Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 831
  • 738
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Zarani  Heart Eyes Hug   bouquet

Скачам тук!

Още гледам Кайъп, до сега само на турски, имам някой пропуски и недоразбирания в някой сцени, но благодарения на Бамби и Дъга ще имаме и епизодите на български.

Нямам търпение вече за Гюлтепе! Обожавам Мете  Heart Eyes и Айча Heart Eyes

# 16
Eли, изгледах първи сезон. Направо съм възхитена. А колко ревах  Embarassed

Определено, между нашите ще има ашк в Гюлтепето  Sunglasses Grinning.
И фрагмана  започна с часовниковата кула...., гълъбите бяха по късно.  Laughing

А в сериала на Аслъ младежа в ляво от нея на снимките е убиеца от Сускунлар /забравих му името/. Аз го харесах него визуално и сега като видях, че ще го има във втори сезон се развълнувах, пък ето и в Хиджран ще го гледаме  Simple Smile.

Сетих се, видях вуйчо Мурат, та ПО ще обсъждаме ли  Laughing?

А докъде я докарахме с "Вишните4? Аз ги зарязах тях  Embarassed

# 17
  • София
БУ,  Hug  Heart Eyes  Добре си дошла най-после!  Hug

Сетих се, видях вуйчо Мурат, та ПО ще обсъждаме ли  Laughing?

А докъде я докарахме с "Вишните4? Аз ги зарязах тях  Embarassed

Joy  hahaha  Ако ти се гледа вуйчото, гледай го.  Joy  Няма лошо да го обсъдим и него.  Laughing  
Черешките ли са, Вишните ли са, ама... изобщо не съм ги и почвала дори. Гледам обаче доста им дръпна рейтинга, от 1% на първи епизод до 7% сега с последния.

Ulan Istanbul обаче също дърпа нагоре!  Party
#Ulanİstanbul Total 5.06 | AB 6.72
Дано това им гарантира оставането и през новия сезон.

Вчера забравих да го напиша, гласът зад кадър от фрагмана е на Нежат Ишлер.  Heart Eyes  Много е вероятно да е разказвач в дизито, както беше във "Времето лети''. Не той де, друг актьор беше там, но да използват същия похват.

Nejat İşler 'Benim Adım Gültepe' ile döndü

И тук има доста отзиви на публиката за фрагмана, все положителни - http://www2.dizifilm.com/haberdetay.asp?newsid=222150
Дано, дано да има успех сериалът!  Praynig

Видях, че към основния актьорския състав са добавили още няколко актьора. Ето ги и тях - Бану Ергин, Олгун Токер последно играеше в Karadayi, брат на съдийката Фериде, Шемсай Чанкара, Мюртюз Йолджу и Фулия Аксулар.

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 20:02 от zarani

# 18
  • София
На мен в Гюлтепето са ми интересни от сега не само Мете и Бингюл, но и Екин Коч. Не съм го гледала досега този човек, но съм чувала добри неща за актьорското му майсторство. Ха да видим, така ли е. Радвам се на новинката, че може да има и руски превод. Иначе си е мъка за мене  Blush Thinking

А Аслъ явно ще е заобиколена от двама брадатковци. Освен жена, която трябва да се справя с различни избори в живота, не трябваше ли да има противопоставяне на бедни и богати в сюжета, или се бъркам нещо  newsm78 newsm78

Ванина,  Hug  не не бъркаш за дизито на Аслъ. Ще има противопоставяне на бедни и богати, интриги, страст, любов... от всичко.  Laughing  Лошото е, че не излиза нищо за него, тук там някоя снимка зад кадър и то рядко. Говори се, че ще пуснат първия фрагман в края на тази седмица. Освен да го чакаме друго не остава.

Екин Коч и ма мен ми е любопитен, затова пред време потърсих предишния му сериал. Гледах малко от него и да, не е лош.  Wink  Има хляб в него както се вика. 

# 19
Зарани благодаря за фрагмана!

Децата прегърнати на върха пред панорамата на града ми напомнят за Сускунлар.

Така започна и той, деца, птици, минало и настояще, дори похвата с  гласа зад камера е същия. А музиката...и музиката ми напомня страшно много за тихичките

Ще има май двама мъже, близки един с друг и една жена. Или се бъркам. newsm78

Хеленче, убиеца в Сускунлар се казва Джебраил и ми харесва , ама започнаха с него друг сериал и героят му изчезна.
И тук остана недовършена историята според мен.

# 20
Джебраил, да. Мерси  Hug

А това инфо за Нежо е супер! Дано наистина е така. Ще бъде прекрасен диктор!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 21
Привет на списващите в темата  Hugи благодарско от мен за споделеното инфо и снимки   bouquet

Заставам и азе под чадъра в очакване на новото   Grinning

# 22
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Зарани, тенкс за инфото и тенкс за фрагмана Hug Peace

Ако не гледам Гюлтепе изцяло, че няма превод, поне ще си го пускам заради разказвача Joy Joy Joy а и на картинки да гледам как гледа лошо Мете  Joy Joy hahaha Като чух диктора се шокирах - мисля си кой е този с глас като на Нежо. Нали Нежо е болен и не ми и мина на ум, че може да се е разработил. Обожавам гласа му, така че мисля, че сигурно ще съм в дружината зяпачи  Peace

Вече сигурно всички спите, и за това - хубав ден ви пожелавам  Hug Peace

# 23
  • София
Момичета   Hug

Официално!!!

Бубето Heart Eyes и Илкер Калели в главните роли в Пойраз Карайел

Алиджан от сета на Хиджран:

Буура - Не пише дали е от сета

# 24

Аууууууу........ Mr. Green

Тази Бурчин разведе ли се с Мурат сега или не? Щото ако са се развели искам да ви кажа, че хич не я харесвам, ако не са се развели-пак ви го казвам  Sunglasses Grinning.

# 25
  • София
g_georgieva08, добре дошла!  Hug

И аз едно ауууу.......  Mr. Green  ама е готин Алиджан .....  Grinning

Хелънче, да разведе се Бурчин с Мурат, и да не си единствената която не я харесва  Joy  hahaha  ти и .... половин Турция сигурно  Mr. Green  Аз обаче си я харесвам.  Wink

Фрагманът на Гюлтепе е бил гледан рекордно брой пъти. Ама хич не се учудвам, само аз онзи ден го гледах сигурно над 10 Joy

“Benim Adım Gültepe”nin ilk fragmanı izlenme rekorları kırdı

Преди малко прочетох една статия на информаторката и блогърка Ранини, и тя потвърди, че Нежат ще е гласът на Гюлтепе. Ще слушаме гласа му във всеки епизод на сериала.  Party

# 26
Хайде и от мен едно Аууууу за Алиджан Joy Joy Joy Joy Joyхаресва ми.
Може с тази физономия да изиграе от убиец до красавец мъжкар Mr. Green

Да ви предложа нещо което слушам в момента

и още един спам, обещавам няма повече Laughing

# 27
Aslı Enver (Hicran) By Volkan Kocatürk

# 28
# 29
  • София
Aslı Enver (Hicran) By Volkan Kocatürk

Е-е-е, не....  Joy  Joy  Joy  Всичко очаквах, но не и това на главата й.
Ели, мерси  Hug  
Обаче е много хубава!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт