За бебета и деца от 0+ месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 44

• 34 978
  • 783
  •   1
Отговори
# 720
  • Шумен
Sun_Ladyy, едва ли е хранителна реакция точно на ходилата, мен по-скоро ме навежда на мисълта контактна такава от нови чорапки например.

Silviq Avramova, то без други симптоми само с Т друго освен да наблюдаваш детето май нищо не можеш да направиш. Ако сте пипнали нов вирус скоро ще се появят и други симптоми.

# 721
desitoo като каза обрив,наскоро на една колежка детето се изрина от слипчета
купени от китайски магазин.А на комшийката момичето от яке
по китките и вратлето пак купено от китайски магазин.Не
зная от материя или бои ,какви са тези дрехи..

А обрива може да е от перилен препарат.Ако не се е
изплакнало добре чорапче,ританка..

# 722
  • Шумен
Нашата ЛЛ го нарече "контактен дерматит" нашият подобен обрив, започнал по същия начин и превърнал се в сърбящи пъпки започващи от мишничката и разнесъл се само в нея страна по ръчичката та чак до бедрото при миене от водата за една нощ (ако знаех че така може да се разнесе нямаше да мия тялото). Тогава доста си поблъсках главата докато установя че обрива може би е от дреха обличана за репетиции в яслата (не знаех че репетират за 8-ми март, изненадаха ни с представление). Видях и изкуствения костюм и представлението, но после цял месец си останаха пъпките макар че със старта на лечението спря и разнасянето и сърбежа. От тогава винаги си имам една наум и чуя ли за костюми така си обличам децата че да нямат контакт с кожата  Peace

# 723
Момичета, ситни пъпчици по гърдичките може ли да е алергия от храна? Вчера му дадох каша избрана от лекарката на бебо, нищо му нямаше до вечерта, преди малко го съблякох и ги видях. Аз ли започвам да ставам параноична? До колко време след храненето може да има реакция? Много ми се вижда от вчера следобяд чак днес да му е реаргирал организма, може пък да е от дрешката, знам ли и аз вече.

# 724
Мами ползвали ли сте бънджи и какво, интересува ме модел който не се закача за касата на вратата. Колко време го ползвахте ?

# 725
  • Варна
Аз не съм виждала модел, който не се закача на касата, освен ако не е от онези малките, с визия на проходилка, за тях ли питаш? Ние имахме от стандартните, но го бяхме закачили на тавана. Ползвахме го от 7-я докъм 10-11 месец. Беше му страшно забавно на моя син, подскачаше и обикаляше в кръг, люлееше се напред-назад, много повече възможности дава от малките бънджита тип проходилка.

# 726
Момичета, ситни пъпчици по гърдичките може ли да е алергия от храна? Вчера му дадох каша избрана от лекарката на бебо, нищо му нямаше до вечерта, преди малко го съблякох и ги видях. Аз ли започвам да ставам параноична? До колко време след храненето може да има реакция? Много ми се вижда от вчера следобяд чак днес да му е реаргирал организма, може пък да е от дрешката, знам ли и аз вече.
А да си сменила перилния препарат или козметиката?Може да е и от претопляне,ако е било по-облеченко през нощта да се е изпотило?

# 727
А да си сменила перилния препарат или козметиката?Може да е и от претопляне,ако е било по-облеченко през нощта да се е изпотило?

Всичко е възможно, не съм сигурна, не съм сменяла нищо, държа стаята по-хладна уж. Говорих с лекарката, ще спра с кашата за няколко дни, проблема е, че сме зле с наддаването и ми е важно да яде каша. Както и да е, ще му давам обаче безмлечна, знаех си, че няма да му понесе добре, така е като слушаш някой друг, а не себе си  #Cussing out

# 728
  • Sofia
КАшата с АМ ли е или с обикновено сухо мляко?

# 729
На опаковката пише сухо мляко и преходно мляко, знам ли и аз  Thinking Ето тази е, казаха ми да почна нея понеже била по-вкусна, а дребчо си пада злояд

http://www.minimod.bg/9154/nestle-%D0%BA%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B … E-250%D0%B3%D1%80

# 730
  • София
да, както са ти писали и в другата тема Simple Smile по-добре давай на Милупа, Топфер и Хип те са само с преходно мляко, ако са млечни Peace

# 731
Благодаря на всички за отговорите, омрънках и двете теми Simple Smile   bouquet

# 732
  • София
Изби ни зъб, чакаме втори, но от сутринта киха и ми се струва, че има секрет в нослето...
Взех Био Гайа, а док каза да му дам и осцилококцинум и вит Ц.
Ние с баща му сме добре, достъп до болни няма...
Възможно ли е да е заради зъбите или се е разболял?

# 733
  • София
Какво значи разболял? Педиатърката прегледа ли го? Температура?

Възможно е при пробив на зъб да има и секрет от носа. За нослето физиологичен разтвор, може и пръскане със Стеримар. Моите деца не обичаха Стеримар-а, заради високото налягане и силната струя. Последният път купих ампули Маример.
Използвайте и помпичка за нос.

# 734
Нормално ли е да избиват едновременно двете горни зъбчета и едно долно. До момента имаме 2 броя, долу.

Общи условия

Активация на акаунт