Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 169
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
  • Germany
Вио, дано се стабилизира сестричката ти!  Praynig

# 346
  • при късмета
Вио  Hug много ми стана мъчно   Sad Дано бързо се стабилизира  Praynig

Бившия шеф на мъжа ми е отказал да му даде парите. Утре пускам жалба до инспекция по труда и до инспектората по район, че сервиза е пълен с нарушения. Парите ще му излязат десеторно, че може и да го затворят. Пбесняла съм.  #Cussing out

# 347
  • Бургас
Вио,мила Вио,много е тежко това! Cry
Дано наистина се стабилизира! Praynig
Дай Боже!!!Млада жена е,трябва да има начин!

Ма-ко,ти си счетоводител,нали?
Аз също бях навремето.Знаеш слабите места на такива пошман-работодатели,така че-ДЕЙСТВАЙ!

Аз уж "отдъхнах" на Родопите и сега ново пет! Sad
Баща ми ще го оперират заради простатата,а свекърът влезе в психиатрията с депресия.
Само бабите се държат,ей,това жените сме държеливо племе! Confused

ММ и той ощене знае на кой свят е,че нещата съвсем се забатачиха.

Абе къде изчезна Смърфита-сеньорита?!
Липсва ми това момиче! Heart Eyes

Дребната пак дърпа компа!Вика на испански ес мио! Laughing

# 348
Добра вечер   bouquet

Вио  Hug Hug Praynig Кураж! Живота е много несправедлив, но не трябва да се губи надежда!!! Пък моя пръст - ако не стане така, ще стане иначе - бял кахър!
Славка то по този повод има една приказка "Ако ще се боледува - да боледувам аз. Ако ще се мре - да мре жената"... Мъжете все се праскат за голямата работа, ама не могат да се оправят...болна жена трудно се гледа...
Ма ко тук съм   bouquet С право си бясна!!! Тези неща не бива да се оставят така, че доста хора си повярваха в недосегаемостта  #2gunfire
Мони аз в хавлиен чорап/според мм ако не е пран седмица най-добре  hahaha/ слагам подгрята морска сол /толкова че да не изгоря съкровището все пак/ слагам го да легне по корем, слагам хавлия под лицето и върху нея въпросния чорап, така, че солта да попада в ниската част на челото и мятам една хавлия върху главата - както като си правиш парна баня на лицето. Целта е да се вдишват солите и да се затоплят синусите. Моя така може и да заспи.... след известно време шурва да се отпушват синусите и става малко неприятно...  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover дано утре всичко е наред и попитай все пак дали и при тм е удачно да се прави, това, което аз правя.

# 349
  • при късмета
Славче, занимавах се със счетоводство на физ. лица и ЕТ, не с фирмени, при това м/у другото. Работата ми беше свързана с други институции, но имам опит с държавните такива. До инспекция по труда не съм опирала, но чета отзиви, че действат бързо и адекватно и се чудят кой да притиснат.
Ще видя утре какво ще ми кажат първо по телефона.
Да се оправя бързо родата, че вече имаш за гледане  Hug
Калинка, ето снимка и за теб

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 00:23 от ма ко

# 350
Ма ко  newsm78 Hug Peace Heart Eyes newsm51 СТРАХОТНА СИ!!!

# 351
  • при късмета
 Blush мерси!
Сега трия и лягам, че съм много уморена!
Лека нощ на всички  Hug

# 352
Добро утро Simple Smile
vio  Praynig Praynig Praynig се за сестра и , много е тежко това което се случва с нея.
ма ко големи гадове има , успех с инспекцията .

Ladybird_ това със солта и затоплянето добре , обаче при мен проблема е с максиларните синуси, доста ми е сложно с чорапа, не че не съм пробвала.При мен веднага и в ушите ме удря и стават едни....
slavka70 дано и при вас се наредят нещата. Между другото те четох в темата за приятелствата , хайде да се видим докато не съм почнала работа имам още седмица в къщи.

# 353
  • София
Добро утро!
Вио, дръж се! Добре , че сестра ти те има, голяма подкрепа си и. Стискам палци скоро да овладеят положението и да се намери донор. Млада жена е сестра ти, вярвам, че ще намери сили! Hug А децата как са? Сигурно им е много, много трудно!

Славче, айде сега ново пет верно. Дано бързо и леко мине операцията на татко ти, а и свекър ти да се оправя скоро. Hug

Ма ко, и на теб пожелавам успех, егати гадните хора, ще каже човек, че им искаш не изработени пари, а да ти ги подарят. ooooh!

Мария си е добре, да чукам на дърво. Вчера два пъти се е натъжавала и е пуснала някоя сълза, но си е весела, щастлива и много и харесва всичко. Водили са ги при селския пчелар и са имали показно как се прави мед. Карали са колелета , возили са се на каруци, а една селска баба с акордеон им свири и пее с тях всяка вечер до тъмно. Веселба! Имам чувството, че и е най-мъчно за сестра и. Иска да и разказвам какво точно прави. Сърце не ми даде да и кажа, че всъщност Бояна като че ли се радва на временната липса на Мария Mr. Green. Слуша си каквато музика обича, никой не я учи постоянно и не и пише оценки Crazy/ това Мария и го причинява всеки ден Laughing/ и други подобни. Казах и, че сестра и си е добре и да не мисли много за нея, а да се забавлява. Дано ме послуша.

# 354
  • Germany
Добро утро Simple Smile
Лейди, благодаря за идеята. Аз го знам това с морската сол от майка ми, но не знаех, че трябва да се легне по корем. Веднъж го накарах да си слага на челото затоплена морска сол и каза, че нямало ефект, но ще пробваме и по твоя начин. В момента не го боли много, но са му заглъхнали и ушите и ще видим какво ще каже лекаря. Лошото е, че откакто почна да се оплаква често от синузит, уши и т.н. почна и да хърка през нощта и аз не мога да спя...
Славче, да се оправят бързо и при вас нещата! Намъчихте се...
Вале, радвам се, че Мария е по спокойна вече.
Мако, дано се преборите! Много се дразня на такива тарикати, като бившият шеф на мъжът ти...
Ние на обяд сме на лекар и ще пиша след това.
Хубав ден на всички  Hug

# 355
  • Sofia
Добро утро и от мен!   Simple Smile

Тъкмо разбрах датата на РС то, на 02.09. ще е, та следва да съгласувам прибиринето ни с ММ и купувам билетите. Или на 1ви следобяд, или на 2ри сутринта ще да е.
При нас поразхлади малко времето, що се отнася до сутрините, диша се спокойно. Иначе през останалото време си е пак горещо.
В езерото са пуснали лебеди, видяхме вчера, та днес ще ги снимам, ако са там още.  Grinning
Вчера първата ми мисъл беше да ги щракна, ама нали тежи 1 кило тоя апарат, та си го спестявам често, често. То като сложиш и портмонето ми, gsm-то, мокрите кърпички и водата за Гушкан (и за мокрене  Laughing) и все съм с дисагите аз...  ooooh!
Та такива ми ти работи...  Laughing

Вио, и аз съм с вас, дано се развият добре нещата!
Мони, и при вас!

Ние хукваме на разходка.  Simple Smile
Хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 08:59 от Morena

# 356
Добро утро.
Благодаря ви, момичета  Hug
Ма ко, Мони, Славе, дано при вас нещата се оправят бързо  Praynig
Вале, децата са много уплашени, да. Те и те през какво минаха милите, не мога да ви опиша. И това са години наред, не са ден или два... Tired
Ние се каним да излезем до Кауфланд и Лидл. Не че нещо имам за купуване, ама ей така да се поразведрим малко.
Хубав ден на всички, до после  Hug

# 357
  • при късмета
Добро утро!
Чакам една подробност информативно и се хващам с телефоните.
Вио, пусни сметката най-после. Какво стана с DMS номера? Да нагушкаш племениците
Опитвам се да си допия кафето, да се освестя, че ми се върти главата
Хубав ден момичета  Hug

# 358
Добро утро и от мен!!!
Джейми благодаря за кафенцето   bouquet лековете не помагат на всеки - ще си откриеш и ти собственото лекарство. Не е сложно с чорапа  Joy за мен е по-лесно - иначе трябваше да шия специална памучна торбичка  hahaha Пък така чорапа съм го напълнила и зашила - когато ми потрябва го вадя, затоплям го в микрото и готово  hahaha
Вале справя се детенце   bouquet и си е супер че и Бояна се забавлява  Hug Успокой се и ти усмихни се и се наслаждавай  Heart Eyes
Мони идеята да лежиш по корем е тази, че като/ако се отпушат синусите, секрета да си изтече навън, а не да попадне в носоглъдката, което по принцип може да причини хъркане. Както и се цели не само затопляне, а и вдишване през носа на солните изпарения/за това се и покрива главата/ абе нещо като инхалация  Joy Явно аз не мога да го обясня... Нещо такова, само дето със затоплена морска сол
Скрит текст:

Морена значи и двете на 2-ри ще сме на училище  hahaha Връщаш се обратно в лудницата на ежедневието  Hug Пък за фотоапарата - преди два дни купих един дето се води супер тънък, че и на мм му трябва понякога, та се смяхме - това фото ще стои винаги в колата, че и аз забравям големия като хукнем нанякъде. Колкото и да избягвам онлайн пазара - налага се  Joy Та като пристигне ще видя дали е това което искахме hahaha Основното което искахме е да се зарежда с usb и да е супер тънък. Пък за дисагите  Joy аз съм винаги с раничка на гърба  Joy че и куче имам да водя  Joy
Вио   bouquet малко са хората с толкова големи сърца като теб  Hug Hug Hug
Ма ко успех ти желая!!! Нито е лесно, нито пък приятно това което се налага да правиш, но ако ние сами не се защитаваме - няма да стане...Примиряването с несправедливостите не е добро решение...
Учудващо днес пръста ми е супер - явно дофторите лекуват както им плащат здравните каси, а не както е най-добре за пациента.... Жалко е, но всичко се върти около парите...
Вчера като лежах цял ден - днес ще ми е нанагорно - станаха 4 перални за гладене и куп домакинска работа...а и след обяд ще хуквам към стадиона  hahaha Усмихнат ден ви желая   bouquet

# 359
  • при късмета
Нищо няма да стане с инспекцията по труда. Не могат да направят нищо,защото не му е пускан договор. Само проверка му заформих, че там повечето са без договори.  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт