Февруарската дружина мина първата третина ! 5

• 28 428
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
28ми е по сметките които знам... деня + 7дни, месеца - 3 месеца

# 421
http://www.mamaibebe.com/calc.php
За сега този ми е най-точен на мен  Peace

# 422
Привет и от мен!
За креватчетата и аз съм в голяма чуденка - за това първо на кошчето се нагледах. За начало бебето ще е в нашата стая, докато преустроим нещо... Спалнята е така разположена, че от двете и страни няма място за нищо. Отделно мислим за парно, което означава, че ще трябва и място за радиатори да се помисли...
Иначе си поръчах стеризализатора на Авент от асда - 32.50 излиза с доставката.
Тази вечер както си спях ми затече кръв от носа. Вече ми се случва за 4-5 път. Питах лекарката - каза, че нищо страшно, било от бременността... Shocked

# 423
  • Plovdiv, Purvenes
Здравейте!
Ние бяхме на балкана за няколко дена, много добре ни се отрази, нямах никакви симптоми и си починах на свеж въздух.
Kraskas и аз ходя от миналата седмица на зъболекар, имам няколко малки кариесчета и решихме да ги направим да не стане по зле, не ми слагаха упойка но и не ме болеше, даже и за утре имам час.
Леглото с Влади ни беше от тези трансформиращи се, но той като бебе повече спа при мене, беше ревливо бебе, а и го кърмих и така се наспивахме и двама, се вече е разглобено и спи в него в неговата си стая, много ми беше удобно че имаше чекмеджета, побира много багаж вътре. Ето го нашето http://www.arbor-bg.com/%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%BD%D1%81%D1%84%D0% … or-little-friend/
Ваничка ползвах най обикновена, но имаше кой да ми помага, сега още не знам каква ще взимаме.
Пелени и на мене най хубави бяха на памперс, ползвах и от лидел едни тужур май се казват, пак бяха хубави.
Шишета почти не ползвах, Влади отказваше да пие от тях, а и кърмих, после като поотраснал минахме на шише със сламка, та нямам опит и с тях.
Стерилизатор имах на чико за микровълнова, кумата ми беше дала, но нямах какво много да стерилизирам в него, освен първия месец помпа за кърма, че имах много кърма та се изцеждах и замразявах. Бях напълнила фризер с кърма  Laughing

# 424
bibito25 , от бремеността е, на мен ми се случва често. Четох, че е нормално, сега имаме повече кръв в себе си- за нас и за бебетата. И предната ми Б ми се случваше, така че е нормално  Peace

# 425
Докторката и калкулаторите ми смятам термин с 3 дена отклонение и се чудя коя дата да сметна за по-вярна, 25ти или 28ми февруари при последен цикъл на 21 май...
По принцип би трябвало да е 25-ти , но всеки д-р приема, като нормално отклонение от 3 дни преди/след, тази дата. Когато и да дойде- добре дошло Simple Smile

# 426
Здравейте!

Ново попълнение съм, идвам от мартенската темичка. Терминът ми е за края на февруари, най-вероятно ще съм с планирано секцио, което (както разбрах при последната ЖК) се прави поне седмица по-рано, та ще съм със сигурност февруарска мама  Laughing

Миналата седмица минах и ранна ФМ, всичко му е наред на бебчо, само за пола трябва да почакаме още Simple Smile

Иначе съм на 29, от София, първа бременност с термин 28.02., моля ви да ме запишете на първа страничка. Лека бременност и много хубави емоции на всички!   bouquet

# 427
Здравейте мамчета! Нека и аз да се присъединя към февруарската дружинка. Аз съм на 25 г. и това ми е първа бременност. Термина ми е на 07.02, но след БХС  малко се по размина и стана 13.02, ама важното е да е живо и здраво, пък то ще реши кога да излезе Grinning
Сега в сряда ще ходя на кръвни изследвания. Докторката ми е дала 4 направления, ама идея си няма за какво са. Малко съм притеснена дали с бебето всичко е наред, защото когато разбрах, че съм бремена бях болна и имах температура. За сега всичко е наред, но ме е страх какво ще покаже ФМ в края на септември. Мисля, ако всичко е наред в началото на октомври да си взимам отпуска и после болничен, че хич не се издържа на работа (просто работата не ми харесва).
Мамчета да Ви попитам нормално ли е в началото на 15 г.с. да се усеща бебето, защото сега в събота усетих движение (а знам, че е ранно) или това е от внушение.  Wink . А да Ви попитам как стои въпросът с дрехите, че на мен от доста време никакви панталони не ми стават, та да е жива и здрава братовчедка ми, че ми даде назаем нейните панталони от бременността й.  Blush
И аз не обичам хора, които си врат носа където им не е работа. Имам една колежка, която съвсем директно ме попита какво е бебето, а то е твърде рано, за да знам. Ама на някои хора има трябват клюки, за да могат да живеят.

P.S. Поздравления за групичката. Радвам се, че Ви открих и с интерес ще Ви следя  Hug

# 428
Привет на новите мами в групата, леко бременеене с нас  Hug
Аз честно казано, както и обсъждах и с мои приятелки, не мисля че може толкова рано да се усети бебето, по-скоро 19-20та седмица, ама всеки си знае  Peace По-скоро си усештам червата по-странни, но не значи че са бебетата Simple Smile
Виви, сигурна съм че всичко е наред с бебето, нищо че си била болна. Важното е сега да си здрава и да се пазиш.

# 429
  • София
Vivi , JT Добре дошли !  Hug

Аз сега в четвъртък ще ходя до Враца и ще мина през един магазин за дрехи за бременни , защото нямам нито един панталон който да ми става . А август ей сега ще мине ще почнат да идват и по хладни дни в които не мога да ходя все с полички и роклички . Дано да си харесам нещо поне 2-3 нещица да имам да сменям  Mr. Green

За усещането на бебето .... една вечер ми се стори ,че го усетих но не съм много сигурна . Даже виках на милото :  "Ела , ела , бързо да ми видиш корема , че май нещо мърда вътре " Малее загина да се смее с мене  Laughing  .
Няколко пъти усещах и балончета в корема си , но то много приличаше и на газове ...   33uu

# 430
bibito25 , от бремеността е, на мен ми се случва често. Четох, че е нормално, сега имаме повече кръв в себе си- за нас и за бебетата. И предната ми Б ми се случваше, така че е нормално  Peace
Светлето, благодаря ти! Аз си мислех да не е нещо от вените, нали имам проблем с тях. На раждането на втората ми щерка направих страшен кръвоизлив, за това сега ще съм планирано секцио.
Добре дошли на новите момичета! Лека и безпроблемна бременност им пожелавам!  Hug

# 431
Върнах се от зъболекар мина ОК ни не ме хвана добре упойката и ми сложиха арсен утре сутрин ще го махнат.
Започнах да ям с желание и вече качих един килограм за два дни   Peace бях почнала да се притеснявам
Никой не ми вярва че съм бременна в 4ти месец  newsm78 в крайна сметка трябва ли да ни личи от сега? Трябва ли да имам корем? Всички дрехи си ми стават не съм мръднала.

# 432
Докторката и калкулаторите ми смятам термин с 3 дена отклонение и се чудя коя дата да сметна за по-вярна, 25ти или 28ми февруари при последен цикъл на 21 май...

И моя последен цикъл беше на 21 май и АГ го сметна за 28 февруари термин
Котаранка пожелавам ти здраво бебче на финала

# 433
Бибито, виж, ако имаш проблеми с вените се консултирай с лекар. Аз нямам и за това ми беше странно, но прочетох и разбрах, че е нормално за Б. Но при теб не знам как е- не искам нито да те плаша, нито да те успокоя съвсем  Peace
Краска, браво за свършената работа Simple Smile Да ти кажа, всяко момиче и структура са различни. Едни им личи много в началото още ( т.е. на мен), на други не толкова. Щом се чувстваш добре, не го мисли това  Peace

# 434
  • София

Никой не ми вярва че съм бременна в 4ти месец  newsm78 в крайна сметка трябва ли да ни личи от сега? Трябва ли да имам корем? Всички дрехи си ми стават не съм мръднала.

И на мен не ми вярват и не ми личи а съм 15 г.с. + 3 дена  Laughing Имам леко подуто коремче само.

Снощи и на мен ми се стори,че усещам нещо, но някак си не ми се вярваше,че е дребчо. Същевременно нямам газове  newsm78  Остава си загадка  Laughing

Добре дошли на новите мами!   bouquet  Лека  бременност  Ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт