Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 770
  • 738
  •   1
Отговори
# 675
Когато Йозлем научи, че Мехмет е в болница много се притесни. Веднага поиска да тръгне, за да даде кръв и да го види. Кемал много добре долови нейното притеснение. Хареса ми моментът когато тя заспа в болницата, как Мехмет я гледаше.  Heart Eyes Тя разкрива своята същност единствено пред него - сподели за баща си. Жал ми е за Кемал, но Каан Т. се справя превъзходно. И любимата ми фраза от този епизод е когато Кемал звъни на Йозлем, за да му помогне с пострадалия бездомник е: "При Мехмет ли? Какво си загубила там?". Може би отговорът е сърцето.

Усещам, че Кадирчо е "скрита лимонка". Още когато Феридум попита Елмаз за него стана съмнително. Имат някаква игра те двамата, но каква точно, ще видим може би по-нататък...

И така в очакване на 7 еп ще ви поздравя с една песен, която звучи именно в него:
http://vbox7.com/play:42de0705b7

# 676
Ванина,  Peaceточната дума е малумен поглед,ама снощи я написах та исках да смекча малко коментара си за шофьора.
Е не е за Хиджран колкото и голям камион да има Joy Joy Joy Joy

Бамби, благодаря за песничката. харесвам гласа на Гьоксел

Ето едно клипче  от същата певица

# 677
eliNIM, аз също я харесвам. Благодаря за клипчето! Тази песен Aciyor съм я слушала в Една любовна история и днес я чух в Пътят на Емир. Не зная защо повтарят песните, мен лично това ме дразни. Не зная дали си я слушала с превод, но ако не си ти я пускам в спойлер.
Скрит текст:

# 678
  • София
Жал ли?! Хич не може да ми стане жал за него. Голяма гадинка е Кемал, а Каан Ташанер се справя страхотно!

Скрит текст:

# 679
Усещам, че Кадирчо е "скрита лимонка". Още когато Феридум попита Елмаз за него стана съмнително. Имат някаква игра те двамата, но каква точно, ще видим може би по-нататък...

Имат игра,определено нещо вършат двамата,  но за сега въпроса виси във въздуха-няма отговор

Бамби Hug благодаря за преведената песен.

Скрит текст:
Лили е правила превод по време на Сускунлар, но не я търсих.

Зарани, Peace и е страшно фотогеничен Каан Joy Joy Joy добре стои на кадрите  newsm78  я как хубаво гледа Кемал Йозлем и ако може ще избухне Joy Joy Joy

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 21:39 от eliNIM

# 680
  • София
Фрагман на Хиджран!
Bana Artık Hicran De 2. Bölüm Fragmanı
http://video.kanald.com.tr/banaartikhicrande/2-Bolum-Fragmani/25913

# 681
Уф, искам по-конкретен фрагман!

# 682
Реших да изгледам епизода отново.
Дъщерята се обади по телефона и поиска да говори с Хиджран,но крият за  срещата.
В колата момичето и каза, че е нейна дъщеря.,,Ти си моя майка,, и какво още викаше та направиха катастрофата.
Шофьора се нарича Назиф и колкото и да не иска Хиджран, правят годежа.
 Момичето и хал хабер си нямаше, но дойде съседката и излезна късмета с Назиф.
Защо ми се струва че именно той ще играе някаква роля в живота на Хиджран.
Харесва ми бащата, Саит и като поведение и като игра на артиста, дори и на визия

А момичето, което играе дъщерята   е пораснало от както се снима в Мерхамет, много хубаво е станало.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 23:17 от eliNIM

# 683
  • София
Не, Саит е бащата на Хиджран. А камионджията, който я хареса е Назиф, Назиф Камбур.
Ще има важна роля той, щом и на постера на сериала се е намърдал.

# 684
Не, Саит е бащата на Хиджран. А камионджията, който я хареса е Назиф, Назиф Камбур.
Ще има важна роля той, щом и на постера на сериала се е намърдал.

Да точно така, благодаря,коригирах си поста.

Като нищо ще я оженят за него  бременна от Мурат. Назиф ще я гледа ,,умно,,  у дома. Колко ли мъка ще и причина женитбата с този дебил.

Хиджран се заглежда по Мурат, а Алиджан ми харесва.

Представям си какъв е нарцис.  LaughingНе случайно са го избрали за тази роля  Laughing

Зарани музиката е съобразена с времето на 90 г,  може и да слушаме друга по-нататък

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 00:12 от eliNIM

# 685
Лили е превела фрагмана в темата на Тихичките

Хиджран: Аз имам да науча още много от теб, татко! Имам да науча още хиляди цветове, хиляди тонове ,татко!
Саит: Понякога красотите могат да бъдат измамни. Не бива да се прехласваме по цветовете им и да забравяме за острите им страни..
Майката на Хиджран: Хиджран, г-н Назиф и семейството му са дошли да те искат, момичето ми..Хиджран, хайде, облечи си нещо хубаво!
Хиджран:Татко, аз не познавам този мъж..Аз не обичам този мъж, татко!
Саит:Аз съм твой баща! И аз съм този, който ще вземе най-правилното решение...
Синан: Мъжкарано Фатма! Виж я! Виж я! Като дивачка е!
М:Здравей!

Благодаря на Лили

# 686
# 687
А кой е този Кобра, т.е от кое дизи е.

Мерси за превода на фрагмана!

# 688
  • София
Благодаря на Лили за превода на фрагмана, на Ели, че ни го донесе, и на Бамби за субтитрите!   bouquet   bouquet   bouquet

Хелън, този актьор играеше в Gönülçelen (Пленителката на сърца или Огнено сърце както беше у нашенско) с Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин.

Рейтингът на Ulan Istanbul от вчера е доста добър при конкуренция с Карадайъ. Удържали са.  Simple Smile
#Karadayı Total 7.53 | AB 7.01 | ABC1 9.20
#UlanIstanbul Total 5.40 | AB 6.18 | ABC1 5.81

# 689
 Hug Hug Hug

Зарани Hug Hug Hug следя ти мисълта  Laughing Laughing Laughing

Хелън, този актьор играеше в Gönülçelen (Пленителката на сърца или Огнено сърце както беше у нашенско) с Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин.

Добре, че зарани  Hugме светна, коя я тая Суна, при все, че фасона и ми е познат,  Mr. Green не бих се досетил вЪОБще, че тая е оная Балчичек с розАвОто червило и вечната китка на главата  Sick

Общи условия

Активация на акаунт