Нумерология

• 85 825
  • 423
  •   1
Отговори
# 105
Пиша от телефона и ми е сложно. Първи 9годишен цикъл под 1, принципно женитба не е препоръчителна особено втори цикъл под знака на 7. След РД тази година си 9, всичко завършва от стария цикъл и се поставят основите на новия. Цикъл под знака на 7 защо е логично за имиграция? 7 ни дава самота или ни кара да се чувстваме сами

# 106
Благодаря ти!  bouquet

# 107
Живота в чужбина си е труден, поне от начало, човек живее по-затворено типично по 7. Това имах предвид

# 108
Живота в чужбина си е труден, поне от начало, човек живее по-затворено типично по 7. Това имах предвид
Благодаря ти за уточнението. Hug
Подготвени сме и за това.Отиваме при родителите ми,но така пак ще сме ограничени в общуването.Поне в началото докато усъвършенстваме езика.Поне аз така го тълкувам.

# 109
Е, след 43г. Определено ще имаш възможност да правиш пари, за финансова стабилност

# 110
Като пораснат децата ще забогатея. Grinning
А и професионално съм се насочила да се развивам в съвсем нова посока,за което наистина ще ми трябват години на обучение и усъвършенстване.
Общата картинка съвпада,детайлите ще ги покаже живота. Simple Smile

# 111
и на мен нумерологията ми е интересна. Моят син е с път на живота 2 и е с много труден характер. Бихте ли споделили нещо, ако знаете. Роден е на 27. 02.2007. Благодаря ви  предварително

# 112
Роден на 27, и риба и път 2, чувствително и емоционално дете, може да се чувства неразбрано. Път 2 не могат да са сами, трябва да работят в екип. Сигурно ще се ожени до 34г. Просто е много чувствителен от там идва тази особеност.

# 113
Здравейте, дами!
По принцип много се интересувам от астрология, но напоследък започнах да се интересувам от нумерология. Моят личен път е 4, а на дъщеря ми  9. Интересуваме в кои области е добре да се развивам, а и за дъщеря ми ми е още по-важно да знам, за да мога правилно да я насочвам през годините. Познавам работодател, който праща всяко сиви за нумерогична прогноза и съвместимост спрямо него.

# 114
Наистина ли? Браво на този работодател? Може ли да споделиш кой е, на ЛС, разбира се. Мисля за потенциала на детето най-добре астрология, при нумерологията има начин, но е сложно. Питагоровия квадрат се прави, има го в книгата на А. АЛЕксандров, трябва и ел.вариант да я има. Трудоемко е, правила съм го, но не съм го изучила ок.

# 115
Здравейте дами!
Интерисувам се от няколко конкретни въпроса,и незнам на астролог или нумеролог да отида защото не съм запозната изобщо с тези области.
Искам да разбера коя дата е подходяща за кръщене и дали дази год или др.
Също за започване на бизнес кога е най-подходящият момент?
Някой знае ли към кого мога да се обърна? Simple Smile

# 116
За кръщене избрах дата с астролог. Избира се дата подходяща за конкретния човек. Принципно астрологията е по детайлна. Номерологично също може да се види подходящ ли е периода за нов бизнес. Астролог ти препоръчвам А. ВОТЕЙ, но е доста заета, зареди се с търпение. Много е важно големи събития да се правят или започват в точния момент. Както казва моята ясновидка, хората все си мислят, че имат магия, уроки, негатив, а всичките им проблеми са от глобални действия в неподходящи периоди.

# 117
Извинете, но защо датата за Кръщене се избира с астролог Rolling Eyes

# 118
Ани, аз съм с вибрация 1, сега лична година 9. Ако ти се занимава, ще се радвам да разкажеш нещо   bouquet

# 119
Ани, аз съм с вибрация 1, сега лична година 9. Ако ти се занимава, ще се радвам да разкажеш нещо   bouquet
А целият цикъл под кое число е? И следващият цикъл под кое число ще бъде?
Единиците са водачи, командват и обичат да се налагат, знаят  кое как да се случи. 9 е емоционална година, приключва се всичко излишно, особено последните 6 месеца, за да се освободи път за новото. И тук няма искам , не искам, ако трябва да се случи е неизбежно, поне аз така мисля.
Важно е цикъла под знака на кое число е, и следващият също.

Общи условия

Активация на акаунт