Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 799
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Заранче, ти ли гледаш така филмите?

Не, аз гледам само Гюлтепето. Ама май и него ще спра  ooooh!  хич не ми харесва как се развива историята.

На Мете тая роля не му отива! По-бързо да свърва, че да го гледаме в някоя по-хубава!

Да им имам и вкуса на тия мъже в това Гюлтепе  hahaha  

Май ще се прехвърля трайно на Ulan Istanbul аз!  Heart Eyes

# 526
  • София
Много добра режисура и страхотен мизансцен!
Харесва ми много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само ако разменят Суна и Гюлюмсер цена няма да имат!

Според мен май май ще се окаже, че Ешреф е убил мъжа на Суна. 

# 527
  • София
Много добра режисура и страхотен мизансцен!
Харесва ми много  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Само ако разменят Суна и Гюлюмсер цена няма да имат!

Според мен май май ще се окаже, че Ешреф е убил мъжа на Суна.  

Ако няма да има любов между Суна и Ешреф да не ги разменят! Така да си стоят!  Twisted Evil  Ама ако това за мъжа и е вярно, супер ще е! Така се изключва варианта за любов между двамата. Само като го пиша ''любов между двамата'' и ми иде да си изкарам вечерята.  Sick

За режисурата няма две мнения! Страхотна!!!

Използваха музика звучала и в Кайъп в този епизод. Върнаха ми се спомените.  Sad  Cry

Хелънчо, дядката спи с непълнолетни, затова го затвориха.

# 528
  • София
Зарани това не пречи да са влюбени Суна и Ешреф, виж Дила Ханъм. Все повече съм сигурна, че ще бъдат влюбени гълъбчета Суна и Ешреф, а не искам.

Влюбена съм в Екин  Embarassed Embarassed Embarassed  Joy Joy Joy
Това момче така играе, че......

# 529
БУ всички сме влюбени в Екин! Невероятен младеж!

Ааа, сега разбрах Заранче. Не ми е ясно обаче майките що си водят дъщерите при тоя пръч  newsm78

Русата е отврат!  Sick

На няколко пъти в сцените с Гюлюмсер имаше разминаване. Като седяха на пода с брадатия и той й говореше, тя седеше с открито лице, после като я дадоха нея беше с ръце на лицето и така няколко пъти. В пеенето в колата също имаше разминаване някакво, но забравих какво.

КПА тази вечер беше по-добър. Въпреки, че не може да събере публика колкото Фатмагюл едно време.

Аз ще го погледам още малко само заради Мете и Екин!

Ма тоя мангал мръсен от къде се появи! На всичкото и отгоре го окраде, а за капак и го наръга!!! Изрод!!!
А детето, което ходи с циганина къде е играло преди това? Познато ми е от някъде.

# 530
  • София
Бу, на мен ми пречи, пък!!!  Laughing

Ако има любов между тях за в бъдеще аз съм категорична, че този сериал повече няма да го гледам!  Naughty  Обаче за момента ми се струва, че Суна гледа по влюбено. Той някак със съжаление.

Ама Ешреф и на Гюлюмсер и мята погледи, първо от минибусчето, после като я видя сега на улицата. Има нещо тук, не са случайни! На Мете тия погледи ги знам, така и Мехмет я гледаше Йозлем.
Ох, ако не се побъркам някой ден от тая Метемания, те па на!  Joy  hahaha  Crazy

Екинчо е супер!  Heart Eyes  Ще започне и Екиномания  Mr. Green

Аз ще го погледам още малко само заради Мете и Екин!

На един хал сме! И аз тъй мисля да направя!

От Ранини - с две думи пише, че е страхотен епизод, но историята върви бавно. Историята, не действието. Това не и харесва, според нея губят време.
Ами права е, ако рейтингите не са задоволителни за Kanal D и тази история ще остане наполовина. Обаче тук нямам нищо против. Май няма да ме е яд ако го спрат.  Rolling Eyes
Излъгах, за Екин ще ме е яд само. Тъкмо набира скорост момчето.  Heart Eyes

П.П. Забравих, любовната история между Халил и Гюлюмсер ми е много скучна. Нищо в нея не ме трогва! Само актьорите играят хубаво.

Последна редакция: ср, 10 сеп 2014, 23:25 от zarani

# 531
Ама като искат рейтинг да не пускат реклами по половин час и един час озет, да слушаме как се карат двете сестри!

КПА имаха озет 10 минути и рекламите им бяха по-кратки! Ми много ясно, че те ще имат по-висок рейтинг!
То бива бива простотия каналд-етова!!!!  #2gunfire

Момичета, а на първи епизод къде могат да се гледат частите със сръбски букви?

# 532
  • София

Хелънче - Почти всички преведени на сръбски части ги има вече и на български дала съм линкове по нагоре.
https://www.youtube.com/watch?v=DjnthspRXaQ&list=UUgE1CMQYyI … UKt2A&index=2 - Ето го канала на Сръбкините.

# 533
БУ, мерси!   bouquet

# 534
  • София
Назлъ ми харесва само когато прави на луда майка си  Mr. Green

# 535
  • София
Назлъ ми харесва само когато прави на луда майка си  Mr. Green

99% от времето Joy Joy Joy

# 536
  • София
Нов тийзър фрагман на Пойраз Карайел. Хареса ми!

Poyraz Karayel 1. Bölüm İnternet Özel Fragmanı
http://video.kanald.com.tr/poyrazkarayel/1-Bolum-internet-Ozel-Fragmani/25838

# 537
 Hug Hug Hug
Нов тийзър фрагман на Пойраз Карайел. Хареса ми!

Poyraz Karayel 1. Bölüm İnternet Özel Fragmanı
http://video.kanald.com.tr/poyrazkarayel/1-Bolum-internet-Ozel-Fragmani/25838

С руски превод http://inserials.net/turkey-serials/3790-treyler-k-1-serii-seria … oyraz-karael.html

# 538
  • София
TOTAL
BENIM ADIM GULTEPE   KANAL D   20:33:41   23:00:00   3.35   9.59
AB
BENIM ADIM GULTEPE   KANAL D   20:33:41   23:00:00   4.01   11.54
ABC1
BENIM ADIM GULTEPE   KANAL D   20:33:41   23:00:00   3.82   10.42

# 539
  • София
Амииии  Laughing  какво да кажа, очакван рейтинг. Даже тези 4% доста ме изненадват, очаквах в някоя от трите категории и 2%.

Случайно го видях, хареса ми тук та го слагам. Похабиха го тоя човек заради Ешреф.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт