Февруарската дружина мина първата третина ! 5

• 28 428
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, благодаря ви, много сте мили! Heart Eyes Hug

Според  приложението на телефона е възможно вече да усещам движения на бебето. И  ми си се струва ,че  ги долавям  ама не съм сигурна  newsm78

Габриел, би ли споделила кое приложение използваш? Hug Embarassed

# 451
здравейте и от мен! Чета ви от доста време и вече се престраших да се присъединя  Wink на 28г. съм първа бременост, термин 12.02. На 25-ти съм на преглед и се надявам,че ще има нещо с което да се похваля. За сега всичко върви добре стискам палци и за напред да е така с всички ни!

# 452
Момичета, благодаря ви, много сте мили! Heart Eyes Hug

Според  приложението на телефона е възможно вече да усещам движения на бебето. И  ми си се струва ,че  ги долавям  ама не съм сигурна  newsm78

Габриел, би ли споделила кое приложение използваш? Hug Embarassed

I''m  Expecting    още в първите темички някоя от мамите тук го беше споделила и аз  си го изтеглих   Embarassed

# 453
Благодаря ти! Heart Eyes Hug

# 454
Здравейте и аз да се включа набързо.

Честито на булката  bouquet Много щастие и любов! Hug Много сте хубави, прекрасни снимки.

Еххаа много нови мамии. Добре дошли и леко бременеене. Hug

Едни на теми легла, а аз съм на колички. Тази Неделя ходих до Хиполенд и ми харесаха няколко колички и всичките бяха на майки с деца дошли да пазаруват. От магазина не успях да си избера. Най-много ми хвана окото една количка на Hauck Viper, обаче ми идва скъпа.
И тъй като доста си пазаруваме с моя съпруг от ebay, разгледах да видя какво предлагат и там. Харесаха ми няколко модела, които определено излизат по-евтино дори и с доставката.
http://www.ebay.com/itm/321413484147?_trksid=p2055119.m1438.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/121157343709?_trksid=p2055119.m1438.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/201017121416?_trksid=p2055119.m1438.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/190506637573?_trksid=p2055119.m1438.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT
http://www.ebay.com/itm/321435355965?_trksid=p2055119.m1438.l264 … TRK%3AMEBIDX%3AIT

Разбира се има още време, за да реша, но предпочитам да не давам много пари специално за
количка.

Относно детските корита, аз ползвах съвсем обикновено на стойка ето като това    http://www.baby.bg/product/2805/stoyka-za-vana-na-bertoni.html    и ми вършеше прекрасна работа. Сега мисля да си взема същото.

# 455
  • Дъблин
Смърфиета, имаш предвид скрининга в 16-18 г.с. ли? Много се чудя дали да го правя, по принцип съм против тези скрининги (за себе си), но една от лекарките ми настоява...
˙Веси˙, точно този, да, той се води 15-19 г.с., аз ще се падна в 17 г.с. когато ми е часът. Не, че им вярвам сляпо, но ако има дори и най-малка вероятност за проблем, предпочитам нещо да ме наведе на тази мисъл и да направя допълнителни изследвания ако е необходимо.

lilss.94, големи сте сладури  married Много любов и щастливи мигове за вас!

И последно да се оплача, микробиологията ми показа наличие на стрептококи  Sad И с предната Б имах, изпих 2 антибиотика за тях, явно си имам носителство и при нисък имунитет се разрастват. Утре отивам с антибиограмата при доФторката за рецепта  Rolling Eyes

# 456
Лис Честито!!! Много любов, семейно щастие, разбирателство и здраво бебе около термин Hug

# 457
Добро утро!
Благодаря Ви момичета за топлото посрещане!  Hug
Аз пък съм заобиколена от много водолей и трябва да Ви кажа, че по-голямата част от тях са с доста тежки характери. Дано нашите водолейчета да са с по-мекият характер  Wink . Аз също не съм качила, кои знае колко килограми от както разбрах, че съм бременна (1,5 кг.) но коремчето така си ми личи, че чак се притеснявам. Не съм свикнала всеки да ме заглежда, а тепърва това ни очаква  Grinning
С покупките за бебето мисля, че е ранно. Сестра ми роди на 17.01 тази година, а с покупките започна едва когато влезе в 9-я месец.
Момичета какво включват кръвните изследвания? Докито ми е дала 4 направления - едното знам, че е за кръвната група, ама за другите и представа си нямам.

# 458
 Hug Добре дошли на новите мами!
lilss чудесна булка си била!

За бебето - според мен вс е до организъм, обсъждахме го вече, усещането зависи от много различни неща. И преди и сега го усетих рано. Яд ме е , че няма как да снимам корема ми, като дребното се надупи.. да видите.. предпочита да стои от ляво.. така там е изпъкнало и кораво, а в дясно е меко и няма издутина.. в 15 +4 дни съм , а го усещам така от седмица и нещо.
За проличаването на Б - на мен ми личи от доста рано, даже ме питат в 5 или 6 м съм  Mr. Green Като кажа, че съм в 4тия се учудват мега яко. Това също е в-с до структура и др неща. Не с епритеснявайте, рано или късно ще ви проличи... и колкото по- бавно расте корема, толкова по - добре. На мен ми е супер гадно, защото на кг не наддавам, а корема ми се разпъва ужасно много... и усещам всичко това. Предишната Б не бях така - пролича ми в 5тия - видимо. И нямах такива неразположения.
Термина и приложението - на мен вс калкулатори различен ми изкарват с този на АГ - от 6 до 9 число ми се пада, според доки е на 09. И аз позлвам същото приложение на телефона и е мн точно и полезно. От всички калкулатори в нета ми е най верен този.
Зодиите - не се сещам за водолей.. но май имам 1 познат. Общо взето и при нас най-много са телците и раците, следвани от дева и близнак..дори и приятели не се сещам водолей да имаме . А от вс останали зодии се намират, само за водолея се чудя.. е сега ще си имаме 1 сигурен живот и здраве. Четох, характеристика на детето водолей.. амии написаното сякаш се отнасяше за синът ни, който е зодия лъв. Така, че вече имам опит с 1 подобен характер - ужасни са, направоо най-ужасната зодия (за възпитаване според мен).. то те командва , каквото и да го правиш, още от мн мъничко бебе.

Май това беше всичко...   newsm78

# 459
vivi_88, стандартно се пуска урина, кръвна група и Rh, Хепатит, Васерман, ПКК и СПИН (който май не бил задължителен). Вероятно и твоите са същите - на самите направления не пише ли?

И аз съм 1.5кг отгоре, но вчера като по-хладен ден бях с панталон и от обед нататък си беше жива мъка - много ми стягаше на корема. Ще избутам още малко с рокли и поли и на есен ще трябва да се купуват някакви дрехи  newsm78

За зодиите: майка ми е водолей и общо взето доста се разбираме, което ме обнадеждава Simple Smile Иначе първоначално мислех, че бебчето ще се пада за началото на март (т.е. риби) - и аз, и таткото сме риби и много щяхме да станем Simple Smile По-добре водолей.

И аз благодаря за топлото посрещане и желая хубав ден на всички   bouquet

# 460
  • София
Добро утро!
.
Момичета какво включват кръвните изследвания? Докито ми е дала 4 направления - едното знам, че е за кръвната група, ама за другите и представа си нямам.

Кръвна група , СПИН , Хепатит , урина има със сиг. и др. ама сега не се сещам  newsm78

# 461
Ехее колко много ставаме, супер! Добре дошли на новите февруарки и ви пожелавам много приятни мигове тук  Hug За зодиите и аз познавам само двама човека водолей, но не съм чувала, че е най-рядко срещаната зодия. Хехех ние обаче се грижим за увеличаването на водолеите по света  Laughing

Излязоха ми резултатите от микробиологията и виждам, че съм се сдобила с гъбички. Преди ин витрото бях чиста, секс също не съм правила, защото ми е забранен засега, пък накрая с гъбички  Laughing Но четох, че е често срещано при бременните заради намалената имунна защита и увеличената киселинна среда. А нямам никакви признаци, единствено засиленото течение.

Виждам, че има момичета от Добрич, което много ме радва Simple Smile В момента съм в София, но живот и здраве след като се роди бебето, мислим с мъжа ми да се приберем в Добрич. От 2001-ва живея в София и се притесних, че не са ми останали много приятели в Добрич и няма да има с кого да разхождам бебчо. Но се надявам, че тук ще намеря компания за разходки Simple Smile

# 462
Привет,ето ме и мен след двуседмична морска почивка!
Колко много сте изписали,чак сте в нова темичка,ще има да чета назад,супер....
Добре дошли на новите мами,само хубави новини да споделяме!
Гледам снимки на една прекрасна булка,страхотни младоженци сте,пу,пу,пу да не ви е уроки.Много любов,семейно щастие,усмивки и все така щастливи да сте  bouquet.
Аз все още съм с гадене,започнах да хапвам по малко,но предимно салатки и по леки храни,качила съм 1,2кг. от началото на Б.,но пък си имам коремче.За сега влизам в старите си панталонки и дънки,но са ми по удобни тези с ниска талия,че падат под шкембенцето и не ме стягат.
Аз също лекувам гъбички.
Резултатите от БХС са ми ок,както феталната,на която доки каза,че ще имам още едно момченце,но ще потвърди на др. преглед,че пъпната връв минаваше през краченцата и за по- сигурно ще гледа пак.Но и моето усещане е за мъжки бебок.Баткото беше с мен на прегледа и е във възторг.
Еми това от мен за сега,връщам се да ви изчета.

# 463
На булката честито,много щастие!  bouquet 
За зодиите аз имам доста приятели водолей и са страхотни, добри, с чувство за хумор, малко са несериозни, ама айде...  Peace
Искам да се оплача станала съм голяма страхливка, викам само детето де не е толкова страхливо  newsm78

# 464
Леле маминкииии колко много сте изписали... човек не може да ви изчете  Joy

Добре дошли на новите мами!!! Леко и весело бременеене в нашата компания  Hug Hug Hug

Лилс прекрасна булка си била мила, честито! Пожелавам нестихваща любов, безгранично щастие и едно прекрасно бебче февруари Wink

Общи условия

Активация на акаунт