран в 7ми дом. Сигурно заради него тази сфера от живота ми е белязана от изключителен неуспех.

# 616
  • София
Хммм моя бивш имаше Уран в седми дом  Mr. Green заряза ме 5 дни след като се похвали на най-близките ни проятели как ще вдигаме сватба  Joy

Това е култуво!
Аз имам Уран в 7ми дом. Сигурно заради него тази сфера от живота ми е белязана от изключителен неуспех.
Ми той 2 години след това се ожени, всичко почти както го бяхме планирали сямо младоженката беше друга  Mr. Green
Иначе ретрегроден Уран в седми дом - Скорпион, управляващ 11 дом, Уран има аспекти към Луна - секстил и Меркурий - тригон.  У7 - Плутон в 6 дом единствен аспект секстил с нептун, ако смятаме Марс за У7 в трети дом секстил с Венера и Асц, квадрати с Юпитер и Сатурн, които са в съвпад. Марс е най-слабата планета в картата, което май за мъж хич не е убаво, а и картата има сравнително малко аспекти преобладаващи секстили и тригони  Rolling Eyes

# 617

Lailah, моя седми дом се управлява от Уран Simple Smile, след 13 години брак съм в развод в момента, дойде ми като гръм от ясно небе.
Би трябвало да има аспекти по дирекция,прогресия към 7 дом към господаря на 7 - едва ли е само по транзита на Уран.

# 618
Lailah, може би нещо в синастрията ви пречи. Гледай и общата ви карта.

Li13, благодаря. Не е приятно това, което описваш, но не ми е и чуждо. Но и това минава.  Laughing За транзит Уран-Сатурн или Уран-Плутон говориш?

Ако още някой би искал да сподели дори и на лични, ако не тук в темата, как са му повлияли квадрати ли опозиции на транзитен Уран със Сатурн, Плутон и/ или Марс, ще го оценя високо.

Последна редакция: пн, 20 апр 2015, 21:57 от becky bloomwood

# 619
  • София
Синастрията ни е поносима бих казала. Раздялата при мен съвпадна със сатурнов възврат, транзитен сатурн съвпадащ с Плутон освен това, квадрат към Слънце, Луна и Асц + транзитен Уран опозиция Марс (марс е в широк съвпад със сатурн и плутон  Mr. Green ) и сигурно освен транзитите има и още ама познанията ми са малко  Crazy
При мен уран в момента е в опозиция със Сатурн, Плутон и Марс и квадрат със Слънце и Луна, ама както бях писала в момента имам Плутон съвпад със слънце и опозиция с Луната, които повече ме притесняват и като че ли повече усещам. По принцип Сатурн и Плутон са ми силно изразени в картата и тяхното влияние много го усещам  ooooh!

# 620
Ако още някой би искал да сподели дори и на лични, ако не тук в темата, как са му повлияли квадрати ли опозиции на транзитен Уран със Сатурн, Плутон и/ или Марс, ще го оценя високо.

Транзитен Уран квадрат натален Марс, орбиса от 3 градуса, един от най-лошите периоди, които съм имала някога Shocked .

# 621

Транзитен Уран квадрат натален Марс, орбиса от 3 градуса, един от най-лошите периоди, които съм имала някога Shocked .

Звучи вдъхновяващо! ..... Но благодаря де. Ако не е тайна нещо повратно и необратимо ли се е случило или по-скоро е било период на препятствия, след което е имало разсейване?

# 622
Беше наистина повратна точка с непоправими последствия. Знам, че транзитният Уран в квадрат с Марс отприщва огромен гняв, при мен и това се случи, чак се изненадох от самата себе си и от това, което съм способна да кажа, когато съм ядосана.

# 623
  • в 1001-та нощ
....

Доста се порових в ефемеридите, за да намеря точните апекти. Значимите събития в тези 3 момента, може би са повлияни и от други аспекти, но ще ги опиша Simple Smile

Транзитен уран в опозиция на натален Сатурн (лъв, 5 дом). В този период имах връзка с по-голям мъж, който беше против да уча след средно образование. Веднъж ме спря да си следвам мечтата. Но назря в мен осъзнаването, че ми е нужно такова надграждане и взех решение за себе си какво точно искам. Съобщих му го. Бяха грандиозни драми. Естествено не успя да ме спре този път.

За този Сатурн в 5 дом съм срещала интерпертации за връзка с по-възрастен мъж или трудни и дисциплиниращи връзки. Действително връзката беше смазваща и разрушителна за мен. Продължи 11 години.  Всички други връзки са ми били с мъже по-малки от мен, не нарочно - така се е получавало.

Транзитен Уран в опоцизия с натален Плутон (везни, 7 дом) - рязка смяна на работата не по мое желание. Издигане беше, но .... както бях болна се събира менидж. съвет и ме хвърля в огъня. За 3 месеца не бях имала почивен ден. Меко казано сама си говорех. Детето го преживя много тежко, мъжът ми също. Добре беше платено, но някои неща нямат цена. Не бих повторила, ако зависи от мен, дори да ми платят двойно и тройно.

Транзитен Уран в квадрат с натален Марс (близнаци, 3 дом) - все още бях несемейна - работата беше всичко за мен, можех да работя 24/7 и всеки успех ми носеше много мотивация за още и още. Ами прегорях. И като стигнах крайността взех решение, че ще работя от 8 до 17ч и след това си тръгвам, дали ще ходя безцелно или ще излизам с приятели няма значение. Дори да валят камъни и на работа да е потоп. И животът ми започна отново  Peace виждах Слънцето, радвам се на простички неща, ходех а кино и т.н. Неща, които по-рано са били губене на време  Mr. Green

# 624
becky bloomwood имам транзит Сатурн съвпад Уран и Уран опозиция Сатурн, Уран ми е Г7, Нептун  транзитира през 7 дом. По прогресия имам опозиция Венера/Нептун. И отминалите квадратури между Уран, Плутон и Нептун направо ме изстреляха в облаците, но от нервно напрежение и депресия. Ако искаш вярвай точно разпети петък се събудих сутринта и като с нож всичко се промени при мен - вдигна ми се настроението, усмихнах се до уши и така до сега. Дано да продължи така и за напред!!! Praynig че това което беше при мен от ноември до преди десетина дни беше просто ад. Но така като гледам догодина зимата пак ме чака нещо подобно, но да видим.

# 625

Lailah, моя седми дом се управлява от Уран Simple Smile, след 13 години брак съм в развод в момента, дойде ми като гръм от ясно небе.

Водолей на асцедента или десцедента не е лесна позиция за връзките.

# 626
A 7ми дом във водолей? Май пак не е. На мен също ми е болна тема - науспех след неуспех до момента.

# 627
  • София
При мен има вероятност за Водолей на Асц ама нали не си знам точния част може и коза да е  Rolling Eyes

# 628

Водолей на асцедента или десцедента не е лесна позиция за връзките.
В книгите пише,че Козирог или Водолей на Десц. - преди Сатурновия възврат,не е добре да сключват /встъпват в брак.

# 629
А след сатурновия възврат вече няма и да им се иска...

Общи условия

Активация на акаунт