Февруарската дружина мина първата третина ! 5

• 28 428
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Момичета, обещах снимки от сватбата, ето тук https://m.facebook.com/photo.php?fbid=342073132619493&id=100 … d=100000764582587 ще видите част от тях. Профила е на майка ми, но има няколко качени снимчици. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 436
Lilss.94 прекрасни сте !!!:hug:Пожелавам ви много семейно щастие  Hug Hug Hug

# 437
  • Инсбрук
Лилс, поздравления и от мен!Страхотна булка и коремче си има WinkДа сте много щастливи с твоето момче и едно здраво, хубаво бебче февруари  bouquet

# 438
Здравейте от мен!
Казвам се Полина и съм от гр. Разград. На 23 години съм. Имам си една принцеса родена на 03. 02. 2012г и сега пак очаквам февруарче.  Crazy Терминът ми е за 8- ми март, но тъй като ще съм планово секцио, ще е, живот и здраве, края на февруари.
Хубава вечер ви желая и се надявам да ме приемете в редиците си и също и във ФБ групичката си (ако имате такава)!  Hug

# 439
Лилс, много сте красиви! Бъдете неземно щастливи и се обичайте!  Hug

Добре дошли на новите мами  Hug

# 440
Много ви благодаря, момичета! Heart Eyes Hug

# 441
Върнах се от зъболекар мина ОК ни не ме хвана добре упойката и ми сложиха арсен утре сутрин ще го махнат.
Започнах да ям с желание и вече качих един килограм за два дни   Peace бях почнала да се притеснявам
Никой не ми вярва че съм бременна в 4ти месец  newsm78 в крайна сметка трябва ли да ни личи от сега? Трябва ли да имам корем? Всички дрехи си ми стават не съм мръднала.
Мила моя, не се притеснявай, това е само повод за радост. Повечето от нас си мечтаят за това. Аз качих 5 кг, личи ми и ми е дискомфортно. Не мога да кажа , че съм започнала да ям повече, но със сигурност не се движа толкова, защото съм уморена. Негатива е на лице.
Важното е че бебето ти е добре, расте нормално. А ти се притеснявай ще дойде време и за твоето коремче. Simple Smile

# 442
Здравейте и от мен!С голямо желание искам да се присъединя към февруарската дружина.За мен това е втора бременност,а баткото е на 7 години и той е февруарско бебе(16.02.2007 г.)
Пожелавам на всички мамита лека,спокойна и безпроблемна бременност!

# 443
Момичета, обещах снимки от сватбата, ето тук https://m.facebook.com/photo.php?fbid=342073132619493&id=100 … d=100000764582587 ще видите част от тях. Профила е на майка ми, но има няколко качени снимчици. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Присъединявам се към другите момичета - наистина сте мнооого хубави   bouquet Честито, много любов и здраво бебче   bouquet

# 444
Много хубава булка браво  Hug Heart Eyes

Станахме доста повече това е супер добре дошли  Hug

Понеже живот и здраве половината от бебоците ни ще са водолей а другите риби в най-добрия сценарии дай. Боже.
Наскоро ми казаха, че водолей била най-рядко срещаната зодия в света а дева най-често  newsm78 като се замисля освен че аз и още 100 човека около мен са деви има логика също и че познавам само един водолей а аз се интересувам от астрология и винаги питам хората коя зодия са.
Та исках да ви кажа , че носим едни проект - УНИКАТИ в коремите си  Flutter Hug Blush Heart Eyes

# 445
  • Варна
Лилс, страхотна бука си, и хайде честито Госпожо   bouquet

Лелелеее, колко нови момичета, браво, супер. Който иска да го добавим в групата във ФБ може да ми даде на лично инк към профила си там и ще го добавя  Peace

Краскас, и аз съм дева Simple Smile  и познавам доооста деви, а водолей само двама Simple Smile Ето сега, живот и здраве, ще дадем доста водолейчета на света

# 446
Добър вечер, момичета Simple Smile
Честито на красивата булка, много щастие, късмет и едно прекрасно подаръче през февруари ! bouquet
Аз днес бях на преглед и ми казаха, че може да се роди бебчето и на 14 февруари, понеже изостава с 1 седмица  заради удължения цикъл Grinning
Попитахме за пол и цитирам докторката: "Не виждам нищо съществено между краката, така че май ще е една малка дама" :d  Rolling Eyes Hug
Хубава вечер от мен!

# 447
lilss.94 - страхотни сте . Много здраве , щастие и късмет и не на последно място здраво бебече февруари   bouquet
Добре дошли на новите мами - колко хубаво  ,че се   увеличаваме  Hug
Според  приложението на телефона е възможно вече да усещам движения на бебето. И  ми си се струва ,че  ги долавям  ама не съм сигурна  newsm78
fairytale89 ти си от Добрич нали ? При коя д-рка ходиш ?

# 448
lilss.94
fairytale89 ти си от Добрич нали ? При коя д-рка ходиш ?
Да, от Добрич съм. Все още ми е странно да го казвам, защото съм тук от около 8-9 месеца.  Simple Smile
Иначе, ходя при Михаела Попова. Wink

# 449
  • София
Лилсс супер си , много щастие и разбирателство ви пожелавам !!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт