Нумерология

• 85 835
  • 423
  •   1
Отговори
# 120
А сега де, как да изчисля цикъла под кое число е? Аз съм родена на 17, ако това ти говори нещо.
Иначе знам, че 1 е хубаво число-лидерско, чела съм доста.
Благодаря ти   bouquet

# 121
А сега де, как да изчисля цикъла под кое число е? Аз съм родена на 17, ако това ти говори нещо.
Иначе знам, че 1 е хубаво число-лидерско, чела съм доста.
Благодаря ти   bouquet
На първите страници в темата пише как се смятат. Трябва цялата дата, така се изчисляват 9годишните цикли.
17 е кармично число, т.е. душата не случайно си е избрала всичко, което и се случва, и обикновено не е лесно.

# 122
Страхотно  Laughing някоя и друга лоша новина няма ли да ми се поднесе  Stop
До кога ще поемам-не знам. То пък колко да е издръжлив човек  Tired

# 123
Страхотно  Laughing някоя и друга лоша новина няма ли да ми се поднесе  Stop
До кога ще поемам-не знам. То пък колко да е издръжлив човек  Tired
Щом си го избрала преди да се преродиш, значи душата ти е преценила, че може да се справи

# 124
  • Sofia
Записче. Анирам, мерси! Хубав ден на всички от мен!

# 125
В библиотеката видях книга на Алена, която принципно.... не уважавам особено
Някой има ли поглед над тази книга? Струва ли си да я вземам?

# 126
Аз преди време мислех да си я купувам, но после се отказах. Да ти кажа честно, не бих се обърнала към Алена за прогноза.  Rolling Eyes

# 127
Аз преди време мислех да си я купувам, но после се отказах. Да ти кажа честно, не бих се обърнала към Алена за прогноза.  Rolling Eyes
единият том, който е номерология е добър

Последна редакция: пн, 13 юли 2015, 14:12 от aniram*

# 128
  • в 1001-та нощ
Здравейте, Момичета  Hug

Отдавна ми се иска да се мушна в темата и все си мисля, че няма да имам време да се задълбоча Simple Smile А преди доста се интересувах. 

Бях чела, че хора родени на дата 4, 8 и сводна до тях - са избрали живот за кармична отплата и се свърват с такива хора, често тези цифри присъстват в живота им Wink

Аз съм родена на 22 дата, т.е. 4, сестра ми на 8 дата, мъжа ми и той на 8 число ...Като се огледах ... съвсем е така Simple Smile

# 129
Здравейте, Момичета  Hug

Отдавна ми се иска да се мушна в темата и все си мисля, че няма да имам време да се задълбоча Simple Smile А преди доста се интересувах. 

Бях чела, че хора родени на дата 4, 8 и сводна до тях - са избрали живот за кармична отплата и се свърват с такива хора, често тези цифри присъстват в живота им Wink

Аз съм родена на 22 дата, т.е. 4, сестра ми на 8 дата, мъжа ми и той на 8 число ...Като се огледах ... съвсем е така Simple Smile
Какво значи това, боднатото, не го разбрах?

Принципно Да: 4,8, 13, 17, 22, 26, 31 се водят кармични дати, на кармичната разплата, не отплата има разлика. При отплатата си заработил в предишни животи и сега получаваш бонуси, а при разплатата отработваш грешките, т.е. получаваш си уроците. на кармична отплата са 25,27, 23, не помня всички, трябва да ги проверя.
22 и 11 се водят и царски числа.
Има и по-трудни числа, 18 и 29, например, хората с тях, се приема, че в предишни животи са били големи егоисти и сега трябва да се научат на любов и даване, но....според различните източници е различно.
Номерологията си е много точна наука, Има едни квадрати на А. Александров, но все не мога да стигна до тях подробно да ги изуча, само съм ги чела.

# 130
  • в 1001-та нощ
Ани, благодаря за коментара   bouquet Тази разлика отплата/разплата не ми беше понятна Simple Smile

Сводирани - означава, като се събират цифрите от едно число- да остане до цифра Simple Smile Примерно 22=>2+2=4 или 222=> 2+2+2=6 ... от 22 до 4, от 222 до 6  Peace

Малкият ми син е на 23 дата - значи ще си има кармична награда  Blush

# 131
  • Варна
Тихичко и аз да се примъкна тук с кармична 8-ца
и не научени уроци  Simple Smile

# 132
  • в 1001-та нощ
Ами ще учим  Hug

# 133
Как се изчислява за даден месец под вибрацията на кое число сме? и .....,също за даден ден?

# 134
Как се изчислява за даден месец под вибрацията на кое число сме? и .....,също за даден ден?
Вибрацията на годината събираш с тази на числото на месеца.
Година под 9 за юли/7 месец е 9+7=16=7 вибрация 7.
Вибрация на деня= вибрацията на месеца+ числото на деня

От горния пример месец под вибрация 7 , 14 дата= 7+14=21=3 денят е под вибрация 3

Общи условия

Активация на акаунт