Евтините неща, от които сме доволни - 26

• 80 222
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Аз лично си търся ФДТ който да няма оранжев отенък.Забелязвам ,че много от ФДТ са с леко оранжев тон което на мен не ми харесва.Иска ми се да е нещо по розовеещо май Simple Smile
Тук да попитам а ФДТ на dermacol някой използвал ли е и доволни ли сте от тези продукти и като цяло от тази марка ?

# 646
Харесва ми като аромат и усещане на кожата.

# 647
Ползвам вече от известно време мицеларната вода на Гарниер, доволна съм.
Скрит текст:
Почиства ежедневното замърсяване, грим съвсем лесно. Не дразни, не щипе. Количеството е много добро, цената също.  Peace

Ползвах няколко пъти и тази хума за коса.
Скрит текст:
Към момента имам добри впечатления, мисля, че от нея косата ми става по-бухнала. Изсушава я доста, а по принцип съм с коса, склонна към омазняване. Дано да помогне и за по-бърз растеж.  Simple Smile
Струва 0.50 ст. и на мен ми стигна за 3 маски. Към хумата се добавя и оцет и това е всичко, което е нужно.Ще продължавам с нея да видим какво ще стане.

Искам да попитам дали вие ползвате някакви маски с хума и какво друго можете да препоръчате? Може и готова купена  Rolling Eyes Приемам препоръки и за др. видове маски, може и да не са с хума, стига да са с доказан ефект.

Скрит текст:
Зарибих се тези дни с тая хума, защото попрочетох малко материали и голямо хвалене за нейните качества и лечебни свойства  Embarassed Heart Eyes

# 648
  • Сливен
едно момиче преди няколко месеца във форума ,може и в тази тема да е било сподели  за маска за лице хума с розова вода,започнах да си я правя поне 1 път на седмица и съм доволна,лицето ми става доста гладко и сякаш се изравни и избистри тена,кожата ми е нормална към смесена,предполагам че за суха няма да е подходяща защото доста ще изсушава.
От няколко дни използвам това http://www.green-master.eu/wp-content/uploads/2014/06/micellar_s … omile_250_ml1.png ,много съм доволна,няма го това изсушаване ,което усещах с други мицерални води,които съм използвала(биотен,лирене,жая,имаше една френска корине нещо си),добре почистване грима,който при мен е спирала,молив и бб крем.Единствения "минус" лично за мен е липсата на по-силен мирис.

# 649
Аз лично си търся ФДТ който да няма оранжев отенък.Забелязвам ,че много от ФДТ са с леко оранжев тон което на мен не ми харесва.Иска ми се да е нещо по розовеещо май Simple Smile
Тук да попитам а ФДТ на dermacol някой използвал ли е и доволни ли сте от тези продукти и като цяло от тази марка ?

такъв отврат няма...това е цимент за лице, не фдт. Стои буквално като боя или латекс на лицето, изсушава и лющи кожата....

# 650
Да похваля заздравителя на Eveline 8 в 1. Чуден е, а цената още повече.

Днес си взех маска за коса на Рубела Макадамия, ще я видим.

# 651
[

Искам да попитам дали вие ползвате някакви маски с хума и какво друго можете да препоръчате? Може и готова купена  Rolling Eyes Приемам препоръки и за др. видове маски, може и да не са с хума, стига да са с доказан ефект.

Скрит текст:
Зарибих се тези дни с тая хума, защото попрочетох малко материали и голямо хвалене за нейните качества и лечебни свойства  Embarassed Heart Eyes

На Хималая има , "с нийм" мисля, че го пишат.

Леко розовеещ ми е на Севънтйн фон дьо тен-а натурален беж цвят.

От на Рубела маските съм доволна доста, както и шампоаните. Сега съм взела на Виктория, и на Милва шампоан, не са зле, но май на Рубела си ги предпочитам.  Peace

# 652
Не от маската, но от гела на Хималая, точно с нийм се опъпчих като пубер. Ситни гадни малки пъпчици. Изобщо не ми повлия добре. Каквото и да ползвам си се върнах на гелчето на Йогурт. Имам и едно от тези ЛИДЛ-ските и то не е лошо, но от Йогурта съм най-доволна.

# 653
Да похваля заздравителя на Eveline 8 в 1. Чуден е, а цената още повече.

Днес си взех маска за коса на Рубела Макадамия, ще я видим.

Чуден е,да! Изключително съм доволна от него и много благодарна на момичетата, които преди време, го препоръчаха!
[

Искам да попитам дали вие ползвате някакви маски с хума и какво друго можете да препоръчате? Може и готова купена  Rolling Eyes Приемам препоръки и за др. видове маски, може и да не са с хума, стига да са с доказан ефект.

Скрит текст:
Зарибих се тези дни с тая хума, защото попрочетох малко материали и голямо хвалене за нейните качества и лечебни свойства  Embarassed Heart Eyes

На Хималая има , "с нийм" мисля, че го пишат.

Леко розовеещ ми е на Севънтйн фон дьо тен-а натурален беж цвят.

От на Рубела маските съм доволна доста, както и шампоаните. Сега съм взела на Виктория, и на Милва шампоан, не са зле, но май на Рубела си ги предпочитам.  Peace

Имам хума, обикновена от аптеката, струва стотинки. Мисля, че природните неща са най-безопасни за кожата. Имам маска на Avon с глина расул, както и с минерали от Мъртво море - доволна съм много и от двете, но съм сигурна, че не са на 100% натурални.
За себе си реших, че ще давам по-малко пари за козметика, повече натурални продукти ще полвам...Например за ексфолиант - кафе или сода бикарбонат ми вършат чудесна работа!

# 654
  • в сърцата на децата <3
Например за ексфолиант - кафе или сода бикарбонат ми вършат чудесна работа!
Кафето наистина прави чудеса с кожата  Peace Сега като прочетох за кафето и се сетих една много ефикасна, но незнайно защо - забравена от мен, маска за лице - мед. Само течен, чист мед. Необходима е около 1 лъжичка, намазва се хубаво лицето и с леки отлепящи движения се минава цялото, на проблемните зони може да се повтори. Отпушва пори, извлича натрупани гадости, прави лицето мекичко и не изсушава кожата. Моята кожа е мазна, и въпреки това се почиства идеално с тази маска.

Едно време като тийнейджърка бях чела някъде, че за да са ти меки и "сочни" устните, трябва да бъде отстранявана мъртвата тъкан от тях като се търкат с четката за зъби. В резултат... сещате се  Joy Та като ги намазах с тънък слой мед преди лягане и нещата се оправиха, редовно си го ползвам от тогава зимата като балсам преди лягане.

# 655
За ексфолианти аз съм страшно доволна от този на Лиерак.Не е особено евтин но пък е икономичен и си оправдава цената.А как ухае само часове наред после ми ухае тялото след него.Сега ми е на привършване и се чудя има ли други такива ексфолианти евтини които ухаят по този начин.

# 656
Здравейте, момичета  bouquet !!
Искам да ви попитам за няколко продукта, които съм си набелязала има ли доволни или недоволни от тях?
Скрит текст:
Крем на Alverde нощен за суха кожа; де-гримьора на Balea двуфазен, дали щипе на очите най -вече се чудя; Шампоан и балсам на Balea Profesional за суха и изтощена коса черните; Душ-пилинг на Alverde с кокос и лотос; Четворките сенки на Essence или единичките на S-he; коректор на Alverde; стилизиращ гел на Alverde. някакъв хубав ексфолиант за лице (суха кожа) по-натурален ако може да ми препоръчате  Mr. Green
Иначе да кажа,доволна съм от кристалите/олио за коса на Орзен, много са приятни не утежняват и правят косата много мека, само аромата не ми допада, но той е един и същ на всичките им продукти- на виолетки, на някои момичета пък много им харесва. Grinning
 Не съм доволна от розовата вода на Престиж случайно се излъгах да я взема, защото пише, че е натурална, но явно има спирт в нея защото много ми щипе.  Sick

# 657
nevi90, от изброените от теб неща мога да дам отзив единствено за сенките. На Essence четворките са с много добро качество, но подчертавам, че аз винаги ползвам база под грима. За мен лично и като нанасяне/блендване, и като интензивност на цветовете, и като трайност са много добри. Имам и техни единични, и от палитрте с осем цвята - те също са супер, както и техните кремообразни, които не знам дали все още се предлагат. От сенките на S-he не съм много очарована - както от по-старите, така и от новите, които май се различават от предишните единствено по опаковката. Добре пигментирани са, но след време, дори и върху база, избледняват и се събират в свивките (след около 6 часа, което не е малко, но е неприятно, въпреки това).

# 658
Здравейте, момичета  bouquet !!
Искам да ви попитам за няколко продукта, които съм си набелязала има ли доволни или недоволни от тях?
Скрит текст:
Крем на Alverde нощен за суха кожа; де-гримьора на Balea двуфазен, дали щипе на очите най -вече се чудя; Шампоан и балсам на Balea Profesional за суха и изтощена коса черните; Душ-пилинг на Alverde с кокос и лотос; Четворките сенки на Essence или единичките на S-he; коректор на Alverde; стилизиращ гел на Alverde. някакъв хубав ексфолиант за лице (суха кожа) по-натурален ако може да ми препоръчате  Mr. Green
Иначе да кажа,доволна съм от кристалите/олио за коса на Орзен, много са приятни не утежняват и правят косата много мека, само аромата не ми допада, но той е един и същ на всичките им продукти- на виолетки, на някои момичета пък много им харесва. Grinning
 Не съм доволна от розовата вода на Престиж случайно се излъгах да я взема, защото пише, че е натурална, но явно има спирт в нея защото много ми щипе.  Sick

Ползвала съм шампоана и балсама от тази серия на Балеа, но не останах очарована. Повече ми харесват другите, които не са професионални, в бели опаковки и цветни капачки. Ползвала съм с череша, с кокос, и със смокиня. Доволна съм от трите!

# 659
Не съм доволна от розовата вода на Престиж случайно се излъгах да я взема, защото пише, че е натурална, но явно има спирт в нея защото много ми щипе.  Sick

Когато си взимах моята, оглеждах съдържанието на розовите води, на всичките беше различно. Накрая взех Roses from Bulgaria на Агива, пише, че съдържа единствено Rose damascena flower aqua, на другите води имаше още някакви съставки, не помня точно какви. Доволна съм, не ми щипе от нея.

Общи условия

Активация на акаунт