Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 167
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • при късмета
Вале, мерси. Днес като се обади ще е много щастлива, ще видиш  Hug
Хортензия, честита придобивка, много време да ви вози леко и безаварийно

# 331
  • София
Дано!
Аз се пробвах да и звънна, но не вдига, те нали не си носят телефоните с тях при преходите. Обаче се обадих на човека, който организира лагера и е постоянно с тях. Та той ми обясни, че няма никаква драма, просто са си говорели децата нещо за семейството и Мими се е натъжила и се е разплакала малко. Но е било моментно и сега всичко е ок, тъкмо се товарят на колелетата и тръгват на разходка. Каза, че в тази смяна , цитирам:" са ми се паднали все градски чада, ама не бойте се, до събота като дойдете всички ще са готови!" Mr. Green

# 332
  • Germany
Дами, честито на сестра ти! Дано Т на майка ти не е от операцията и всичко да бъде наред вече!
Валенце, ще се справи щерка ти, не се притеснявай! Нормално е да има такива моменти, особено след като й е за 1ви път. Важното е накрая да се върне доволна и щастлива!
Някой да може да препоръча добър лекар УНГ в София? Мъжът ми има проблем със синузита и искаме да отиде тук да го видят.

# 333
  • София
Добро утро, момичета.

Мони, не познавам добър УНГ, който познавах вече е пенсионер и не приема.

Дами, честито на сестра ти, да е жива и здрава!

Валенцето
, ще се оправи детето. Свикнали са с теб и всяка минутка, когато не се веселят... тъжно им за мама Peace

Хортензия, честита придобивка, много време да ви вози леко и безаварийно. Каква е марката?

Ели, хубаво изкарване на Велинград!

Марче, честити придобивки, ще чакам и отзиви за дрехите. Аз досега нищо не харесах за себе си... или размер не е улучен. Иначе на децата поръчвам редовно и съм доволна.

Калинка, приятна разходка Hug

Ма ко, и на вас с шефа приятна разходка Peace Hug

Вчера изкарахме 4 часа с Петьо в Хепито. Първо имахме среща, а после изкарахме още 2 часа. Много им е хубава площадката, а от скоро има и момиче, което "следи" за да има ред. Peace Чисто и хубаво. Петьо хапна добре - пилешки пуканки, сладолед... Днес иска пак да идем там да играе. Може и само да играе, но аз харесвам храната на Хепито Peace

# 334
Цопвам се на второ кафенце  smile3546
Доктора - много приятен - по разговорихме се  Joy Направи ми някаква стероидна инжекция на мястото на стеснението, заръча до утре да не ползвам ръка и каза, че до два дни ще ми мине  Joy Проблема на мен не ми е, че пръста щракаше, а че спря да щрака  Joy Joy Joy остана си изправен, не мога да го свия и боли. Но пак съм късметлийка, че можеше да запецне и свит  hahaha тогава и очите си не можеш да измиеш  Joy Та ще поживеем и ще видим дали ще ми мине до два дни  hahaha
Ма ко диагнозите сама си ги слагам, че мразя да ходя по доктори  Joy в бг здравната каса го кръсти "щракащ пръст", а тук доктора използва думата "револвер"  hahaha иначе по лекарски му на латиница е стенозиращ тендовагинит на еди си кой пръст, на еди си коя ръка  Joy Joy Joy работила съм само като опер. сестра, та при нас само с операция ги лекувахме, ама знае ли човек из другите клонове на медицината какво се случва  Joy плюс това фармацевтичните компании отдавна са открили хиляди лекарства за болести, дето докторите още не са открили  Joy Joy Joy Ще чакам снимките! Весела разходка   bouquet
Вале Hug обади ли се принцесата? Много се смях за "градски чада"  hahaha Аз като дива селянка много ще се радвам, ако й хареса този живот! За пръста - отиди на лекар и виж какво той ще ти каже. Мразя да ходя на лекар, ама се налага - ходя на преглед ако нещо ме притеснява и после си взимам решение как да действам - все пак докторите знаят доста повече от нас, а че понякога не ни харесва което казват е друга тема  Joy
Хортензия веднага се зачерпвам с печените ти чушки!!! Да ви е честита колата и безаварийно да си я ползвате!!!!Така обичам печени червени чушки...Тук 3 хубави червени чушки са на цената на кг. свинско  Joy Joy Joy
Мони с лекар в Сф не мога да помогна, но мога да ти пиша как по бабешки церя мм.
Лус весела разходка да имате и днес   bouquet Аз също харесвам пилешки пуканки  Joy Joy Joy Ние ги вземаме от KFC.
Сега по препоръка на доктора ще се опна на диванчето с книжка  hahaha Човека беше прекрасен и каза, че надвечер мога да си пия питието, при едно условие - да вдигам чашата с лявата ръка  Joy Joy Joy Такива доктори най-харесвам - да ти забранят работата и да ти разрешат всички удоволствия  hahaha

# 335
  • Бургас
Здравейте! Hug

Видях във фейса ма-ко и нейната коса!Няма такава черна завист за Славка,ще ме изяде отвътре! Laughing Heart Eyes
Защо Господ дал на някои,адруги ни е оставил плешиви?! hahaha
Ма-ко,страхотна си,сигурно се обръщат след теб хората!

След малко като нахраня диването пак ще вляза.Не можах да се сдържа да обсъдя проказната коса на тази калпазанка.

# 336
Здравейте Simple Smile
Време е за второ кафе
dam4o да ти е жива и здрава сестричката   bouquet , за температурата това вече не е приятно, а и като се налага да се прибирш в София , предполагам ти е още по тежко  Hug
Вале   разбирам те много добре, аз моя още не съм го пускала никъде , чувам коментари че много съм им треперела , така ги разбирам нещата така си ги гледам децата. Днес потърсих боровинки, ами те златни са станали 10 -15 лв кг  ooooh! без боровинки ще минат децата.
ма ко страшна коса   Simple Smile аз моята я намалий миналата седмица , ама трябва да и сложа боя , а хич не ми се занимава с нея, все не мога да оцеля боята , последно къна слагах и пак не държа , ще взема да я оставя бяла да си стои.
Всички болни бързо да оздравяват.
Мушкатова честита ви кола .
Вио се загуби ?
Аз в НОИ никаква не я свърших, просто за пореден път се уверих как едни хора могат да объркат живота ти и да продължават...Отказвам се да ги търся тези два месеца , не смятам да причинявам на родителите ми повече тревоги, достатъчно им причиних.
Мъжете отидоха за риба , ако хванат достатъчно това ще е вечерята, ако ли не продължаваме с поръчката от вчера - спагети.
Нещо септември ми е един такъв тежък месец, настроението ми става едно..... Sad  Cry Cry

# 337
  • при късмета
Мерси за комплиментите момичета  Blush засрамих се
Джейми, какъв точно е проблема с тези 2 месеца. Ако не са минали 10 години ги търсиш във фирмата, ако са минали в НОИ. Ако фирмата е закрита, пак НОИ. Хич да не се правят на ударени.
Калинче, коментирали сме вече тендовагинита и за това сложих кавички на "щракащ пръст", знаех, че ще ме разбереш. Наистина докторите така му казват за пред пациентите.Ако си идвахте насам щях да те насоча към лекар, опрерира от същото и шефа и майка, ама съм сигурна, че и там ще се справят.
Мони, по докторите за вътрешни болести хич ме няма, особено за възрастни. В най-близката до вас голяма болница, Окръжна мога да препоръчам само детски дерматолог. За УНГ нищо не се сещам. Дано попаднете на читав
Люси и аз много харесвам храната на Хепи. При свекър ми направиха от тези заведения с детския кът и много добре са се справили
Септември и на мен ми се очертава нанагорен. Племеницата и едно наше близко детенце имат РД на една дата. Седмица след това на сестра ми бебока става на годинка. Изследванията и пазаруването за градината на шефа  ooooh!
Бившия шеф на мъжа ми се прави на ударен, за парите които има да взима  #Cussing out Ще опираме до инспекция по труда май. От новата работа им дават заплатите за предния месец, та ще вземе средата на октомври  ooooh! Добре, че поне започна там, че вече едва издържаше на старото място. За малко ни се беше разминало морето, че от новата им трябват хора спешно.  Наредиха се нещата, това е най-важното.
Отевам да мия и изварявам мидите от морето, че шефа да ги сложи в аквариума

# 338
Мерси за комплиментите момичета  Blush засрамих се
Джейми, какъв точно е проблема с тези 2 месеца. Ако не са минали 10 години ги търсиш във фирмата, ако са минали в НОИ. Ако фирмата е закрита, пак НОИ. Хич да не се правят на ударени.

Скрит текст:
Няма подадена  информация за два месеца в единия детето е било на 9 м в другия на 1 г.Но липсва информация .Ами в НОИ ми казаха да ги търся във фирмата , тя фирмата в случая вина няма за неподадената информация , а счетоводителката  #Cussing out заради същата тази жена се наложи баща ми ( собственика на фирмата ) да върне една не малка сума пари защото тя не ме информира какво ще последва ако пусна детето на ясла, пак заради нея ги няма тези месеци, фирмата не съм сигурна дали е закрита , не искам да създавам главоболия на татко.И без друго много му се насъбра покрай моето майчинство , уж да ми направи услуга да не съм само 5 м , а тя стана една.Дамите ме посъветваха да подадял молба за ревизионен акт или нещо такова.Няма смисъл.Освен да изчакам 10 години те наближават.
Това с заплатите и при  мен  е същата история и аз живот и здраве сега като почна септември заплата ще получа след 25 октомври, дотогава сме със съкратен бюджет, ама свикнах вече.
Мъжете се прибраха с 3 рибки, сложих ги да порастват в камерата спагети ще правя.

# 339
  • София
Джейми, какви са тия боровинки златни, бре?! Вчера на Женски пазар бяха по 5лв хубави черни боровинки. Вав Враца майка ми каза, че са по 8лв.

Лейди, какво да ти кажа, моето е градско чедо по неволя, но все я влече към поляните, към къщите с градинки, към планината. Колкото можем- осигуряваме и разходки из природата. Но все пак живеем в столицата и през седмицата , искаме или не, се натъпкани тук.
Обади ми се преди малко. Пак плакала сутринта мъничко, наобяд- мъничко, но иначе и харесва и се забавляла. Просто и е мъчно, така ми каза. Говорихме си дъго, потрепва и гласчето, но няколко пъти каза, че и харесва много. Ще свикне, то половината лагер почти мина.

# 340
  • при късмета
Джейми, при това положение, с неподадената информация, НОИ не могат да ти помогнат. 10те години и те няма да те оправят. Ако са ти само за стаж и фирмата вече не съществува, зарежи ги. Наистина баща ти носи отговорност, т.е. фирмата, а не счетоводителката персонално. Тя подлежи на наказание от фирмата, на момента. Документите към НОИ се подават от името на управител, без значение, че счет. ги е изготвил и подал. Така са направени бланките и по закон е така.
Трудовата книжка приключена ли е от там? Какво пише в нея за тези 2 мес.?
Вале и моето градско чедо все натам го влече. Дано се успокои детето и да си изкара добре

# 341
Ха да почерпя едно ингилизко чайче с мляко

Много хубаво ми минава деня - на сладки приказки   bouquet
Джейми ако има как да ти прехвърля малко стаж от моя - имам 25г. и кусур месеца  Joy само дето на мен няма да ми свършат никаква работа  hahaha
Ма ко 6г. работих ортопедия в частна болница  Joy не ща да ме пипа ортопед  hahaha ама на - налага се  #Cussing out И в нашия аквариум си имаме черноморски миди  hahaha
Славка и аз се нареждам до теб посиняла от завис  hahaha
Вале щом му е на сърце волния живот е супер!!! Нормално е да й е мъчно, както и на теб  Hug сама знаеш, че с годините се научаваме да се прикриваме, но с това не изтриваме мъката...само се научаваме да живеем с нея...хубаво е, че детето се изразява!!! Спре ли да показва - детството е отминало... Hug Hug Hug
Започва да ми харесва да съм болна по този начин  hahaha

# 342
  • при късмета
Шефа ми беше превзел компа, та се мъчих през таблета известно време и се хванах с други неща.
Чакаме да стане по-хладно, щял да излиза, да видим дали няма да размисли.
Калинче, ще покажа снимка като се появиш

# 343
  • Germany
Лейди, давай бабешката рецепта Simple Smile Намерихме лекар да го погледне утре, но е добре да имаме и алтернатива. Ще накарм и мен да погледне лекаря утре, че имам едни странни неща по езика от около година, та стискайте палци всичко да е наред, че се изтощих от притеснения напоследък...

# 344
Привет  Hug
Мони, стискам палци да не е нещо сериозно fingerscrossed
Лейдибърд, дано да се оправиш от инжекцията. На свекърва ми също и сложиха някаква инжекция, и вече няколко месеца няма никакви оплаквания. Пръстът се движи и не я боли, а я бяха уплашили че без операция няма да стане...
Ма ко, аз харесах де що имаше за харесване из Фейсбук, ама и тук да кажа - уникална коса имаш! Разкош!  Hug
Вале, как е Мария? Надявам се всичко да е наред и да си изкара незабравимо лагера  Peace
Толкова запомних, сигурно пропускам много, извинете ме.....  Embarassed
Да ви кажа при нас нещата са зле  Cry Сестра ми от неделя е в болницата със сърдечна недостатъчност. Поддържа много високо кръвно, има задух, беше на кислород...Уж овладяха нещата, обаче кръвното не могат да го смъкнат с нищо  Confused От както е в болницата е и на ежедневни диализи, обаче въпреки тях състоянието и не се подобрява  Tired
Децата са в нас, само ходят да спят в баба ми, че нямам място за спане...
Много ме е страх за нея, много. Дано да я стабилизират, толкова е млада, направо не ми се мисли какво може да стане.... Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт