Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 189
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добро утро, момичета.

Марче, много си ранобудна днес. Благодаря за кафенцето и закуската. Относно Гърция... досега почивахме в Катарини с ММ за 4-5 дена. По-далеч от Солун не сме стигали Peace Не ме притеснява започването на учебната година - повече от 2-3 дена няма да отсъстваме. Peace Hug

Бонболинка, Вио, пожелавам децата ви да харесват градините и да не боледуват често Peace Аз не мога да кажа нищо - моите не са ходили. Опитах с Петьо 1 година - няма такова боледуване, толкова антибиотици, че чак доктора да ме помоли да прекъснем градината Shocked

Валенцето, пожелавам да нямате опашките в поликлиниката. Аз също трябва да помисля за картоните отсега, че после ще има ужасни опашки.

# 481
Добро утро момичета   bouquet
Марче благодарско за хубавото кафенце   bouquet Семейните ни почивки и при нас протичат така  Joy Иначе си имам две шантави приятелки – с едната ходя на море, когато сме на хотел – тя е от твоята кръвна група, и е с пораснали деца, а с другата сме по палатки и планини  hahaha
Вио да поздравя Ванко и семейството ти с отминалия празник   bouquet Да сте здрави, усмихнати и бързо да свиква детенце с промените, които го очакват! Как е тм? Браво на Ванко!!! За цял ден ли го остави? Престани да се притесняваш и отиди да го прибереш първи!!!
Смърфи мисля Морена има рецепти с амонячна сода, пък войнишките курабии аз правя с хлебна сода и много ги харчим/то ние какво ли не ядем  Joy /. Пък мeрудиите на препечени филийки и топла питка мммм, само самардалата си я яжте вечер, като няма да излизате, че ще миришете странно на хората  Joy . Трушийката ще стане, само дето, ако слагаш цели доматчета се дупчат на няколко места, иначе големите се режат на едри резенчета. За 5-те П-та си много права  на мен понякога много ми дотежава вечния тефтер, ама и аз съм с тези изводи  Joy
Джейми как е детенце?
Стади, Лус   bouquet
Ма ко весела и пълна къща имаш   bouquet
Тити споко – ако си сложила достатъчно захар, кадаифа пак ще се изяде   hahaha айде леко гостуване да изкараш!!! Браво на Емо за самостоятелната стая!!! Другите ти притеснения с него реши ли ги?
Плами оздравявай бързо, че и теб почивка те чака!!!
Писе    Hug  Praynig  дано след този курс резултатите са трайни!!!
Бонболина – заведи детенце да му промият ушенцата – не е сложно, нито болезнено/щом и аз мога да го правя/ Сина ми е имало периоди в които възглавницата му беше омазана с ушен секрет. При всеки е различно, но не се страхувай от промивката. Ако се съмняваш в преценката на лекуващия те лекар – с резултатите отиди при друг!
Вале радвам се, че с радост и нетърпение очаквате новата учебна година и че няма и помен от миналогодишните ти съмнения и терзания!!!
Хортензия защо няма да има плаж? Дори и да няма слъмце, водата е прекрасна за мокрене  Joy
Morena как мина родителската среща?
Благодаря за пожеланията към нас   bouquet Ето и моя ученик
Скрит текст:
Скрит текст:
Тук няма тържественно откриване на новата година - отиват си в нормалното време и си имат нормални часове. Правили са тестове за входно ниво. Малкия е супер щастлив, че е на училище, защото там учат по-малко, от колкото аз го карам в къщи  hahaha За мен е много приятно, че вече си имам време и само за мен, а и песа е щастлив, че явно този маршрут му е липсвал  Joy Понеже за мен първия учебен ден винаги е бил празник, та вчера организирах празник в къщи  hahaha Вале правих питка "цвете" дето ти я беше показвала и панакота - станаха разкошни и много се харесаха!!! Питката беше оприличена от малкия на "цвете от джунглата"  hahaha Бях ви писала, че за домашно лятната ваканция имаха проект на тема "Джунгла", та сега ще правя и за петък такава питка за училище да я носи детенце заедно с презентацията си  hahaha

# 482
Бонболинче, Люс, Лейдибърд, благодаря ви  Hug
Чухме се преди около час с госпожата - Ванко е добре, спокоен, закусил е хубаво, слуша и не плаче. Само дето не контактува още с другите деца, но това било нормално. Ще видим как ще изкара(ме) до следобед, дано всичко да е наред и да няма драми  Praynig

# 483
Вио няма да има драми!!! То и мен да ме сложат с куп непознати хора в нова обстановка - и аз няма да контактувам  hahaha Трябва му време да се запознае с децата!!! До следобяд ще си има и приятелче!!!

# 484
Тук съм.
Марче благодаря за кафето  Hug
vio успокой се всичко ще е наред , щом днес не е имало драми значи 1 ден е минал добре, но се приготви за втория че в повечето случаи тогава е по тежко.Моя големия на ясла от 1 ден цял ден,
Скрит текст:
само ходих на обяд да ми кажат плакал - не плакал ,ял - точно играеха в пясъчника заровил се с една кофичка и все едно цял живот там е бил, и така свикна си детето, наложи се местене в друг град, съответно там без градина че по средата на годината и май месец пак в старата се върнахме същите сестри същите деца но моето момче мрън и половина , няма избор всеки ден там ... след месец и половина един следобед ( че аз само го прибирах защото рано излизах от къщи ) сестрата само излезе и каза:Това вече е стария Ванко , тази седмица спря да мрънка.Милото месец е повтаряло. Мама.... баба..... Sad След това в Бургас като се преместихме след 15 дни тръгна на градина , но вече голям по лесно се адаптира.Малкия първите три дни в яслата с рев го изтръгваха от ръцете ми и половин час след това му слушах до оградата истриите , но  на четвъртия даже ми казаха да не ходя на обяд да го прибирам, с усмивка ходи и сега на градина.
Така че тази седмица ще е най трудна и на теб да свикнеш , а и на него.
Днес ще ходим да оправяме картоните при личната за училище.
на нас май не са ни искали такива  newsm78 ама аз до 15 имам поне още две срещи с личната за бележка за градината на малкия и като почна работа трябва да си заверявам здравната книжка, та ако трябва тя ще напомни.
Ladybird_ страхотен е младежа Simple Smile

Ние сутринта уж имахме интернет и както пишех изведнъж изчезна първо телевизията след това и интернета. Пуснахме едни песнички , да има за фон редихме пъзели ,децата редиха аз помагах.Като им умръзна излязохме по желание на малкия с колелото, ама ...

Детето не е добре, вчера повече не е вдигал температура , ама никаква, слагахме капки, личната го прегледа видя какво е изписал д-ра от УНГ , попита АБ изписал ли е , и каза само ако вдигне температура да го почвам.Аз до преди час вях далеч от мисълта за него обаче повърна, вярно беше подивял повече , ама и сополите не стихват въпреки капки и сиропи, кашлица... та купих АБ и дадох.Не ми се рискува повече, за една седмица вместо подобрение се влошава, няма накъде да отлагам.
Направих им супа с месо, ама само големия яде ,на малчо само сухар и сирене и той много много не яде. Оф да се оправя че вече ми писна .
titi888 искам и аз кадаиф  Crossing Armsама другата седмица че днес ще имаме гости и други неща има по програма.

# 485
Здрасти, банда. Влизам, очаквам да са оздравели болните, ама не. Хайде оправяйте се, моляяяя! Джейми, чу ли? Бонболинка, и за вас важи! Вио, браво на Ванко. Калинка, младежът е приказен и с тази униформа - сериозна работа! Вале, успех с новото училище - много е важно ресурсните да са отдадени на децата. Пиши как ти се сториха. Покрай отпуски и началото на уч.година много момичета се позагубиха май, ама ги чакаме.

# 486
  • при късмета
Ха, здравейте!
Вале и на вас с Бояна успешна година ви пожелавам. Дано й хареса новото у-ще
Калинче, щом се радва твоя, че тръгва на у-ще, нямаш грижи. Аз навремето един не познавах, дето да обича да свършва ваканцията. Много ти е хубаво момчето
Вио, браво на Ванко, все така да е
А за тези които ще са по турско и гръцко, напомням, моля вземете си апаратите, че без снимки няма да ви пуснем да се връщате.
Децата полудяха днес вътре цял ден, ужасно време. Племенницата я взеха по-рано и от утре няма да ми  е не гости, че баба й може да я гледа.
И аз другата седмица трябва да подготвям картони и изследвания за градината на шефа. Мразя го това упражнение.На всички останали гушки и цунки и вярно се връщайте в темата вече, септември дойде.  Hug

# 487
Лейди ставам в 1 и после сутринта в 7.
Иначе си спи става мята си мокрите слага сухи и хич не му пука.
Напикава се само ако аз не стана да се изпикае.
Кадайфа стана.Метнах го малко във фурната,че не беше попил сиропа.Хареса им уж поне така казаха Joy
Спорна учебна година на ученика!
Джей има още скачай в самолета и идвай!
Болните да оздравяват!
За вечеря метнах патладжани ветрило със сирена и мезета.
Пекнах бг пипер на фурната.Една салата и сме готови.Хладилника прелива вече горкия.

# 488
Привет и от мен!  Ама какво е това време тук, хич не сме се разбирали така!!! За две години бях забравила, че имам чорапогащници в гардероба, сега първо тях търся. Иначе днес поне не вали и пече слънце, та излязох да свърша някоя друга работа. Сега пиша от телефона, модерна работа, хаха. Като се прибера пак ще се включа, дано има някой да раздумка!

# 489
  • при късмета
Смърфи, не знам при вас как е, но тук се излива като из ведро.
Къде ходите на този дъжд, та няма никой тук  Thinking

# 490
Ох. Оцеляхме  Heart Eyes Първият ден на градина мина добре, да видим по - нататък как ще е. Даже ми го похвалиха, че бил много послушен. На мама момчето, не напразно му викам "Ванко - послушанко"  Flutter
И тук днес валя като из ведро  ooooh! От 4 следобед като е почнало, та до преди малко. И стана едно студено, ужас. А сме още септември  ooooh!

# 491
  • София
Вио, дано е  все така! Но ти си имай едно наум. Много често първите два-три дни децата приемат градината идеално, а после, като се поосъзнаят, започват да плачат. Това не го пиша, за да ти докарвам допълнителен стрес Laughing, а защото наистина е често срещано явление.
При Мария се получи точно така. Обаче тя е ходила само в първа група на градина ии то само до обяд. Вече след това си се върнахме в София и тръгна на една дообедна забавачка, където и сълза не пророни за две години. А в градината си плачеше всяка сутрин за една година.

Джейми, как е детето днес?

Ние направихме картоните, снимах децата и съм доволна. Утре стискайте палци да мине добре срещата.

! Вале, успех с новото училище - много е важно ресурсните да са отдадени на децата. Пиши как ти се сториха. Покрай отпуски и началото на уч.година много момичета се позагубиха май, ама ги чакаме.
Дамчо, Бояна ще е в помощно училище. Там ресурсни няма. Peace

Отива да си дочета книжката. Изчетох почти всичко на Меги Хигинс Кларк, няма такъв кеф!

# 492
Добра вечер и от мен   bouquet
Не се оплаквайте от дъжда  Joy

Джейми дано бързо се оправи дечко и ти да се успокоиш  Praynig Hug
Дами, Смърфи   bouquet
Ма ко как няма да му харесва училището  Joy Там учат по-малко и се забавляват повече отколкото аз го тормозя през ваканцията  Joy
Тити ще свикне детенце - явно трябва още малко да порасне и сфинктера да се заздрави. Всяко нещо с времето си. В нашето училище съм виждала деца 1-ва година и с дневен памперс...
Как е свеки  hahaha
Вио дано всички дни и занапред да са така в градината за Ванко!!! Може и той да иска отпуска от теб като моя син  Joy
Вале срещата ще мине добре!!! Бояна също ли започва на 15-ти?
Днес пак си развивах знанията  Joy Нали съм бг възпитаник - ваканцията малкия прочете няколко книги свързани с джунглата  Joy Една от книгите беше „Мая, кралицата на Голямата река“. Та естественно малкия се похвалил и за домашно получил да напише ревю за книгата... Да, ама нито той, нито аз знаем как се пише ревю  hahaha Та намерих информация, четохме и накрая домашното е готово  hahaha Луда работа  Joy
Спокойна вечер ви пожелавам   bouquet

# 493
Ех, аз докато се прибера и вие сте си легнали. Лека ви нощ! Днес тук е сууупееррр облачно и аха да завали, ама засега е сухо.

Отивам да готвя, както се казва при мен е 24 kitchen.  hahaha hahaha

# 494
  • София
Ха, добър вечер, прекрасни!  Hug
Да мина и да ви видя и от тук преди да съм си легнала. Страшно много имах днес работа, направо това не беше истина.  Както разбрахте бях и станала рано, метнах ви по едно кафе, допих си моето и хукнах навън. Тъй като винаги слушам прогнозата за времето , а те ми казаха че днес ще е студено, аз се облякох като за зима. Панталон, пуловер,  и мокасини на гол крак + чадър.  Нямаше ми само якето...По едно време на вън щях да се гръмна от жега, а да не ви говоря какви ми бяха станали крачката от тези мокасини...на плюски, мехури огромни, ама на гол крак е точно така.  По едно време ми се ревеше от болка. Хванах едно такси и обратно,/ по средата на едни разговори/  да ме докара до вкъщи да се преоблека отново, като нормален човек през....лятото.  После вече дишах нормално. Валя ме и дъжд няколко пъти, после грееше за малко, но ми беше добре.  Хвърчах отново!! Не се спрях и за минута. Успях да мина и през козметичния салон за разкош.  Mr. Green Чак вечерта се спрях на едно кафе да седна и да послушам едни прекрасни улични музиканти. Млади хора, вероятно от Академията. Студенти!! Много бяха готини.  Simple Smile Толкова хубаво свириха класическа музика, че хората се спираха и им ръкопляскаха. Беше приятно. После се прибрах, хапнах няколко праскови за вечеря и се мотах пред компа.   
Крайно време е утре да си седна на трибуквието, да приготвя нещо за ядене, че ще вземат да ме уволнят, а после какво ще правя, а...така че утре съм си вкъщи цял ден. Ще готвя постен гювеч в гювеча  на фурна, но ще бъде в по-голямо количество за да имам и до събота.  Не мога повече да се занимавам с готвене. Имам си да си приготвям и багаж и да гладя чаршаВи, да си подредя всичко по конец. Аз така си обичам, че когато се върна всичко да ми е ОК.  Simple Smile

Калинче, изобщо не зная какво е ревю на приказка или там на книга.?? Интересно и необичайно се обучават при вас децата. Харесвам така, развива им мисленето, вкарват творчество при домашните, ако изобщо съм разбрала за какво иде реч. Като че ли всичко е под формата на игра, браво!
Снимките са прекрасни!! Успех!!  Hug

Вале, успех да имате в новото училище. Срещата ще мине добре!!  На добър път!! Защо ми се струваше, че нещо искаше да ти донеса от Гърция.....казвай веднага.  Heart Eyes Пиши ми на ЛС , ако решиш.

Вио, Ванко се е представил за сега прекрасно. Дано и в бъдеще време да е така спокоен. Ще се отпусне и ще започне да играе и той с другите деца. Дай му малко време. 

Тите, само веднъж се опитах да направя кадаиф и беше пълен провал. Купих готов и само трябваше да го залея със сироп, е нищо не стана. Беше нещо като каша и отиде в боклука. Втори път не съм пробвала.

.................
Отивам да готвя, както се казва при мен е 24 kitchen.  hahaha hahaha
Това упражнение ще бъде при мен утре.. Simple Smile

Моренка, Моренкеееее,...няма я.. newsm78 Контеска... newsm78 и нея я няма. Къде маате гащи??

Кремена я подкупих с бира , ама не се появи, как си бре жена?? Хортензия е още на почивка, а каза че си има нов таблет и ще пише....дръжки, не пише.  Mr. Green

Сега отивам да си лягам, след като пушна още няколко цигарки.  Simple Smile
Лека!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт