Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 707
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
  • Plovdiv
Благодаря на всички дами за идеите и отговорите   bouquet

# 646
Дами, къде в Пловдив мога да намеря лешников тахан?

# 647
  • Пловдив
Не знаех в коя тема да питам, затова пробвам при вас Simple Smile

Някой скоро да е посещавал хижа Чернатица (над хижа Здравец)? Всяка информация би ми била полезна. Интересувам се от пешеходния маршрут до там, дали работи хижата и какви са условията. Може и на лични.

Благодаря предварително и извинете, ако не съм много за темата  Embarassed

# 648
  • Пловдив

В млекарницата зад Социалното на бул. Руски има. http://mlekarnica-orbitm.com/kontakti.html Също може и в Лекси да провериш на здравословния щанд.

# 649

В млекарницата зад Социалното на бул. Руски има. http://mlekarnica-orbitm.com/kontakti.html Също може и в Лекси да провериш на здравословния щанд.

bouquet

# 650
  • Пловдив
...
Някой скоро да е посещавал хижа Чернатица (над хижа Здравец)? Всяка информация би ми била полезна. Интересувам се от пешеходния маршрут до там, дали работи хижата и какви са условията. Може и на лични.
...
Може да им звъннеш по телефона и да питаш. Доколкото знам, работи - поне работеше лятото.
Ето координати:
0898 426711 Елка Дошкова -управител

# 651
Магазин на Ларж има на Брезовска,но за съжаление не мога да обясня къде точно се намира.Продават на едро и на дребно. Може би в сайта на фирмата ще има инфо.
Магазинът е точно до хотел Филипополис, ето нагледно на картата: ЛАРЖ  Peace

# 652
  • под тепетата
Прехвърлят ли някъде музика от касети на диск около центъра ? Или ще ми излезе по-евтино да си купя дискове с музика направо newsm78

# 653
Във фото "Пинк"  Peace , но не знам като цена как е.

# 654
  • под тепетата
Оооо,супер - близко ми е! 
 .◦♥Жана♥◦.,   bouquet

# 655
  • Пловдив
Някой да знае новата църква в Тракия дали има телефон Rolling Eyes

# 656
  • о`майна лунна нощ е
Момичета, имам два ваучера за суши от тази оферта на Грабо - http://grabo.bg/sushi-set-0kksf. Няма да мога да ги ползвам и ако някоя от вас ги иска, нека ми пише. Давам ги на цената, на която са си в офертата.

ПП - уточнявам, че крайният срок за ползването им е неделя и се изисква предварително обаждане поне три часа по-рано поне.

# 657
Може ли някой да ми каже дали в мол Пловдив има музикален щанд?

# 658
  • Пловдив
Взех си разкошни обувки от естествена лицева кожа от Дайхман. Проблемът е, че имат разнотоние от един-два тона. Продавачките в магазина казаха, че се дължи на това, че по-светлата е била дълго време изложена отвън на рафта като мостра и с течение на времето и от слънцето и другата ще изсветлее и ще е изравни цвета. На мен не ми се ще да чакам, а и не знам дали това е причината.
Можете ли да ми препоръчате добър обущар, или място, където се боядисват дрехи, където могат да ми изравнят цветовете. Цвета на обувките е светло сиво-синьо
Модела е подобен на този
Скрит текст:
, а цвета на това
Скрит текст:

# 659
Защо не ги намажеш с боя за обувки? Така може да се изравнят, но поне няма да се развалят, което при обущаря няма гаранция след това дали няма да ти боядисват краката.

Общи условия

Активация на акаунт