Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 937
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
аз съм изключително доволна от д-р Гьозева, но в момента е в майчинство- не знам до кога
и аз си търся друг детски стоматолог

# 196
  • Пловдив
Знам че се е обсъждало ама ..... трябва ми аниматор(ка) за детски рожден ден, който идва на място. Става въпрос за по-голями деца -10 годишни.
Виж ТУК !

Горещо препоръчвам тази жена. Призванието й е да се занимава с деца. Люба Атанасова е любимата г-жа на сина ми и на всички деца за които се е грижила в градината. Обичаме я и сега, макар да не сме заедно всеки ден. Simple Smile

# 197
В Баумакс, сега текат разпродажби до - 70 %, особено осветителни тела миналия ден хората грабеха като невидели, чак се почудих защо са им по толкова много полилея. newsm78
Ами явно съм отишла след разграбването Sad От 10 изложени модела, които ми харесаха, нямаха нито един. Май наистина ще го затварят...много е зле там.

# 198
  • Пловдив
Трябва ни диспенсър и доставка на вода у дома в Пловдив.
Моля, споделете от коя фирма ползвате у вас или в офиса ви!
Доволни ли сте от обслужването, поддръжката и чистотата на галоните?
На какви цени и каква вода предпочитате?

# 199
  • Пловдив
Търся здрaвословен мaгaзин в Кичукa, окaзa се че тaковa чудо тукa около мен нямa.
Помaгaйте моля!

ми няма, но има щандове за диетично хранене в Супермаркетите / Слънчеви лъчи , Кауфланд
разгледай там

# 200
  • Пловдив
В Баумакс, сега текат разпродажби до - 70 %, особено осветителни тела миналия ден хората грабеха като невидели, чак се почудих защо са им по толкова много полилея. newsm78
Ами явно съм отишла след разграбването Sad От 10 изложени модела, които ми харесаха, нямаха нито един. Май наистина ще го затварят...много е зле там.
Чак да го затварят  newsm78 не вярвам...
И аз търся лампи за баня,но...нещо не ми се дават 50-60лв. Rolling Eyes Има голям м-н за осветителни тела до Бриколажа,също и в м-ните за плочки и т.н има.

# 201
Момичета, кажете ми начин да стигна с градски транспорт от спирката на Баумакс в Тракия - до Централна гара или до Автогара Родопи

# 202
Чак да го затварят  newsm78 не вярвам...
И аз търся лампи за баня,но...нещо не ми се дават 50-60лв. Rolling Eyes Има голям м-н за осветителни тела до Бриколажа,също и в м-ните за плочки и т.н има.
Отдавна се говори, че Баумакс изтеглят магазините си от Източна Европа. И на мен не ми се вярваше, но като гледам колко е зле... стоката е на изчерпване, няма ново зареждане... Лоша работа, харесвах си ги Sad
50-60... психологическата ми граница е към 30.  Tired

# 203
  • Пловдив
И моята стига мах. до към 35 лв. Mr. Green Laughing Аам това е...Ще търсим още.

п.п. Къде освен на Сточна гара да търся пердета на по-сносна цена Rolling Eyes Знам и м-на до Св.Петка.

# 204
  • о`майна лунна нощ е
Много благодаря за предложението да потърся портмоне в книжарница Джулия на ул. "Антим І". Оказа се прекрасно място, заредено с безброй варианти на раници, несесери, торби, портмонета, чантички .... канцеларски материали с мотиви от познати детски филчета... Абе всичко в едно.

Мисията е успешна и търсеното от мен детско портмоне е осигурено.

Още веднъж  - благодаря за препоръката!   bouquet

# 205
Моля, моля  Peace
И аз подобно на теб, бях като дете в сладкарница там преди време Mr. Green

# 206
  • о`майна лунна нощ е
Много точно определение  Mr. Green
Ставам им фен за покупката на продукти от такъв тип.

# 207
Здравейте, някой да е чул за някакво намаление в Хиполенда на колички и други неща, че чух за нещо от сорта 20% намаление и понеже не съм от града няма как да провера...

# 208
Момичета, кажете ми начин да стигна с градски транспорт от спирката на Баумакс в Тракия - до Централна гара или до Автогара Родопи
Пробвай с това, задай си началната и крайната точка Simple Smile Поне може да видиш ако има алтернативни варианти през спирка две. В сайта може да видиш и по спирки кои автобуси минават.
http://www.masov-gt.com/Karta.php?description=%D0%98%D0%BD%D1%82 … D0%B4%D0%B8%D0%B2

# 209
Момичета, а нещо конкретно за откриването на Декатлон знае ли се?

Общи условия

Активация на акаунт