Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 930
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Момичета, кажете ми начин да стигна с градски транспорт от спирката на Баумакс в Тракия - до Централна гара или до Автогара Родопи

17, друго от там не  ходи.

# 211
Аз тапети така и не намерих Sad . Само бели, кафяви, червени, лилави и черни, а аз искам сини...е, няма Sad
Да питам къде има избор на осветителни тела? Трябва ми осветително тяло за баня.

Под моста на герджика  ВИКИВАТ.

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 08:05 от adelinda

# 212

п.п. Къде освен на Сточна гара да търся пердета на по-сносна цена Rolling Eyes Знам и м-на до Св.Петка.

На Сточна гара - в началото на ул. Авкс.Велешки - един срещу друг са два магазина, в единия има и дамаски http://bibtex-plovdiv.com/aboutus.php
- на ул. Петко Каравелов, до кръстовището с Опълченска ( на една и съща фирма са с този на Сточна гара по-горе http://www.kaitextil.com/)
- на бул. Цар Борис ІІІ - точно на кръстовището на ПУ-то, но от другата страна
- на бул. България са два: като тръгнеш от кръстовището на бившия м-н Нева в посока Панаира.
 Единия е преди да стигнеш пресечката на "Брезовска", другия ето този http://www.curtains.bg/bg/ след нея.
- на бул. Пещерско шосе, до аптека "Марешки".
- ДОМКО на Пазарджишко шосе
- на бул. Цар Борис ІІІ, спирката на Тунела-север
- на бул. мария Луиза - срещу Църквата Св. Петка

# 213
Благодаря adelinda, ще проверя!   bouquet

# 214
Благодаря adelinda, ще проверя!   bouquet

Поправих си поста , после видях ,че глупост съм написала. Викиват под Герджика . Хубаво е зареден  Peace

# 215
Подскажете ми закрито заведение с детски кът, че цяло лято обикаляме градини и направо блокирах къде може да се отиде с деца, а тези дни ще вали.

# 216
пердета си взех от баумакс
а откнижарница джулия изобщо не съм доволна
първо че е доста скъпо, и после отношението на продавачките, като попитах за раница едната направо ми се скара как мога да избирам такъв модел  Shocked
и после се скараха на една жена че не си била оставила багажа до вратата , като двете си коментираха че сигурно щяла да открадне нещо  Rolling Eyes
но става да разгледаш модели на живо и после да си поръчаш в нета
в другата тема писах-има намалени раници на габол в хеликон на главната
32 лв с твърд гръб

# 217
Викиват под Герджика . Хубаво е зареден  Peace
А, да Викиват! Изобщо не се сетих за там. Благодаря!

# 218
  • под тепетата
Дъщеря ми са си купили миналата събота от Домко намалени  тапети-  от  35 на 10лв , точно със синьо.

# 219
Къде има разпродажба на маратонки или кецове ,но малки номера 34-35-36?

# 220
Дъщеря ми са си купили миналата събота от Домко намалени  тапети-  от  35 на 10лв , точно със синьо.
Ами аз ходих в Домкото до Метро. Сини нямаше. Имаше един два вида в синьо и зелено - ярки, шарени...но не търся това. Освен в другото Домко изборът да е по-голям Rolling Eyes

# 221
  • под тепетата
Мисля,че за другото ми каза. Взели са и някакъв на сини цветя за едната стена, за да ги комбинират. Някъде мернах, че в Домко август е месец на тапетите. Пробвай да питаш по телефон, за да не се разхождаш до там.
  http://domko.com/stores/plovdiv/123-plovdiv-store.html

# 222
  • Пловдив
Много благодаря за предложението да потърся портмоне в книжарница Джулия на ул. "Антим І". Оказа се прекрасно място, заредено с безброй варианти на раници, несесери, торби, портмонета, чантички .... канцеларски материали с мотиви от познати детски филчета... Абе всичко в едно.

А случайно да имаше несесер със Замръзналото кралство? Иначе и ние купихме май месец от там чудесна италианска раница с термоформен гръб и дъно за първокласничката.Да,скъпо си е,но е истински рай откъм разнообразие на ученически пособия.Никъде другаде няма толкова раници в наличност.
Моля ако някой види някъде такъв несесер с Елза/Ана и други персонажи от Frozen да ми пише,ще съм му много благодарна.

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 23:10 от Балли

# 223
Подскажете ми закрито заведение с детски кът, че цяло лято обикаляме градини и направо блокирах къде може да се отиде с деца, а тези дни ще вали.
В Ленинград

# 224
  • Пловдив

Гладиатори в Кичука

Общи условия

Активация на акаунт