Къде в Пловдив? - 52 тема

• 49 683
  • 740
  •   1
Отговори
# 690
Някой знае ли как мога да се свържа с илюзиониста Христо Попов Kristel?

0888 733672

Много, много благодаря   bouquet!

# 691
  • Варна, Пловдив
Момичета, пералнята се развали. Бихте ли препоръчали изпитан майстор, който да си върши съвестно работата, а не само да ти вземе парите за посещение. За съжаление пералнята вече не е в гаранция и не можем да разчитаме на фирмения сервиз.

# 692
Здравейте!
Извинявам се,че повтарям питане,но от къде мога да си взема дамска връхна дреха голям размер /54,56/но да не е китайска/шлифер,яке/?  bouquet
Бях вече на Илиянци,в Гранда и Халите.

# 693
  • Пловдив
Здравейте!
Извинявам се,че повтарям питане,но от къде мога да си взема дамска връхна дреха голям размер /54,56/но да не е китайска/шлифер,яке/?  bouquet
Има специализиран м-н в Мол-Галерията на 2 -ри етаж .
Дрехите са италиански и са много добри ,но скъпи .

# 694
  • Plovdiv
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!

В училище минаха за футбол и за ... не помня какво друго имаше, но раздадоха на всички деца едни жълти брошури. Би трябвало синът ти да ти я е дал.
Аз сега от теб научих за тези брошури, попитах сина ми, но той не си я взел брошурата. А познатите ни от класа са родители на момичета и те са хвърлили брошурите, не им трябвали  Tired Та сега още съм в неведение за тези спортове, но ще потитам госпожите, дано те да знаят  Peace

# 695
  • Майничка
Здравейте!
Извинявам се,че повтарям питане,но от къде мога да си взема дамска връхна дреха голям размер /54,56/но да не е китайска/шлифер,яке/?  bouquet

Точно с/у стълбите на гърба на Джумая джамия има един магазин за дамски дрехи, миналата седмица видях, че са изкарали връхни, има до 58 номер. Дрехите са български и турски.

# 696
  • Пловдив
Здравейте!

Магазин Миро на центъра слез Теранова, каквото имат в магазина могат да го направят във всякакъв размер  в доста кратки срокове Peace

# 697
  • Пловдив
Дами моля за идеи и съвети къде в район Северен мога да запиша сина си на някакъв спорт - бойни изкуства, плуване или друго подходящо за момче? Той е в първи клас в НУ Христо Ботев и може би някъде в този район би ни било най-удобно!?!

В училище минаха за футбол и за ... не помня какво друго имаше, но раздадоха на всички деца едни жълти брошури. Би трябвало синът ти да ти я е дал.
Аз сега от теб научих за тези брошури, попитах сина ми, но той не си я взел брошурата. А познатите ни от класа са родители на момичета и те са хвърлили брошурите, не им трябвали  Tired Та сега още съм в неведение за тези спортове, но ще потитам госпожите, дано те да знаят  Peace

Пиша ти телефон на ЛС.

# 698
  • Пловдив
Здравейте!

Магазин Ивия /май така беше или нещо подобно/ на Иван Вазов,от страната на библиотеката.Тръгваш от Уникредит към гарата.Пада се след ъгловото магазинче на Флавия за обувки.Т.е между библиотеката и това магазинче.Или между библиотеката и административния съд.Ще го намериш със сигурност.Имат хубави неща,големи номера и хубави кройки.Правят на място безплатна репарация,ако се налага.Но цените не са ниски

Друг вариант ти е Макси мод.http://www.maximod.bg/page/contacts.php Там нещата са по-стандартни  към скучни,но големи номера има.

Магазин Миро на центъра слез Теранова, каквото имат в магазина могат да го направят във всякакъв размер  в доста кратки срокове Peace

Интересен вариант.
Проблемът обаче е,че като не си се видял в дадена дреха,не знаеш дали ще ти стои и дали ще се харесаш

# 699
  • Пловдив
Момичета, срещали ли сте някъде такива обувки http://prikachi.com/images.php?images/838/7621838P.jpg
За предпочита е да са някакви по-качествени, не искам да се скапят на 2рото носене .

Днеска във Ривата в Гранда имаше нещо такова на 55 лв. Предполагам и в другите Риви ще ги има ако не ти е удобен Гранда

# 700
Можете ли да ми кажете дали тези якета вече ги има налични в H&M ?
http://www.hm.com/bg/product/23911?article=23911-F#article=23911-D
Няколко пъти подред ходя, но все не ги намирам. Да знам поне има ли смисъл да ходя и днес Simple Smile

Последна редакция: вт, 23 сеп 2014, 15:50 от Джей

# 701
  • Пловдив
Момичета, срещали ли сте някъде такива обувки http://prikachi.com/images.php?images/838/7621838P.jpg
За предпочита е да са някакви по-качествени, не искам да се скапят на 2рото носене .

Сега видях в Ривас на малката главна такъв модел на витрината,но кожата беше тип-змийска.Може да имат и от другия вид.

# 702
  • Пловдив
Няколко пъти подред ходя, но все не ги намирам. Да знам поне има ли смисъл да ходя и днес Simple Smile

Кое яке?
Днес бях,но мога да кажа само за детската,момичешка секция

# 703

Кое яке?
Днес бях,но мога да кажа само за детската,момичешка секция
Оф, много съм загубена, забравила съм да копна линка  Blush ooooh!
За този модел питам: http://www.hm.com/bg/product/23911?article=23911-F#article=23911-D

# 704
http://www.hm.com/bg/product/23911?article=23911-F#article=23911-D

Аз бях в петък, нямаше такива.

Общи условия

Активация на акаунт