Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #4

• 38 772
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
И Суна ли е играла в Огненото сърце?

Тия наште няма ли да пускат нов фрагман?!

КПА вече 3 изкараха.

# 691
  • София
Играла е ми! Тя от там още ми е чооооок антипатична и противна. Само дето първоначално мислех, че е от ролята, но не би.  Mr. Green  
Гледала съм я нея и във Vicdan. Като разбрах, че ще влезе в Гюлтепе нарочно ги издирих епизодите, бях сигурна, че ще е любимата на нашия човек. Що ли с такава сигурност познавам все неща дето не искам да са така!  Tired  Ролята и там беше подобна на тази в Гюлтепе - най-добрата приятелка на главната героиня, пак с големи деца, и пак беше хвърлила око на главния, само дето там не я огря, щото дизито го спряха.  Mr. Green

# 692
И Суна ли е играла в Огненото сърце?

Скрит текст:

# 693
  • София
Епизод 5 на Ulan Istanbul с руски субтитри. Засега е само във VK, по-късно навярно ще е качен и във vbox7. Линкове с епизодите на руски, ще сложа и на първа страница на следващата тема.
http://vk.com/ulan_istanbul?z=video175247989_170064091%2Facaa48ebcb6af98b78

Източник - http://vk.com/ulan_istanbul

"Yanarım" Karlos-Yaren

# 694

Оооо, тази съм я виждала, дам. Но този сериал не съм го гледала, само някои моменти. 

# 695
Привет! Hug Hug Hug

Бамби благодаря за фрагмана с буквички!

Благодаря на Лили за превода на фрагмана, на Ели, че ни го донесе, и на Бамби за субтитрите!   bouquet   bouquet   bouquet

Хелън, този актьор играеше в Gönülçelen (Пленителката на сърца или Огнено сърце както беше у нашенско) с Туба Бююкюстюн и Джансел Елчин.

Рейтингът на Ulan Istanbul от вчера е доста добър при конкуренция с Карадайъ. Удържали са.  Simple Smile
#Karadayı Total 7.53 | AB 7.01 | ABC1 9.20
#UlanIstanbul Total 5.40 | AB 6.18 | ABC1 5.81

Е тоя Карадай  още ли се  гледа с подобен рейтинг . при наличието на стойностни нови дизита се точи тая боза.
Да вземат и приключват с него.Много ме разочароваха с протакането на епизоди, сериал да става.

Браво на Улан Истанбулци

# 696
  • София
Филмът с участието на Илкер Калели Silsile (2014)
http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=408893&hit=1

Няма превод на български, не намерих превод и на руски, но открих субтитри на английски и немски
http://divxplanet.com/sub/m/41896/Silsile.html

# 697
  • София
По-късно тази вечер ще направя новата тема, за да могат тези от вас, които ще гледат утре Гюлтепе ако им се пише, да си пишат на спокойствие.

# 698
Отделна тема за Гюлтепе ли ще правиш? Я не се занимавай с глупости! Темата си ни е супер, който иска ще се ориентира. Нека си обсъждаме всички тук!
В темата на Сускунлар /щото аз я чета тайно  Sunglasses/ също си обсъждат всички филми, или по-точно Хиджран и така дълго чакания проект на Мурат  Simple Smile. В Патешката също обсъждат доста сериали. Значи и ние тук ще си правим каша  Mr. Green

Аз сега само се притеснявам, че ни оставиха с един фрагман на Гюлтепето цяла седмица и че за новия на Долунай нищо не се казва. Сигурно ще чакат да видят как ще се развият Гюлтепето, Хиджран и др. дето ги пуснаха и тогава ще я пуснат на мястото на някой нов изпаднал.

# 699

По-късно тази вечер ще направя новата тема, за да могат тези от вас, които ще гледат утре Гюлтепе ако им се пише, да си пишат на спокойствие.

Ами, че то и до сега като съм писали за Гюлтепето, не съм забелязала да съм била притеснена Shocked Няма такова нещо.  Peace Hug
Темата си ни е супер, който иска ще се ориентира.

Peace Peace Peace

# 700
Аз пък разбрах Зарани по друг начин в смисъл да имаме нова тема в която да си коментираме спокойно , без да се притесняваме, че сме към края Hug

В темата на Сускунлар /щото аз я чета тайно  Sunglasses/ също си обсъждат всички филми, или по-точно Хиджран и така дълго чакания проект на Мурат  Simple Smile. В Патешката също обсъждат доста сериали. Значи и ние тук ще си правим каша  Mr. Green

Joy Joy JoyХелънче, ще се радвам ако  ни четеш и явно Joy Joy Joy Joy

И аз подкрепям да си остане такава темата каквато е. Peace

# 701
  • София
Неееее! Нова тема, че тази е вече почти към края си.  Grinning  Утре може и да не успея, затова я правя днес, ако се коментира епизода да има място.
На мен тук ми е най-комфортно, а отделна тема за Гюлтепе и за Хиджран, и друг път съм го писала нужда няма. Интересът към тях така и така не е голям, само ще си пустеят, а и едва ли някой от нас може да се разкъсва между три. Аз поне не мога!  Peace  

Ама и аз така съм се изразила!  smile3555  Чак сега си видях писаниците.

За новите сериали Хелънчо правилно си се ориентирала. Видях, че на Пойраз вместо през септември вече пише скоро. Може и да го пуснат на по-късен етап, през октомври може би. Но дано все пак го пуснат. А като им знам практиката на Kanal D, ако сегашните им сериали не изкарат желаният от тях рейтинг първо сменят часа, после деня, после .... под ножа.

Тема номер 5 е почти готова, след малко ще я пусна. Сложих инфо за всички сериали на актьорите от Кайъп.

# 702
Аха, добре, така може.

Аз вчера гледах на сайта за сериала на Долунай, пишеше септември, пък ще видим.

За Пойраз отговаря Ели, тя ще каже кога ще почва  Simple Smile.

# 703
  • София
Ето я тема номер 5
Да изпишем тази и се местим там.  Simple Smile

# 704
Аха, добре, така може.

Аз вчера гледах на сайта за сериала на Долунай, пишеше септември, пък ще видим.

За Пойраз отговаря Ели, тя ще каже кога ще почва  Simple Smile.

Няма проблем, Heart Eyes но за сега не зная нищо още hahaha

Общи условия

Активация на акаунт