Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 66 779
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • ул. "Мечтание"
елхичка, това долу-горе дава представа какво имам предвид. Не е със възглавничка за новородено, но мисля, че идеята е достатъчно ясна.  Grinning Даже показва "моя" номер с предварителното закопчаване на релсата. Simple Smile

# 91
Не е толкова сложно поставянето. Ние сме с Тула, но взехме приставката за новородено от Боба, защото тази на Тула е кошмарна. Закопчавам колана на кръста и слагам едната презрамка. След това хващам бебчо и го гушвам както обикновено, слагам го да седне на приставката и слагам другата презрамка. Накрая намествам крачетата. Засега, както ни обясниха трябва да са сгънати и дефакто сеси върху приставката, а крачетата се подпират отстрани на дупките. през които после ще му висят.
Първият път рева няколко минути, защото му беше нещо ново и след това веднага заспа. Сега пак мрънка на моменти, но след няколко минути е забравил. Не знам какво щяхме да правим без Тула Лисичкова  Heart Eyes

# 92
  • Pb
елхичка, това долу-горе дава представа какво имам предвид....
Строхотна си!  Grinning Благодаря за светкавичната реакция!!!
От страни ми изглежда всичко от ясно по-ясно, не знам и аз какво толкова се спичам. Утре отново ще пробвам, но по този начин.
Белисима, благодаря и за твоето подробно обяснение. Също ми беше от полза, особено да сверя дали краката ги  намествам правилно.
  bouquet и за двете

# 93
  • Pb
Пак съм аз, но не мога да не се похваля - хванах цаката на раницата, сама се справям, не ми е нужна помощ Grinning Ивана дори заспива в нея. Много съм доволна!

# 94
  • ул. "Мечтание"
Пак съм аз, но не мога да не се похваля - хванах цаката на раницата, сама се справям, не ми е нужна помощ Grinning Ивана дори заспива в нея. Много съм доволна!

Супер! Много се радвам!  Hug

# 95
Нощни очи, а дали връзването на тъкания слинг-шал, което беше пуснала преди две-три страници е подходящо за по-големи деца - с ръцете навън съответно? И въобще, ако можеш да препоръчаш връзвания за по-големи деца (бързи и лесни по възможност  Mr. Green ), ще съм ти много благодарна  Praynig

По принцип се носим с китайчето, но като го набутам в пералнята се налага да вадя слинга. Шалът, който ползвам е много слабо еластичен - пробвала съм връзвания за тъкан шал и се получават ОК, поне за кратки разстояния. Мога да си ползвам и класическото връзване за еластичен шал, но все ми се струва бавно, докато я наместя... или пък трябва да мисля за друга носилка за back-up на китайчето?  newsm78

# 96
  • ул. "Мечтание"
Джинджи, става. Това е основното връзване принципно.  Peace Peace

# 97
Благодаря  Hug  Пробвах набързо - не успях много добре да стегна (не беше на кеф дребосъчката), но май с малко тренировки ще проработи за нас  Simple Smile

# 98
  • ул. "Мечтание"
Потренирай първо малко на сухо за да си по-спокойна и уверена, когато слагаш дъщеря си вътре. Simple Smile Peace

# 99
Викам си аз, никой вече не пише в тази тема, а то постът ми бил изтрит и следенето спряло  Cry

Тези дни времето е много подходящо за носене с това захлаждане. Ние в жегите джиткахме само с количката, че на мен не ми е комфортно да се потим, а и слънцето все го напича и той се дразни.
Сега се носим в Boba-та. Още ни е малко висока, дори и с приставката за новородено (хем е вече 7.5 кг почти). Платът минава през лицето, но поне очичките са отвън и успява да разглежда (изпъва врата силно нагоре). Голямо лизане пада обаче на плата от вътрешна страна  Mr. Green
Все още има проблеми със заспиването в раницата. Затова го нося предимно след като се е наспал.

# 100
Голямо лизане пада обаче на плата от вътрешна страна  Mr. Green

Препоръчвам ти да си купиш подложки за смукане, защото боята пуска.

# 101
Голямо лизане пада обаче на плата от вътрешна страна  Mr. Green

Препоръчвам ти да си купиш подложки за смукане, защото боята пуска.
Лекси, къде има такива подложки? Може ли линк. Не съм чувала.
Иначе платът наистина бързо се износва на цвят и се намачква от носенето ...

# 102
Ето тези например. Аз си купих на Boba от амазон.

# 103
Ето тези например. Аз си купих на Boba от амазон.
Тези не са ли за дръжките? Той смучи (по-точно лиже) плата, който е на широката част на раницата (не знам как да го обясня точно  newsm78 ).

# 104
Те се закопчават с копчета и могат да се смъкнат по-надолу, ако се налага.

Общи условия

Активация на акаунт