Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Нощни, много благодаря за статията  Hug
А как се пишат на английски тези продложки за смучане, за да видя и в али-то има ли и какви са цените?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 08:40 от Почти безобидн@

# 181
  • Бургас
Разбира се, че със слинг шал е топло, но денят има няколко часови зони и не във всички е 30 градуса. Изобщо не излизаме, когато е горещо.
Явно е въпрос на климат. Покрай морето вечер е влажно и задушно. Аз също съм излизала само след 18.30 часа, но и при най-добро желание не можах да се опаковам. Ако знаех това предварително, нямаше да купувам този слинг, и без това след това дадох 200 лв. за раница. Затова допълвам направеното иначе много обстойно изложение.

# 182
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
А как се пишат на английски тези продложки за смучане, за да видя и в али-то има ли и какви са цените?

Teething pads
Има  Grinning

# 183
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

Teething pads
Има  Grinning

Мерсиииии  Hug

Аз се чух сега със свекърва ми, че тя може да шие, а аз не и направо ще й пратя снимките на Feride Simple Smile Даже, понеже на мен ми трябват основно за количката и столчето ще й кажа директно да зашие крайщата и да ги нанизвам на коланите Simple Smile Толкова ми трябват, а не се бях сещала да ми се ушият  smile3537

# 184
Боба-та си става за новородени, а другите "маркови" раници имат приставки, които може да не са подходящи за по-топло време, но иначе вършат работа.

Определено. Ние заради това "импровизирахме" с Тула и приставката на Боба. Не мога да си представя лятото да го набутам в този пашкул. Дори се чудех, защо само Боба имат такава смислена приставка, а другите не са помислили, че лятото е невъзможно да сложиш бебето в техните  newsm78

# 185
Здравейте, мамчета. Живеем в блок и сме без асансъор, в 9ти месец съм и като нося коша за кола без бебе тежи, а с бебче не ми се мисли. Остава варианта слинг. Може ли да ми помогнете в избора, не мога да се ориентирАм кой става за новородено и голямо бебе или трябва да купя няколко вида ? http://olx.bg/may-tay-sling-v-cherveno-nov-i57912040
http://olx.bg/posleden-maya-wrap-originalen-sling-s-halki-cherven-i58046110
http://olx.bg/sling-natalis-poemam-poschenskite-i53205282

# 186
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, мамчета. Живеем в блок и сме без асансъор, в 9ти месец съм и като нося коша за кола без бебе тежи, а с бебче не ми се мисли. Остава варианта слинг. Може ли да ми помогнете в избора, не мога да се ориентирАм кой става за новородено и голямо бебе или трябва да купя няколко вида ? http://olx.bg/may-tay-sling-v-cherveno-nov-i57912040
http://olx.bg/posleden-maya-wrap-originalen-sling-s-halki-cherven-i58046110
http://olx.bg/sling-natalis-poemam-poschenskite-i53205282

Мей тая е възможно да е непохдодящ за новородено.
Слинга с халки със сигурност ще ви е ок още от раждането.
Последния е пълен боклук, при това опасен за бебето. Whistling

# 187
  • София
Слинг с халки използвах от 2рия месец. Разнасях сина ми до късно. Спрях да го нося с този слинг когато започна да ми тежи и да ми се схваща рамото.

# 188
Здравейте Simple Smile

Въпрос и от мен: Беба напоследък страшно много си лигави слинга. Мокър е и от двете страни, а не мога да го пера толкова често, защото всеки ден сме с него навън. Биба не иска. Някакви хитринки?????

# 189
А аз си мислех, че с халки е най- неудобен. Яд ме е защото видях в една втора употреба и за това не го взех. Значи такъв ще търся, благодаря ви  Hug

# 190
  • ул. "Мечтание"
А аз си мислех, че с халки е най- неудобен. Яд ме е защото видях в една втора употреба и за това не го взех. Значи такъв ще търся, благодаря ви  Hug

Ако е поставен правилно е доста удобен. Simple Smile

# 191
  • Варна
Най-после се престраших да сложа бебето в слинга тази вечер (на 43 дни е), на нея явно й хареса, защото заспа почти моментално Shocked, но ни стана много топло и на двете вкъщи, та я извадих. Искам да попитам дали е сложена правилно така или е много нависоко? Главичката й не се държи от нищо, но пък стои стабилно, не се клатушка. Трябва ли да я подпирам с нещо? Rolling Eyes Крачетата така ли трябва да висят, че нещо май бях чела, че крачетата на новородените трябвало да са прибрани?

Ето снимка (и без това бях обещала преди време, че май никой друг освен мен не ползва този слинг):
Скрит текст:

# 192
  • ул. "Мечтание"
Супер изглеждате!  Hug Ако ти пречи на брадичката би могла да я смъкнеш малко надолу.  Peace Доколкото мога да видя крачетата са добре. Щом си държи главата и така си е ок. А и с еластичен слинг не може кой знае още колко да подпреш главата. Би могла да издърпаш горната платка още малко към вратлето и да навиеш вътре пелена или нещо подобно за допълнителна опора.  Peace

# 193
  • Варна
Мерси, Нощни очи! Ще повдигна още малко горната платка, за пелена ми се струва, че няма да има място, защото доста стегнато го вързах и сигурно ще й подпира кофти на вратлето. Rolling Eyes Ще пробвам и малко по-надолу да я сложа, въпреки, че все още имам корем и ми пречи (а и бях чела, че главичката трябва да е точно на разстояние за целувка Heart Eyes).

Твоето малко чудо май ще гледа да си стои вътре максимално  Grinning. Представям си какво ти е  Wink - Лора се роди един ден преди термин, ама, нали е трето, а и другите двама се радиха по-рано (Симона - 12 дни преди термин, Филип - седмица), та очаквах дребосъчката да се появи по-рано... а тя си изчака до края...  Леко раждане ти пожелавам! Hug

# 194
  • ул. "Мечтание"
Ако дръпнеш горната платка още малко към врата до към основата на черепа също ще стане работата и без допълнително парче вътре. Simple Smile Иначе да, трябва да е на целувка разстояние, но и да не ти пречи на брадичката, а да трябва да се понаведеш за да я целунеш!  Peace

хехе! Зелката май ще ме изненада приятно и ще чака Везните. Simple Smile Очаквах да се роди след термин, но не очаквах да е чак толкова лежерна.  hahaha Joy Иначе съм много приятно изненада от себе си - много ми е спокойно. Което ми е нетипично, защото аз съм едни много нетърпелив и припиращ човек. Искам всичко сега и веднага!  Mr. Green
Благодаря за пожеланията!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт