Хортензия, честита придобивка, много време да ви вози леко и безаварийно

Чисто и хубаво. Петьо хапна добре - пилешки пуканки, сладолед... Днес иска пак да идем там да играе. Може и само да играе, но аз харесвам храната на Хепито

Направи ми някаква стероидна инжекция на мястото на стеснението, заръча до утре да не ползвам ръка и каза, че до два дни ще ми мине
Проблема на мен не ми е, че пръста щракаше, а че спря да щрака
остана си изправен, не мога да го свия и боли. Но пак съм късметлийка, че можеше да запецне и свит
тогава и очите си не можеш да измиеш
Та ще поживеем и ще видим дали ще ми мине до два дни 
в бг здравната каса го кръсти "щракащ пръст", а тук доктора използва думата "револвер"
иначе по лекарски му на латиница е стенозиращ тендовагинит на еди си кой пръст, на еди си коя ръка
работила съм само като опер. сестра, та при нас само с операция ги лекувахме, ама знае ли човек из другите клонове на медицината какво се случва
плюс това фармацевтичните компании отдавна са открили хиляди лекарства за болести, дето докторите още не са открили
Ще чакам снимките! Весела разходка 
обади ли се принцесата? Много се смях за "градски чада"
Аз като дива селянка много ще се радвам, ако й хареса този живот! За пръста - отиди на лекар и виж какво той ще ти каже. Мразя да ходя на лекар, ама се налага - ходя на преглед ако нещо ме притеснява и после си взимам решение как да действам - все пак докторите знаят доста повече от нас, а че понякога не ни харесва което казват е друга тема 

Аз също харесвам пилешки пуканки
Ние ги вземаме от KFC.
Човека беше прекрасен и каза, че надвечер мога да си пия питието, при едно условие - да вдигам чашата с лявата ръка
Такива доктори най-харесвам - да ти забранят работата и да ти разрешат всички удоволствия 

, за температурата това вече не е приятно, а и като се налага да се прибирш в София , предполагам ти е още по тежко 
без боровинки ще минат децата.
аз моята я намалий миналата седмица , ама трябва да и сложа боя , а хич не ми се занимава с нея, все не мога да оцеля боята , последно къна слагах и пак не държа , ще взема да я оставя бяла да си стои.
засрамих се
Ще опираме до инспекция по труда май. От новата работа им дават заплатите за предния месец, та ще вземе средата на октомври
Добре, че поне започна там, че вече едва издържаше на старото място. За малко ни се беше разминало морето, че от новата им трябват хора спешно. Наредиха се нещата, това е най-важното.
засрамих се
заради същата тази жена се наложи баща ми ( собственика на фирмата ) да върне една не малка сума пари защото тя не ме информира какво ще последва ако пусна детето на ясла, пак заради нея ги няма тези месеци, фирмата не съм сигурна дали е закрита , не искам да създавам главоболия на татко.И без друго много му се насъбра покрай моето майчинство , уж да ми направи услуга да не съм само 5 м , а тя стана една.Дамите ме посъветваха да подадял молба за ревизионен акт или нещо такова.Няма смисъл.Освен да изчакам 10 години те наближават.

само дето на мен няма да ми свършат никаква работа 
не ща да ме пипа ортопед
ама на - налага се
И в нашия аквариум си имаме черноморски миди 

сама знаеш, че с годините се научаваме да се прикриваме, но с това не изтриваме мъката...само се научаваме да живеем с нея...хубаво е, че детето се изразява!!! Спре ли да показва - детството е отминало...

Намерихме лекар да го погледне утре, но е добре да имаме и алтернатива. Ще накарм и мен да погледне лекаря утре, че имам едни странни неща по езика от около година, та стискайте палци всичко да е наред, че се изтощих от притеснения напоследък... 

Сестра ми от неделя е в болницата със сърдечна недостатъчност. Поддържа много високо кръвно, има задух, беше на кислород...Уж овладяха нещата, обаче кръвното не могат да го смъкнат с нищо