Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Марче, нищо не забравяш ти!!! Исках нещо, за детето едни свещички против запек, но вече ги предлагат и тук, така че много ти благодаря, но няма нужда! Hug

Лейди, уж снощи да ти пиша, но забравих- радвам се за питката ти и ми стана много весело с това сравнение с джунглата.

Пия кафе и след малко тръгвам.
Да, Бояна също започва на 15.

Мойто дете, Мария имам предвид, ще има рожден ден след месец. и от една седмица крои планове къде да го празнува. Вчера изтърси, че ще водим гостите и на театър и това ще и е рождения ден. Crazy

# 496
  • Germany
Добро утро и от мен Simple Smile
Вио, честит празник на порасналото ти момче, макар и със закъснение. Да е здрав, усмихнат, успешен и обичан!
Ние бяхме за малко на вилата при баща ми, а вчера цял ден пазарувахме. Купихме нови костюми на мъжът ми, обувки, ризи и т.н. Такова пазаруване в Германия няма как да направим, защото още в 1вият магазин децата ще са дигнали всичко на главата си /тук ги оставихме на свекърва ми/. Купихме и на големият няколко чифта панталони от Зара, че само техните модели са му горе долу добре. Той е много слаб и висок и обикновено всичко му стои, като торба. Днес ще идем да купим есенни обувки на децата и после трябва да измисля как да пренесем всичко  ooooh! Мъжът ми тръгва в неделя, аз от понеделник тръгвам по изпити, та може да се каже, че ваканцията свърши  Sad Не ми стигна времето... няма как да наваксаме вижданията с приятели, да свършим хиляда неща, да си починем и всичко това за един месец.
Хубав ден на всички  Hug

# 497

Хубав ден и от мен! Аз се мятам на работа, днес ще съм общ работник по класната стая. После и аз ще пазарувам и ще готвя, че ММ врънка за нещо като гръцка мусака. Мони, беше се изгубила - изпитите да са по вода! За всички -  Hug и бездъждовно време!

# 498
Добро утро момичета   bouquet
Дами благодаря за кафето  Heart Eyes Хубаво е понякога бумащината да остане на заден план  Joy Хубав ден да имаш и с усмивка да си подготвиш класната стая!!!
Смърфи сега пък на тебе лека ти нощ  hahaha ама по следобедно наше време и сутрешно твое ще пийнем по кафенце  Joy
Марче  Joy Joy Joy с прогнозата за времето е така. От варненския "духовит" климат дойдох тук на същия  Joy добре че сме в модата на големите дамски чанти  Joy винаги има място за чадър и обичаните от мен тънки, но топли жилетчици  Joy Хубав ден си имала   bouquet За обучението много точно си разбрала. Пък ревю на книга е това, дето като си купуваш книга първо четеш на гърба на корицата hahaha Един вид трябва да направи кратко описание на книгата и чрез него да повлияе на другите и те да я прочетат  hahaha Абе според мен е рецензия, но май има разлика между рецензия и ревю - Ако някой знае разликата - да сподели моля!!!
Вале  fingerscrossed срещата да мине по най-добрия начин за вас!  Днес ще правя пак питката и ако стане, утре ще я занесе в училище  Joy Проекта му е за остров Борнео, където е най-старата джунгла и там расте най-голямото цвете в света - та от там дойде и асоциацията  hahaha
Мони добър пазар сте направили! Ти на изпити в бг или немско си? Вашата учебна година кога започва? Хубавите неща свършват бързо   bouquet
Хуквам по сутрешни разходки, но ще дойда да си пия второто кафенце тук  hahaha Усмихнат ден ви пожелавам   bouquet

# 499
  • при късмета
Добро утро!
Поспах днес, голям кеф.
Мони, успех на изпитите
Пия кафе и отивам да правя закуска на шефа. После ще гледам да хванем да не вали и ще ходя за картон за докторката и контейнери за изследванията до аптеката. Вчера се разминах с пороя за секунди, дано и днес не ни вали.
Гушки и цунки на всички, че шефа е гладен  Hug

# 500
Добро утро.
Ванко се разплака тази сутрин като го оставях в детската градина  Tired Дано да се е успокоил бързо, не смея да звънна да питам.
Преди малко приспах Дейчето и сега с мм седим и се гледаме  Crazy Е, не точно де - всеки си е хванал лаптопа/ електронната книга и си цъка, ама е много странно. Тихо едно такова, непривично - сякаш винаги сме имали поне 10 дечурлига покрай нас  Crazy
И да ви го "похваля" каква височайша глупост е сътворил, направо ми иде да го удуша (мм де) - забравил е да иде да се подпише този месец в Бюрото по труда  Tired Сега регистрацията му е прекратена и ще трябва да представи медицинско, че е бил възпрепятстван да отиде на подпис. Направо нямам думи, само се моля да му подновят регистрацията, че без тия парички сме за никъде направо  Confused

# 501
  • при късмета
Ох, Вио тези мъже  ooooh!Дано си оправи нещата. Ванко, ще свикне.
Хуквам по задачи аз

# 502
Здравейте  Grinning

Сигурно ме забравихте, но просто нямах възможност да пиша. През последните няколко месеца така ме завъртя въртележката, че ми беше трудно да намеря време за каквото и да е. Сега, след като влязох в ритъм и след почивката на морето, всичко вече е наред и се завръщам отново сред редиците ви.

Имам много да наваксвам, защото покрай вас сигурно е пълно новости. Ще се върна назад да изчета поне тази темичка, за да съм в час с последните новини.

Радвам се, че отново съм сред вас  Hug Hug Hug

# 503
Навън няма и следа от снощната буря .Ето едно следобедно кафе :

polito_87 добре си  си дошла  Hug( Разказвай как са дечицата , вече видях че си имате момиченце за което поздравления .Човек трябва да е изпълнен с много любов за да може да го направи  Hug)
Вале , Морена   пишете как мина срещата ?
vio неприятно е за борсата , дано се оправи , а за моментите сами двамата радвайте им се , при нас са толкова рядко случващи се...
Снощи в малките часове видях мама от друг клас да е споделила за родителска среща при нас, днес се разходих из сайта на училището ни и ми стана мъчно, възпитателката на сина ми ще поеме един от 1-те класове.Късметлии са децата.
Малчо се натъжи като му казах.Сега не знам кой ще е на техния клас, ще се сработим ли с него, защото имах голяма подкрепа от тази госпожа .
Дребния , не се е подобрил, но имаме напредък днес е на пакетче солети( защото вчера изяде само половин сухар)Сега си изпи АБ и заспа, дано вече спре с  Sick че и сто перални съм пуснала досега кога ще изсъхнат...

# 504
  • при късмета
Поли, радвам се, че се завърна  Hug Разказвай как сте. Не разбрах откъде Джейми разбра за момиченцето  newsm78
Джейми, дано АБ бързо подейства и вдигне малчо. Големия сега кой клас ще е? Само им сменят учителката или вече ще е 5ти клас с различни учители по всичко, забравила съм
Снощи много е валяло тук. Сутринта чета за наводнени подлези, закъсали хора в коли изобщо ужас. Подгизнало е всичко и е отвратително навън
Взехме с шефа каквото трябваше и сега водя агитации да легне малко, че явно и на него времето му влияе. Аз няма да готвя, имам пил. супа, сложих един хляб и аз ще дремя цял ден.
Люска  Hug пак зачезна. Драсни нещо

# 505
Поли, радвам се, че се завърна  Hug Разказвай как сте. Не разбрах откъде Джейми разбра за момиченцето  newsm78

Ами засякох я в една тема преди време и прочетох .Големия ще е 3 клас .Класната им ще е същата , но възпитателката ще е друга сега ги превъртях всички  и ума не ми побира каква врътка може да стане , ама след седмица ще разбера .

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 14:15 от J_M_M

# 506
  • София
Поли, здравей отново! Разказвай какво става с вас, наистина ли се сдобихте с така желането момиченце? Как са другите две дечица?

Аз се прибрах. Толкова съм доволна и спокойна, че чак ме  естрах от това спокойствие. Много обичам да ме питат за детето и аз да говоря, да говоря, да говоря...Направихме екипна среща, питаха ме много неща, аз питах тях, изясни ми се картинката. Много мога да напиша, но все още ми е каша в главата. Винаги, когато заради нещо съм страшно напрегната и после се успокоя ме обзема една чисто физическа слабост. От стягане на мускулите сега като се поотпуснаха и направо не мога да помръдна. Crazy
С една дума-благодаря за стиснатите палци!
Ааа, класният ще и е мъж , но това не ме тревожи, добър екип са хората, това е важното!

Джейми, дано скоро съвсем се оправи детето, а на баткото една чудесна възпитателка пожелавам! А картоните от доктора, за които писах- напарво  ще се учудя много, ако не ви искат. Искат във всички училища, в третокласната/вече четвъртокласна/ тема пишат майки от цлата страна и това обсъждахме доскоро- кой направил картона и кой не.

# 507
Полито, добре дошла отново и от мен  Hug
Вале, много се радвам че всичко е минало добре и че си спокойна  Hug
Джей, да се оправя малкия сладур  Party
ММ отиде до личната лекарка за медицинско, направо седя и тръпна какво ще стане  Tired Ей още не ми го побира главата - то може да си разсеян, ама чак пък толкова   ooooh!
П.П. Чухме се сега - всичко е наред, подновили са му регистрацията в БТ. Уф, камък ми падна от сърцето значи  Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 сеп 2014, 15:24 от vio

# 508
  • при късмета
Вио, добре, че се е оправил мъжа ти
Вале, радвам се, че си доволна, много се радвам. Щом класнияу ти е харесал, няма никакво значение, че е мъж
Джейми, дано и при вас всичко е наред с училището тази година
Тамън изгрее слънце и се наканим да излезем, се заоблачи  #Cussing out Откачам на такова време  Crossing Arms

# 509
  • София
Имах си една детска мечта....преди пътуване да имам гости за вечеря.  #Cussing out Шест човека заедно с нас двамата. Е, някой успя да ми осъществи детската мечтата и ако довечера по новините чуете, , че някоя е удушила мъжа си да знаете,  че това съм аз.  #Cussing out
Ай, до скоро!!

Общи условия

Активация на акаунт