Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Момичета, къде има работеща печатница в неделя? ТаЗи на гладстон под киното дали работи в неделя?

# 226
  • о`майна лунна нощ е
Бали, не помня за шарки с Леденото кралство. Със сигурност имаше Кити, Монстър хай, на Хотуилс ..... но кралството не забелязах Sad Възможно е да е имало, но са не съм обърнала внимание

# 227
Здравейте, дами!  Grinning

Трябва ми телефона на Социални грижи в Изгрев/ на ул.Ландос/. В нета има някакви неактуални и не мога да вляза във връзка с тях, а ми е спешно  Praynig

# 228
  • Пловдив
Елфичка,на тези ли звъниш-Район "Източен" ,ул."Ландос" №14 ,тел 392 440 ,0879 881 503
Какво искаш да питаш?

# 229
Елфи, да на тези.На GSM-a никой не отговорая, а на другия вдигна един мъж и ме насмете жестоко.Каза да престана да му звъня/ а аз бях пробвала само веднъж/ и  че колкото и да звъня, това нямало да стане "социално подпомагане"  Rolling Eyes Направо се почувствах като ученичка  ooooh!

А искам да попитам следното нещо:

Скрит текст:
Кога трябва да подам за детските, защото съм забравила.Миналата година бях закъсняла с един месец /забравила/ и помня, че отидох в последния ден на Октомври, защото не получих детски през Октомври/ за Септември/ и тогава се сетих, че съм пропуснала явно месеца. Подадох каквото подадох и следващия месец получих двойни детски - и за Октомври, и за Септември. А как така е станало, след като съм била пропуснала да подам /Септември  Thinking /. Не се ли губят безвъзратно, ако си пропуснеш месеца? Сега живея с идеята, че трябва да подавам Септември, но дали е така?

# 230
Подскажете ми закрито заведение с детски кът, че цяло лято обикаляме градини и направо блокирах къде може да се отиде с деца, а тези дни ще вали.
Полиграфията,клуб 7,62

Купувахте ли буркани от стъкларския завод? Интересуват ме 700 мл на каква цена са,а не мога да се свържа по телефона. Моля,ако някой има актуална информация да ми пише ЛС. Благодаря !

# 231
  • Пловдив
ТуиГ,благодаря,май само в и-бей има такива несесери,но пък и хубавите бяха около 20 паунда  newsm78.

Моля да ме упътите откъде мога да купя хубаво момичешко колело 20" ? Казаха ми,че в Пловдив имало и някакъв вносител на маркови колела втора употреба,ако някои знае къде да го търся?

# 232
  • Пловдив
А искам да попитам следното нещо:

Скрит текст:
Кога трябва да подам за детските, защото съм забравила.Миналата година бях закъсняла с един месец /забравила/ и помня, че отидох в последния ден на Октомври, защото не получих детски през Октомври/ за Септември/ и тогава се сетих, че съм пропуснала явно месеца. Подадох каквото подадох и следващия месец получих двойни детски - и за Октомври, и за Септември. А как така е станало, след като съм била пропуснала да подам /Септември  Thinking /. Не се ли губят безвъзратно, ако си пропуснеш месеца? Сега живея с идеята, че трябва да подавам Септември, но дали е така?

Скрит текст:
Да,ако се пропусне месец,се губят детските за този месец.Сигурна ли си,че си получила за месец,в който си пропуснала да подадеш.Да не би старата молба да ти покрива този месец?
Иначе щом си подала октомври месец,сега подаваш отново октомври.Първото плащане по новата молба ще ти е ноември.Тогава превеждат детските за октомври
Не забравяй и бележка за каката,която е предучилищна група+бележки за ваксините

За майките,взимащи детски
Напомням на всички майки с дечица над 5 години,включително 5,че до 31 ви октомври трябва да представят бележка в социалното,че детето посещава предучилищна група/училище.Ако се пропусне това нещо,спират детските

# 233
Елфи, да, абсолютно сигурна съм, че подадох последния ден на Октомври, буквално в последната минута.Имаше гигантски опашки от хора, които чакаха и за помощи за отопление, а при тях срока беше точно края на Октомври.

Скрит текст:
През 2013 година получих детски Септември/ за Август/.След това Октомври не получих превод.Помислих, че има някакво закъснение.Чаках, чаках и накрая ми просветна, че е трябвало да подам Септември, а аз въобще бях изключила.Подпалих се веднага от Белащица и отидох за бележки при личната лекарка.Едва в 16:30 успях да отида в социалните.Даже бях със свекърва ми, която пратих да пази ред.Тогава каката беше предучилищна и ми казаха,че трябва и такава бележка, но аз нямах.Направиха ми компромис и ми казаха в 14 дневен срок да я представя.Но точно тогава местех детето от една, в друга детска градина и бяхме изпуснали едни дни.Съответно директорката на новата градина отказа да ни даде такава бележка.И напрактика изгубихме парите за каката за този месец.И Ноевмри съм получила превод от 175 лв /105 лв за трите деца за Септември и 70 лв за двете деца за Октомври/.Оттам нататък, Декември вече съм получила нормална сума/ 105 лв за Ноември/.
Но защо са ми дали детски и за Септември, ако съм била пропуснала да подам документи? А ако е трябвало да подавам и тогава Октомври, защо не съм си получила парите за Септември?
Сега каката ще е в първи клас, та там бележката е друга.Но синът ми пък е подготвителна, та за него трябва да представя бележка до края на Октомври.
Мислиш ли, че наистина Октомври ми се пада да подавам?

Знам, че е най-добре да отида на място, но съм в Белащица и ми е малко по-трудно.И като си представя колко ще чакам за едно питане, направо не ми се ходи. Мислих да се обадя и да се информирам по телефона, но такъв май няма  Thinking   Искаше ми се да комбинирам подаването за детските с подаването за еднократна за първокласник, за да не карам секретарката да ми вади две бележки за доходите ми в рамките на два месеца, а да мине с една.

# 234
elfi4ka, един съвет - хич не се занимавай да се блъскаш с циганките в Изгрев - в централната сграда на социалното подпомагане (намира се на Руски, малко след с 6-ти септември) всеки.. четвъртък мисля беше (може да се обадиш да питаш) приемат хора и от други райони. Една позната, която се води район Източен, само там ходи - няма опашки, няма циганки.

# 235
  • Пловдив
Купувахте ли буркани от стъкларския завод? Интересуват ме 700 мл на каква цена са,а не мога да се свържа по телефона. Моля,ако някой има актуална информация да ми пише ЛС. Благодаря !

Бурканчета за детска храна купих от http://burkanche.com
Има и големи. Продават на дребно.

# 236
  • Пловдив
Подскажете ми закрито заведение с детски кът, че цяло лято обикаляме градини и направо блокирах къде може да се отиде с деца, а тези дни ще вали.

Tони 2000 до Хлебозавода в Тракия има и закрита част, но е малко помещението.

Моля да ме упътите откъде мога да купя хубаво момичешко колело 20" ? Казаха ми,че в Пловдив имало и някакъв вносител на маркови колела втора употреба,ако някои знае къде да го търся?

Точно 20'' купихме от един магазин на бул. Македония. Те продават колела марка Драг. Ние взехме чисто ново за 250 лв със скорости, но имаше и много втора употреба за около 180 лв изключително запазени. От там като си купиш колело и след това може да отидеш да го оставиш и да си доплатиш за друго.

# 237
  • Пловдив
Подкрепям ninand за магазинчето за колела на Македония. Много отзивчиви хора. Колелото за малкия (който е на 5г.) е адски експлоатирано вече 2.5 години и не е мръднала нито рамка, нито нищо. Следващото ще е пак от там (вече другото лято)

# 238
  • Пловдив

Сега гледам в каталога на Метро от 28.08 има 9 бр Х 720 мл с винт по 0.53 лв. И 8 бр х 720 мл без винт+капачка за 0.62.

# 239
От къде да купя хубав бански тип слип?

Общи условия

Активация на акаунт