Balea, Alverde, Catrice, Essence - 16 (Козметика от ДМ и Лили)

• 89 802
  • 704
  •   1
Отговори
# 30
Някой пробвал ли е серум за сгъстяване на вежди на Alverde? Моля за мнение.
Има ли някакъв друг продукт с подобно действие, който да ми препоръчате?
А също така искам да си взема дълбокопочистващ шампоан. Ако има на тези марки от които сте доволни, моля да споделите?
Ползвам този шампоан на Балеа, много съм доволна:
Скрит текст:

За веждите, чела съм в гримовата тема преди време, че момичетата ползваха разни ампули за косопад и за растеж на коса. Аз имах това и също го пробвах върху веждите, но не бях много редовна, само когато се сетя чат пат и не мога да дам мнение дали действа.
http://apteka.framar.bg/30061943/%D0%B4%D1%8E%D0%BA%D1%80%D0%B5- … -50-%D0%BC%D0%BB-

# 31
Привет Бижy!

Може и да си пробвала, но лака за устни на ART DECO никак не е лош.   bouquet

Извинявам се за Off a
Не съм, а виждам подходящ цвят! Благодаря ти много за инфото, дано и на живо цвета ми хареса. Hug

# 32
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Някой пробвал ли е серум за сгъстяване на вежди на Alverde? Моля за мнение.
Има ли някакъв друг продукт с подобно действие, който да ми препоръчате?
А също така искам да си взема дълбокопочистващ шампоан. Ако има на тези марки от които сте доволни, моля да споделите?
Ползвам този шампоан на Балеа, много съм доволна:
Скрит текст:

И аз ползвам този шампоан и съм доволна.Все не ми остава време да драсна за него...

# 33
Препоръчайте хубав крем за ръце. Доволна съм от Nivea с макадамия и Nivea soft, но искам малко да разнообразя.

По темата новите придобивки са:
Новият ексфолиант на Balea

Балсам за устни Baby lips-peach kiss

# 34
На мен CC на Есънс ми се стори тъмно на моята кожа. Вършат ми работа CCтата на Максфактор, които се държат повече като фдт. Има много светъл цвят от тях.

А за растеж на вежди - рициново масло?

Искам да задам един принципен въпрос. Алверде, Балеа и Битен натурална козметика ли се водят?
Кои са тъй наречените лоши съставки, които трябва да се избягват.
Прочетох за минералното масло и парафин. Честно казано изобщо нямам идея кое какво е и защо е толкова вредно.

# 35

Ух,това вчера го пробвах....голям мазньоч....След час се наложи да се къпя отново....Аромата е точно на немит тиган... Mr. GreenВ състава има слънчогледово масло/олио.... Mr. GreenДнес май ще им го върна.Нали имаше такава опция,ако не ти е харесал продукта,имаш право да го върнеш?Имам скраб на Колистар,също със морска сол и масла.Еми не е толкова мазна кожата след баня и не ми се е налагало пак да влизам в банята....

# 36
Ами продукта за това се нарича "пилинг ОЛИО", то е ясно, че ще е мазно. А и аз написах, че оставя кожата мазна, и е за суха кожа. Специално за моята е супер, а забелязах и нещо интересно - имах две пъпки от комар които бяха станали като големи плюски, ами на другиятден ден след като пробвах душ олиото бяха се смалили доста, а на следващият завехнаха напълно. Предполагам, че е от цинка и магнезия които се съдържат в продукта.

# 37
На мен CC на Есънс ми се стори тъмно на моята кожа. Вършат ми работа CCтата на Максфактор, които се държат повече като фдт. Има много светъл цвят от тях.

Ще ги погледна. Може и на нещо на Catrice да се спря, че също имаше положителни отзиви.

А сега гледах в немския сайт на ДМ, че има много нови продукти от марката Балеа, но не съм забелязвала дали ги има и в България.  Thinking

От марките, които питаш, Алверде е сертифицирана натурална козметика. Другите не са, но са с хубави съставки. Няма минерални масла и пр, но според мен тва с минералните масла е бошлаф и не трябва човек да се връзва много-много на всяка информация. Около мен жените, които се мажат с Нивеа /с мин. масло/ имат най-хубава и младежка кожа. А на сина ми също най-добре при раздразнения му понася бебешкия крем на Нивеа в металната кутийка. Сега си взех за почистване на грима около очите бебешкия лосион на Нивеа, в който има минерално масло и чувствам кожата си доста по-добре, отколкото, когато я почиствам с мицеларна вода. От мицеларните води почнах да получавам бръчки, понеже ми изсушаваха кожата. С този бебешки лосион поне не ми се изсушава кожата, а не дразни и очите. Simple Smile

# 38
От мицеларните води почнах да получавам бръчки, понеже ми изсушаваха кожата.
Rolling Eyes Thinking Бе аз се чудех въобразявам ли си, привижда ли ми се, нещо аз ли не съм съвсем в ред или наистина е така! Ти ме караш да се замисля сериозно...

# 39

Ух,това вчера го пробвах....голям мазньоч....След час се наложи да се къпя отново....Аромата е точно на немит тиган... Mr. GreenВ състава има слънчогледово масло/олио.... Mr. GreenДнес май ще им го върна.Нали имаше такава опция,ако не ти е харесал продукта,имаш право да го върнеш?Имам скраб на Колистар,също със морска сол и масла.Еми не е толкова мазна кожата след баня и не ми се е налагало пак да влизам в банята....

Преди употреба разбъркай олиото със солта за да се смесят.

# 40
Сега си взех за почистване на грима около очите бебешкия лосион на Нивеа, в който има минерално масло и чувствам кожата си доста по-добре, отколкото, когато я почиствам с мицеларна вода. От мицеларните води почнах да получавам бръчки, понеже ми изсушаваха кожата. С този бебешки лосион поне не ми се изсушава кожата, а не дразни и очите. Simple Smile
Удобно ли ти е да напишеш кои мицеларни води си използвала, че ме заинтригува? И линк за бебешкият лосион?

# 41
Едва ли бръчките са от мицеларна вода, а от често гримиране.
Почистването на спирала от очите при мен води до бръчки, без значение с какъв продукт.
Когато не ползвам няколко месеца спирала и бръчките се заглаждат без специални кремове.

# 42
Не е вярно това! Имам един лосион на Avon, който е най-приятното нещо за чистене на околоочен грим, което съм ползвала, а от мицеларната вода и аз забелязах този ефект, сменя ли я няколко пъти поред с лосиона и нещата се пооправят. Ползвала съм различни видове, не намирам особена разлика във водите. Дори инстинктивно започнах да чистя очите си с ейвънския лосион, а останалата кожа на лицето с мицеларна вода.

# 43
И при мен мицеларната вода има изсушаващ ефект, като  леко"сгърчване" на клепачите се получава сякаш... Кой от двата вида поч.лосиони на Ейвън ползваш,Бижу- двуфазният или в по-голямото шише?

# 44
Този http://img20.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/15217231_1_585x461.jpg
Веднъж поръчвайки този, погрешка съм поръчала двуфазния и не ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт