Носене на бебето в слинг и ергономична раница - 3

• 67 748
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Ако имам второ бебе, и 1 лев няма да похарча  Crossing Arms
За какво съм ги купила всички тия многократни неща Laughing Чак ще ме е яд, ако си купя нещо. Но аз и за първото купих само слинг, количка и пелени, де. Въобще, признавам си, че сватбената, бременната и бебешката индустрия се опитват да ти внушат колко са ти НЕОБХОДИМИ хиляди скъпи глупости, без които съвсем лесно можеш да си минеш и няма да си прецакан Laughing Иначе не съм много спестовна, просто някак си съм им на инат.  Joy

# 586
Момичета, колко струваше Мандуката след намалението в немския Амазон (ако някой е видял случайно)? Сега отново ще има намаление и предполагам цената ще е същата.

# 587
Аз пелените ги вмъквам някак си, без да забележи мъжа ми. Обаче цял слинг или раница ще ми бъде по-трудно.  Joy

# 588
Тула Лисичкова е страхотна  Heart Eyes Много са сладки хората, като започнат да я заглеждат  Simple Smile

# 589
  • Варна
Ако имам второ бебе, и 1 лев няма да похарча  Crossing Arms
За какво съм ги купила всички тия многократни неща Laughing Чак ще ме е яд, ако си купя нещо. Но аз и за първото купих само слинг, количка и пелени, де. Въобще, признавам си, че сватбената, бременната и бебешката индустрия се опитват да ти внушат колко са ти НЕОБХОДИМИ хиляди скъпи глупости, без които съвсем лесно можеш да си минеш и няма да си прецакан Laughing Иначе не съм много спестовна, просто някак си съм им на инат.  Joy
И аз така! Кефи ме и хората около мен как реагират на: "Няма да купуваме креватче" или "Ще пробваме без количка!"  hahaha

# 590
Аз пелените ги вмъквам някак си, без да забележи мъжа ми. Обаче цял слинг или раница ще ми бъде по-трудно.  Joy

И аз вмъквам пелени криминално  smile3521

# 591
Да кажа и за моя мъж  Laughing той даже иска да купуваме още пелени и носилки  Laughing
Каня се да питам нещо и все забравям, ама сега се сетих Simple Smile някой ползва ли Pognae раничка и дали долният колан му убива на корема? Понякога бебето сякаш натежава повече и коланът ме притиска в долната си част. Чудя се дали не я стягам достатъчно, или самата раница е с твърда долна лента и затова? Другите раници как са отдолу?
По този повод разглеждах и май-тай. И се замислям за нещо, което да е меко долу и да не ми се забива.

Пп. Изпрах си пауча и явно се е свил от това. Е, сега ми е по мярка и бебо е прибран добре към мен  Joy

# 592
  • София
little afternoon, аз имам погни - не ме стяга никъде, закопчавам я около ханша, всъщност малко над него; дори ми е удобна за сядане - долната част дори се подгъва леко; извитата страна стига малко над слабините (това като ориентир за позиционирането).

Еовин,   202uu ; абсолютно съм съгласна за бебешката индустрия, то да беше само тя - има и здравословна и т.н.

Партньорът ми знае за всички пелени, подложки и т.н. покупки за бебето без да участва в тях. Просто ми има доверие, че наистина е необходимо, ама то по принцип аз съм финансовият цербер у дома, така че сама на себе си съм цензура по отношение на харченето  Mr. Green

# 593
Но ние имаме планове за още едно дете и голямата чуденка е Тула или Тула тодлър да си взема сега  newsm78

Тя малката май вече е за тодлър, ако вземеш нормална раница много бързо ще ѝ омалее.
Новото бебе ще го носиш в старите слингове/раници, после и него в тодлър раницата  Wink

little afternoon
Скрит текст:
заповядай в нашата група за пеленки във фейсбук- https://www.facebook.com/groups/1568265810074695/

# 594
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Но ние имаме планове за още едно дете и голямата чуденка е Тула или Тула тодлър да си взема сега  newsm78

Тя малката май вече е за тодлър, ако вземеш нормална раница много бързо ще ѝ омалее.
Новото бебе ще го носиш в старите слингове/раници, после и него в тодлър раницата  Wink

Да, снощи стигнахме до същото заключение с мъжа.  Grinning
Сега остава да си избера и десен.  Whistling

# 595

Да, снощи стигнахме до същото заключение с мъжа.  Grinning
Сега остава да си избера и десен.  Whistling

Ооооххх най- тежката част, това с десена  Crazy

# 596
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E

Аз докато се натутам сигурно ще изкарат още  Joy

# 597

Аз докато се натутам сигурно ще изкарат още  Joy

Аааа има има, в един американски сайт гледах две нови, които още не са плъзнали в Европа. И те са яки! Мноого!
Сега гледам в моя любим физически магазин има на черепчета и на възелчета ...  Crazy Crazy Crazy

# 598
Beruška, благодаря за поканата във фб Simple Smile

Ще гледам да направя снимка и да ви покаже къде точно ми убива тази раница. Ама май е така, когато я сложа по-ниско.

На другите раници долният колан изцяло от плат ли е или има и нещо, което да го прави по-твърд?

# 599
  • ул. "Мечтание"
С чоп много бързо се избира десен!  Whistling Laughing

Общи условия

Активация на акаунт