Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 750
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте,
Да се похваля, че си взехме Боба 4г и ние вече newsm68
Ползвахме я и вкъщи и навън и на бебо му е много удобно май, защото заспива веднага:))))
Засега не мога да я нося много дълго, защото родих секцио, но се надявам скоро да мога да си домакинствам с нея:)

Оооо честито!  Party Удобна ли е за толкова малко бебе?
Ще можеш да разхождаш и куч с бебето в раницата  Heart Eyes

... ще има през 2 сек.да ме пита ама, така добре ли е?, правилно ли я държа? и от сорта,

Хаха да! Така правят  Joy
Моят мъж като носи бебето и все се притеснява дали всичко е както трябва и все ме пита, на мен ми се струва доста мило  Heart Eyes

# 436
  • София
little afternoon, мисля, че го гледах на рошавия сайт, сега проверих и няма - може вече да го нямат в наличност или аз жестоко да се бъркам; беше червено; можеш да им завъртиш един телефон и да ги питаш дали ще доставят или директно да си поръчаш да доставят, ето така изглежда:

Скрит текст:

# 437
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
На една от срещите по време на седмицата на бебеносенето, мацката от Рошаво беше донесла такова. Останах с впечатление, че го има в наличност. Може да е забравила да го добави в сайта.  newsm78

# 438
  • Варна
Ооо, и това изглежда много полезно. Ще питам и за него в Рошаво.

# 439
  • ул. "Мечтание"
Това червено покривало изглежда супер готино!  Flutter

Моя мъж още не се е престрашил да носи бебата... Абе направо си го мързи да се занимава май, ама да видим. Имам един пауч втори размер, мисля, че ще му стане, та май ще му го пробутам. Simple Smile

# 440
Нощни очи, скоро ми предстои да дойде и моята бебка.
Върнах се назад и прочетох и искам да попитам относно слинговете с халки и раницата на Боба.

Кое от двете да взема при положение, че бебето ще е зимно и дори да излизаме ще е доста по-малко, отколкото ако беше лятно бебе? Или и в двете има смисъл ?
Мислих отначало раницата само, но сега чета, че из къщи със слинга май ще ми е по-удобно...Искам когато ми се наложи да правя нещо из нас да мога бързо да я сложа и да мога да си върша работата.
Или и двете си имат предимствата....? Оххх, много ми е трудно да се реша сама, при положение, че никога дори не съм пипвала такива раници и слингове.

Лично ти знам, че ползваш със халки, даже беше изброила кое не ти харесва в някои от моделите. Ти кой точно ползваш? Знам, че двулицев, но на коя фирма?
Също Бобата имаше някаква разлика между моделите 4G и 3G. Едната беше за по-кратки носенета..?

Много ще съм благодарна за съвет като една начинаеща в тези неща..  Hug   bouquet

# 441
Не, няма такава разлика по времето за носене. Мисля, че 4 идваше с инсърт за новородено, 3 е без, но по някакъв друг начин можеше да се носи новородено вътре. Thinking

# 442
  • ул. "Мечтание"
Или и двете си имат предимствата....?

И двете си имат своите предимства, да.

За бебе до към 3-4 месечна възраст слинг (с халки или шал) е по-подходящ вариант сравнено с раница.
Лично за себе си предпочитам да имам на разположение различни варианти и си ги ползвам според конкретните нужди. Тъкания шал си ми е фаворит определено - дава най-много възможности.

В момента ползвам слинг с халки предимно на ГугаСлинг (когато използвам с халки) - еднопластов е, халките са хубави, рамото е свободно. Недостатък е, че се носи на едно рамо, което не е много удобно за по-дългосрочно носене. Нужно е рамото да се сменя в такъв случай честичко. Но все пак има хора, които предпочитат за основен слинг точно слинг с халки. Simple Smile

Каня се да си ушия и един пауч за мен, но да видим кога ще се наканя.  Whistling Crazy

# 443
Ирене, нося моето бебе от 2-рия месец в боба 4g, когато достигна 3.5 килограма. Раницата е с приставка - една възглавничка под дупето на бебето. В студените дни се носихме чудесно навън. Нищо не се подаваше, даже закопчавах якето отгоре, но сега трябва да мисля варианти с палтото. Нямам слинг, струва ми се по-сложно от висша математика връзването му.Wink Слингът може и от по-малки кг, наистина новородено...
В началото вкъщи също носех често, докато гладя или чистя. Бебето си спеше.

# 444
  • Варна
Ето отговора на Рошаво:
дъждобранът и зимното покривало са универсални, стават за всяка раница от този тип, включително Боба.
Разполагаме с дъждобрани, а зимните покривала пътуват към нас, надявам се до 10 дни да са тук. Имахме от тях няколко бройки за тест, но се изчерпаха преди да успеем да ги качим на сайта, много ни харесаха като качество и решихме да заредим отново. 

# 445
  • ул. "Мечтание"
Ето ви едно 20 дневно бебе в слинг с халки Simple Smile

# 446
Е, супер за покривалото Simple Smile ще помислим дали да не купим.
Сега като видях снимките, които Дао е пуснала, ми просветна, че преди по едно време май го имаше в рошавото, а после като го търсих, го нямаше.
Нощни очи, личи си, че на бебето му е добре така Simple Smile (мн готин аватар btw Grinning)

# 447
Записвам се да ви следя. Днес си взех слинг шал и го пробвах с бебето, само трябва да се науча да го стягам малко повече май, че главичката му много се килваше настрани, макар че блажено си спеше. Иначе е наистина удобно, чак не очаквах, може би така ще се разхождаме зимата, само трябва да си измисля яке някакво по-голямо май.

# 448
  • София
Момичета, когато децата натежат и се се носят на гръб, каква зимна дреха за вас ползвате? Като е отпред детето все нещо ще се измисли, ама ако е на гръб  newsm78

# 449
Еми, моят ходи значително повече вече, така че ще си ходи.
Инцидентно със зимните му дрехи може да го понося и това е.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт