Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 827
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
# 721
феновете са изобретателни, hahaha 
 Мурат и Назиф са били заедно в сериал

# 722
  • София
Това на какъв език е - https://vk.com/video209017896_169856458
Сръбски, хърватски ... ? Май е същото като това дето Герогиева сложи преди дни, ама не съм сигурна.

Зачетох се повече при сръбкините и ми иде да ги  #2gunfire 
Suna mi je baš prelepa žena. Prvo sam navijala da Mete i Ayca budu partneri a sad mi je Mete sasvim ok sa Sunom, ona mi je jako lepa žena. - Я па не съм ок!!! Вярно, че всеки си има вкус, ама да им имам вкусовете на тия. Прелепа е Суна, друг път! Направо е мис Турция!  ooooh!

Извинявам се на всички, но рядко, изключително рядко някой ме дразни така както тази актриса! Толкова, че съм готова заради нея дори сериала повече да не гледам!

# 723
  • София
Суна (Еврим) е много сръбски тип жена, те обичат по-едри и леко груби жени.

# 724
Да бе, обичат те! Аз колкото сръбкини съм виждала на живо всичките са супер красиви и нежни, високи и стройни.

Мурат е много як с дълга коса и брада  Simple Smile.

Дано има английски превод на Хиджран, супер ще е .

Аз още не съм гледала 6-ти епизод на Кайп, ще го гледам уикенда, а пък довечера в Гюлтепе Ешреф ще бъде в болница, та тази седмица е посветена на лежащ в болница Мете, страдащ страдащ! Може така да си я наречем - болничната седмица  Twisted Evil /майтапя се/.

# 725
 Hug Hug Hug
Това на какъв език е - https://vk.com/video209017896_169856458
Сръбски, хърватски ... ? Май е същото като това дето Герогиева сложи преди дни, ама не съм сигурна.

Зачетох се повече при сръбкините и ми иде да ги  #2gunfire 
Suna mi je baš prelepa žena. Prvo sam navijala da Mete i Ayca budu partneri a sad mi je Mete sasvim ok sa Sunom, ona mi je jako lepa žena. - Я па не съм ок!!! Вярно, че всеки си има вкус, ама да им имам вкусовете на тия. Прелепа е Суна, друг път! Направо е мис Турция!  ooooh!

Извинявам се на всички, но рядко, изключително рядко някой ме дразни така както тази актриса! Толкова, че съм готова заради нея дори сериала повече да не гледам!

Същото е!  Peace Субовете от petan  Hug знам, че са хърватски,  Peace форума аз мисля, че пък е сръбски Rolling Eyes. Нейсе! Пишат в него няколко девойки, всите влюбени в Суна.  Sick
От превода на резюмето, което прочетох там, разбрах, че затворения мъж на Гюлюмсер  Mr. Green, се усъмнява в нея и наема човек, който да я следи.  Но не наемника а друг става свидетел на влюбените. Другото нищо особенно, разбира се и без четене от единствения фрагман дето ни пустнаха.  #Cussing out

# 726
Май си имаме предложение за кино вечер.  Grinning

Знаете ли кой е този Текиндор на афиша?  newsm78

# 727
Тази в дясно колко прилича на Скъли /или както там й беше името/ от ДОСИЕТАТА Х  Shocked

Не знам кой е Текиндор.

# 728
  • София
Да  Grinning  Хира Текиндор е синът на Четин Текиндор и Зеррин Текиндор, автор на пиеси, мисля също и сценарист, режисьор на театрални постановки. Като тази от афиша, мисля, че адаптацията е негова.
Сигурно е много готино да ги гледаш тези тримата в постановката? Така ми се иска, ама не мога.  Confused
Вчера си мислех същото, когато намерих снимки на една друга театрална постановка - Cam/Прозорец с Мете, Долунай и Дениз Чакър. Много готино изглеждаше, сигурно е била много хубава.  Simple Smile

Георгиева, мерси!  Hug  Аз пък вече няма да ги чета онези сръбкини, с ужасно лошият вкус за жени. Ще влизам само за инфо.  Twisted Evil  

Онова резюме и аз го четох, ама на турски. По-късно ако имам възможност ще го преведа и на български, ако не така ще си остане. То така или иначе пише само това, което и от фрагмана се вижда.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 13:32 от zarani

# 729
Честит празник на всички именници- Вяра,Надежда ,Любов!

Скрит текст:
В деня на София малка почерпка за една по- европейска столица!
Да хубавее, а не да расте и старее

# 730
Ели, честит празник! Много хубаво пожелание  Hug. Дано имаме късмет да го видим в нашия живот.  Grinning

Вчера си мислех същото, когато намерих снимки на една друга театрална постановка - Cam/Прозорец с Мете, Долунай и Дениз Чакър. Много готино изглеждаше, сигурно е била много хубава.  Simple Smile

Тази пиеса бих искала и аз да я гледам. Много обичам Дениз Чакър.

# 731
Хира било мъж Shocked Няма да се науча никой път  Crossing Arms Аз знаех, че семество Текиндор има един син ( малко черничък с дълга коса  Laughing) но не знаех как се казва. И прочитайки това Хира,   newsm78 веднага го набедих за някоя от родата или тем подобни  ooooh! ooooh!

Зарани, мерси! Hug

# 732
  • София
Тази пиеса бих искала и аз да я гледам. Много обичам Дениз Чакър.

И аз, и аз  Party  Хем много ми се гледа, хем ги обичам много и тримата! За жалост вече не я играят.  Sad  
Ох, живее ми се в Истанбул! Ама в хубавата част.  Mr. Green  Ще има да си ходя на театър ....  Crazy

Ето ви сега едно интервю с кака и батко.

Yasak aşkın kahramanları

# 733
Хубавата част на Истанбул е азиатската.

Аз още не съм изчела интервюто на Долунай, ти вече ново слагаш. Ще го видим батко довечера. Те пък толкова ли не могат да отидат в някоя къща някъде, ми в буса ще се обичат. Амахам...
Но ми е супер интересно на Суна сина й защо каза на Сейфи " благодаря". И сестрата гледаше през джама заинтересовано. Сигурно ги е спасил я от обир, я от изнасилване, я от бой.  Grinning
А този Мурат в първи епизод намери някаква снимка във витрината на дядото- жена, мъж и две деца, дали е снимка на неговото семейство това? И мъжа на тази снимка дали не беше третия от снимката в шкафа на Ешреф?

# 734
  • София
Да, азиатската е.  Simple Smile

Да те бяха на снимката, Суна и мъжа й с Мурат и Назлъ като малки. А онзи третия от снимката на Ешреф беше друг, приличаше повече на Рефик. Три пъти ги сравнявах и двете, и не че се виждаше много хубаво, но реших, че другият мустакат повече прилича на мъжа на Гюлюмсер.

Общи условия

Активация на акаунт