Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 905
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
ninand,ginbay,кажете моля, къде по-точно на бул.Македония е това магазинче за колелата? Или как се казва,да знам какво да търся?

# 241
  • Пловдив
Балли, като вървиш по Македония от Общината към Билата, подминаваш пресечката за ул. Кичево и малко след нея е магазина. Не знам какво пише, но няма начин да го пропуснеш, защото на тротоара има много колелета.

# 242
Вече 3 год. моето момиче кара колело на Макском/Sprint. Доволни сме много. Купихме го от фирмения магазин, който се намира срещу входа на Търговиите.

# 243
  • Пловдив
Нашето първо колело също беше на Макском. Сега преди да купим Драг, ходихме до Макском за да ги огледаме пак. Но 20'' със скорости бяха над 400 лв.
Както казах, нашето е за 250 лв, българско с гаранция и сервиз в магазина.
И хубавото е, че като ни стане малко ще го оставя там и ще доплатя за по голямо. Wink

# 244
  • Пловдив
Някой виждал ли е боички за баня на бочко?
Скрит текст:

# 245
Знаете ли някой платен паркинг или гараж в Кършияка и по колко се плаща на месец?

# 246
Скрит текст:
Само в онлайн магазините.

# 247
  • filibeto-maina:)
Търся здрaвословен мaгaзин в Кичукa, окaзa се че тaковa чудо тукa около мен нямa.
Помaгaйте моля!

ми няма, но има щандове за диетично хранене в Супермаркетите / Слънчеви лъчи , Кауфланд
разгледай там

Блaгодaря ти, тези вaриянти съм проверилa, aртикулите сa много мaлко, жaлко че в рaйонa нямa Био.

# 248
Нашето първо колело също беше на Макском. Сега преди да купим Драг, ходихме до Макском за да ги огледаме пак. Но 20'' със скорости бяха над 400 лв.
Както казах, нашето е за 250 лв, българско с гаранция и сервиз в магазина.
И хубавото е, че като ни стане малко ще го оставя там и ще доплатя за по голямо. Wink
Мерси за инфото. На пролет и ние трябва да купуваме голямо. Задължително ще го намерим това магазинче.

# 249
  • Пловдив
Балли, като вървиш по Македония от Общината към Билата, подминаваш пресечката за ул. Кичево и малко след нея е магазина. Не знам какво пише, но няма начин да го пропуснеш, защото на тротоара има много колелета.
Благодаря, утре ще отида да ги прегледам.Проблема е,че трябва задължително да е розово /лилаво/,за да е "момичешко". Аз самата не съм сигурна кое е по-важно за комфортното и лесно каране,да е със скорости или да е по-леко,например с алуминиева рамка newsm78, но ограничението за цвета е сигурно. Grinning

# 250
Никоя ли от вас не е търсила мъжки бански това лято?

# 251
  • тук-там
Никоя ли от вас не е търсила мъжки бански това лято?

То....лятото свърши. Mr. Green
Провери в магазинчето Тунела -север - от към страната на Капана - едно мъничко, точно до стълбите на подлеза. Също и на Капитан Райчо - преди подлеза вдясно. Иначе - обичайните - спортни магазини.

Търся едно такова.....за изстудяване на течности в бутилка...- прилича на ръкавел, от найлон с някакъв гел вътре, който се изстудява във фризера. Нахлузва се върху бутилка или чаша и държи течността студена....
Как се казва и къде да го търся? newsm78

# 252
Аааа, ние на 4 септември заминаваме на море, изобщо не е свършило за нас. Благодаря, ще проверим.
Такова нещо в момента е на промоция в @home при техномаркет.

# 253
  • Пловдив
Такова нещо в момента е на промоция в @home при техномаркет.

Кажете как се казва,че ми стана любопитно

# 254
Скрит текст:
В Лили на Главната!

Общи условия

Активация на акаунт