Благодаря! За Миленка, Марче ще ти даде най-точна насока за фризьорница, че както всички знаем – фризьорките правят чудеса и в двете посоки
. Аз ще си позволя да те посъветвам, да поговорите и с кожен лекар – пубертета е особенно състояние, което дава отражение на целия организъм, а видимите са кожа, коса и нокти. Преди време си имах мои проблеми и ми изписаха определена комбинация от витамини и съм супер доволна, сина ми е също на медицинска козметика. То ние ходим най-често на кожен лекар
Правя много често класическото италиянско тирамису, което е с един вид алкохол – Марсала. За да стане наистина добро, според мен е важно продуктите да са от добро качество – иначе философията не е голяма – само мръсните съдове са доста
. Надявам се Марче да сподели нейната рецепта! Моята е такава/аз не правя топлинна обработка на яйцата/ 
Хубаво е когато се сбъдват мечтите! Ти носиш много любов в сърцето си
Малката принцса е родена под щастлива звезда! Ще мине време и лошото ще се забрави! Възхищавам ти се 
много хубаво, че сте се събрали отбор позитивни хора мислещи за децата!!! Щом всички гледате в една посока – пътя е лек!!! Прекрасно е да си сред хора разбиращи проблемите! Пък за класния – аз съм пристрастна – казвах преди време, че баща ми беше учител дефектолог със специалности сурдо- и олигофренопедагогика – обожаваше децата с които се занимаваше, а и те му отвръщаха със същото!
представих си те как минаваш за кратко време през 1000 настроения
Не се ядосвай – така поддържаме тонуса си
Нали сме като пчелите – хвърчим, жужим, жилим, ама и меда ни е сладък
Знаеш на мързеливите пчели как им казват? Ние не сме от тях!!! Тирамисуто ти е вълшебно
!!!

Какво земетресение – уж чета новини – нищо няма...
да има още един в темата дето да е облечен като мен, че вече ми е неудобно да споменавам за дебелото яке 

Изсипваш на ръката и с пръсти втриваш в корените на косата.И така докато намажеш цялата глава.Моята щерка почти без коса остана преди две години без да я третира с бои и такива неща.Започна да се маже два пъти седмично/може и по повече/ с Тривитаминола и сега косата и е супер.Аз също се мажа ,но веднъж на седмица.Става лъскава,здрава и спира да пада.Може и в някаква готова маска да се изсипе шишенцето,но най хубаво действие има директо върху главата.Вземи и няма да съжаляваш
Струва към 8 лв.,но стига за месец поне.

ще се върна

С много любов и търпение нещата при вас ще бъдат добри, много добри!! Имайте много търпение и ще ви се върне стократно хубавото, сигурна съм. Възхищавам ви се!! 
Готин е! Разликата е тази м/у твоята рецепта и моята, че аз крем Забайон правя така: първо жълтъците + захар ги бия до побеляване и после на гореща водна баня продължавам на ниска скорост на миксера да разбивам още 17 мин заедно с Марсалата. Освен , че се сгъстяват, крема става и двойно количество. После изстудявам отново на ледена водна баня и вече си прибавям Маскарпонето и сметаната на сняг. Много е вкусно, вярно е. Вярно е и това, че много съдове се цапат, купа след купа мяткам... 
Вероятно си е за алкохолици, ...