Домакини 42/ и на плаж и в планината, с летни коктейли в ръката

• 43 212
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Joy Joy Все още се мотам тук, ама след малко си тръгвам. Пак фръц... Heart Eyes

# 541
  • при късмета
Аз ти казах черния, ти червения извади  Joy мислят, че червени точки ще пишеш вместо отсъствия
Смърфи, добре , че сте се чули със свекърите.
Калинка, щом са точни тези прогнози, които следиш, подсещам те да погледнеш за септември.
Моите легнаха и ще си почивам сега малко. Шефа днес му беше малко разходката и бесня и вдига шум цял следобед вкъщи

# 542
Идаааааааааааааа!!! Добра вечер!!!
Веднага започвам с напитките  Joy Марче - специално за теб   bouquet От първите 4-ри се слага в крема по едно малко според разбиранията на по-голямата част от света/разбирай 25мл/което по нашенски си е едно нищо  hahaha

Пък за соса за потапяне на бишкототе правиш едно добро ирландско кафенце с хубаво уиски примерно

Преди година, когато се настанихме тук и комшиите дойдоха на посещение ги посрешнах с така направено тирамису и коняче  Joy От тогава комшийката колкото пъти й предложа торта все пита дали е с алкохол  Joy Ама от мен да знаете - не беше от тортата, а от конячето покрай нея  Joy Не носят на алкохол ингилизите  hahaha
Плами лек път и весела почивка   bouquet Ще чакаме разказа ти!!!
Смърфи пак влезе в обичайния си ритъм   bouquet
Дами почини си   bouquet
Ма ко  Hug Hug Пак се сетих за щурите съседи  hahaha
Креми  Heart Eyes
Аз пък ще се похваля - синковеца след входното ниво по математика е преместен в класа на напредналите деца  Blush Днес занесе и питката слънце, дето игра ролята на рафлезия - най-голямото цвете в света  hahaha много са я харесали и госпожата заръча да правя за всеки проект  Joy Joy Joy

# 543
Добро утро!!!
Първо сервирам кафе и дано вече се покаже това слънце,че 3 дни само дъжд при нас и то силен.

Нямам време тия дни,започнахме вече ремонта,до сега беше само подготовка. Laughing
Вчера сменихме дограмата,ама он вечерта като заваля,та чак до сутринта,та изчаквахме в последния момент с къртенето на прозорците,а вратата така беше сложена,че чак в бетона. ooooh!
Сложиха ги бързо момчетата,но после след 2 часа заваля порой. Обаче като ги сложиха и заразяхме всичко и ходихме да си купим сладоледи,имаше на промоция в Лидл,та взехме много. Mr. Green Да има сега като работим и в почивката по един сладолед ще хапваме. Wink днес почивка,че от вчера ме болят ръцете,а мм е на работа и няма да пипам нищо.
Прочетох ви,но да не объркам  няма да пиша само ви пожелавам лек път на този който ще пътува,късмет на всички и приятен ден!!!  bouquet

# 544
Добро утро. Аман от дъжд. Какво ще правим цял ден с Гого? Човекът иска да излиза, вчера цял ден ми носеше маратонките си и сочеше краката си. Успяхме да хванем един промеждутък без дъжд и го изведохме за няколко мин.
Писенце, благодаря за кафето.
Креми, страхотни резултати си постигнала.
Калинка, браво на сина ти. А за питката- ами ще правиш, нямаш оправдание.  Hug
Дамчо, мина ли ти главата?
Плами, добре завърнала се. Наминавай по- често да разказваш за малката чаровница. Възхищавам ти се.   bouquet
За всички неспоменати   bouquet

# 545
Добро и от мен! Времето е гадно наистина, ама уж казват, че следобед ще започне да се оправя. Дано да е така, че дечицата, а и ние да не стоим затворени вкъщи. Писе, пожелавам ти сухо време и спорна работа през седмицата, пък днес хууубаво да си починеш. Калинка, браво на детето, умен е той, ще ги сложи островитяните в малкия си джоб.
Скрит текст:
Моята глава - явно ме боли от шиповете, дето ги имам у врата Mr. Green, може да е от времето, ама вратът ми е схванат, та от там ще да е. Време е да си потърся йога и в София някъде наблизо, че тя ще ми е спасението.
Хубав и сух ден ви желая!

# 546
Добро утро момичета   bouquet
Писенце благодаря за кафенцето   bouquet Почини си добре днес! Дано бързо и качественно да приключите  Praynig Hug
Стади направи и ти палатка да си играе детето като Джейми   bouquet Трудно се измислят игри за в къщи.
Дами намери задължително йога в София или си вземи материали да я практикуваш у дома - не прекъсвай!!! Пък за прогреса в образованието, предполагам и ти си забелязала, че на хората които се борят и не им е поднесено всичко на тепсия децата са стимулирани да учат. Доста четох за добрите училища тук и разгледах профила на децата, които учат там - еми малко са тези, които са с автентични английски корени.
Ма ко пускам статия, ако ти е интересно да прочетеш - на английски е и успях да я открия и на руски
http://www.raymond-lo.com/p/14533/nr/100041/year-of-the-horse-2014
http://feng-shui.ru/directory/articles/prognosis/horseyear/
Това са глобални прогнози за годината. Ако искаш по-конкретно нещо за теб или друг човек, трябва да се види твоя рожден знак и как е разположен спрямо коня.
Скрит текст:
Само за пример мога да кажа, че мм хич не ми се води по акъла за тези неща, но ме оставя да си правя размествания в къщи. Годината тръгна доста лошо за нас - той е плъх и за него прогнозите бяха много лоши. Една от корекциите за него беше да носи медалион "коза". Той не носи никакви украшения и категорично отказа..., но претърпя и катастрофа...от април носи медалиона и ме остави да си правя моите неща, та да чукна на дърво, нещата се стабилизираха. Аз и малкия сме маймуни и за нас годината е добра.
Малко да тръгнат нещата в ритъм с училището и ще започна с подготовката на карти и корекции за следващата година на овцата, че да я посрешнем подготвени  Joy
Тук също вали и съм извадила ботуши и дъждобрани, че ще хукваме към стадиона  Joy
Усмихнат ден ви желая и на празнуващите - весел празник   bouquet

# 547
  • София
Добро утро!  Hug
Много гадно време мирише ми на зима, а аз багаж трябва да събирам за море... Joy Joy  ooooh!
Калинче, то тази рецепта е голямо разхищение на алкохол, а не мерси, ще си го взема в твърдо състояние.  Ще се преборя с уискито и Амаретото, ама на, рома ми е български - каменарка е, убиец!! Няма да ходя да купувам нов.... Joy  Ако хапна едно парче сутринта по твоята рецепта, после не трябва да се качвам в колата... Joy Joy
Дами, направи една серия физиотерапия и може и да ти помогне. Четох някъде една статия за лазер-пунктура с неврална терапия. Гледах и клип, интересно. Може и да помага.
Пия кафе и се мотам. Вие, какво си правите?
 Heart Eyes

# 548
Марче стягай багажа и не мрънкай - отиваш на слънце Joy за питиетата си права - вероятно могат да се адаптират и към бг асортимента - все пак в Южна Африка ще е трудно да се намери нашенска "каменарка"  hahaha Ако си любител на пълно барче с разнообразен алкохол си струва да се купува - иначе не. Все пак рецептата е от сладкарница  hahaha Но наистина е невероятно, как смяната на алкохола променя изцяло вкуса.

# 549
  • София
Ма, Калинче, таз "каменарка, рома,  дето го продават тук, вероятно го познаваш добре, той освен за сладкиш за нищо друго не става. Ако гаврътнеш и 25  гр може и да си се отцепиш като юнак.  Joy  Барчето ми е пълно с питиета, защото  в моя дом никой не пие алкохол, никой, а те приятелите ни все по нещо ще донесат. Имам и няколко бутилки Порто, което си е 20 годишно по принцип, а и още поне от 15 години си стои неотворено... ooooh! Няма с кого по едно питие да врътна, ей тъй за отскок  и настроение, дето се казва. Мат`риала го ползвам само за сладкиши.  Simple Smile
Не, ставам вече да вършея. Крайно време е.

# 550
  • София
Добро утро, момичета.

Спах до 11:00 юнашки, децата стават след мен. Още една седмица...

ММ готви боб, със сигурност ще е вкусно. Голям готвач е и готви с кеф, успокоява се така човека.
Аз поканих свекитата да дойдат... Колкото повече тъгувам за майка ми, толкова повече глезя свекитата...

Писенце благодаря за кафенцето! Дано бързо и качествено да приключите  Praynig

Стади, ако не вали силно, слагайте дъждобрани, ботуши и... ако знаеш каква игра става с локвите. Моите деца спомнят за това с радост. Петьо тази година не иска локвите, но обича дъжд, защото с мама прави щуротии... Mr. Green

Креми, страхотни резултати си постигнала. Вече и релефче праИш Wink

Калинка, браво на сина ти.  Благодаря за линка с "прогнозите" Peace

Дамчо, как е главата?

Плами, добре завърнала се.

Марче, радвам се, че ще почиваш, ще се радваш на слънчице Hug И аз обичам пълни барчета. Пияч вкъщи съм аз Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 551
Марче, ако ни вземеш с ММ у вас, бързо ще ти опустошим запасите Mr. Green У нас нищо не се задържа. Ама пък аз пия основно вино, сладки питиета не обичам.
Главата ми е добре вече, ама врата е схванат, ще вземам мерки аз...
Луска, браво на готвача. Марче, ти няма ли да стягаш багаж? Плами сигурно вече е тръгнала. Калинка, много си права за стимулите, виждам го и по сина си - не ни е лесно да го издържаме в Англия, но това го стимулира да не се отпуска.
Скрит текст:
Аз йога и днес сутринта си правих сама, ама най-добре е организирано, че да не се отпускам. Имам тук и един добър масажист с лечебни масажи, може и него да посетя, ама и там не става отраз.

# 552
Сложих една супа и направих кекс за следобедна закуска. И най- хубавото е, че не вали вече. След като се наспи Гого ще излезем да се пошляем, че не ме свърта вече вкъщи.

# 553
  • Sofia
Здравейте, девойки! Simple Smile
Честит Нацонален Празник!

Много се беше събрало за четене (не исках да ви занимавам с училищни приготовления и емоци, пък при мен в момента всичко останало е между другото Mr. Green), ама какво прочетох и какво пропуснах не знам. Имам проблеми с нета, бъгав ми е изгледа на форума, сумати неща не се отварят и за четене беше мъка.

Калинуш, да е успешна уч. година на момчето!  Hug  Че ще му е забавно е ясно. Simple Smile
Много е хубав!   Heart Eyes
За нашата РС...

Скрит текст:
Добре мина, хареса ми госпожата. Simple Smile
Спокойна и ведра, с чуство за хумор ми се видя. Земен човек. Доволна съм за сега, пък времето ще покаже.
Ще раздава поощрителни наградки на децата (гледала съм стикери за целта в ибея), трябва да се поощряват.  Много, много ми хареса.
Апелира да се контролират децата, да им се обръща внимание.
      Най-добрата приятелка на Гушкан от ПГ е в класа, а имаше съмнения и сега щерката е толкова доволна..., както и доста деца от групата. Класът им бил най-големият - 24 деца.
Различните допълнителни занимания (много били) ще ни ги представят на следващата РС, след 15.09. Началото на откриването още не е ясно, май ще е еднакво за всички и не е решено.
Сутрин трябва да са в у-ще в 8.15-20ч. В 8.25ч. започват.
Всичко ще стои в стаята и за сега ще носят само Матаматика и Български, но ще видим дали няма да отпаднат и те. Та Гушкан най-вероятно ще носи малката си предучилищна раничка и чантата за храна. Събраха по 30лв за помагала по математика и български, ще трябва и за уч. по Английски (ЗИП). Изобщо не го искам езика, ама имам ли избор...  Twisted Evil  По-добре този 1 час седмично да беше български, математика или хореография.
Физическо ще имат 2 часа седмично (екипът и гуменките, които бях поръчала са това, което иска и учителката  и ще се преобличат Simple Smile ) + 1 модул - ще ходят на разходки в рамките на 3часа.
Сметало и подобни учителката не изисква, списъкът с пособия е доста спретнат. Ще пишат с химикал, не с молив.
Няма и изисквания за подвързването, само трябва да са обозначени цветово (с цветни подвързии или хартия, или малки стикери върху подвързията)  математиката и българския, за да се разпознават по-лесно.
На 20ти ни пристигали нови чинове.  Ремонтиран е дворът и игрищата ( и не само де) и май най-накрая ще се зкалючва. До 22ч. ще има охрана и после- ключ.  Simple Smile

Възпитателят (за следобяд) е мъж, приятно впечатление остави.
Заявилите желание, трябва да ходят, защото следобяд продължавали с упражнения по взетото сутринта по Математика и Български – тип целодневно идва.

Разхвърляно стана, но...  Crazy

Благодаря ти за вниманието!  Hug

Контес, и на Бузан успешно да е у-щето и забавано, да си намери бързо приятели!  Hug
Дамчо, спорна подготовка за уч. година!  Hug

На всеки пожелавам, каквото му е нужно!  Hug

# 554
  • София
Влизам, няма никой, излизам.  Crossing Arms
ЧаУ ви!

Общи условия

Активация на акаунт