Още страдам за нежните, кротки рачешки души

свеки се пазарила на ММ да идват с нас на Велинград за 3 дни,пък той я отрязал мислейки,че аз ще съм твърдо против и обичайно щеше да е прав.Реших обаче,че не е лошо да прекарват повече време с децата,все пак внуци са им не е честно да ги отблъсквам

Едва я изтрайвам у нас да се влачи за по няколко часа. Не искам да си помислям да си прекарам и почивката с нея при все, че тя не живее в Бг и може да си идва един път в годината. Довечера лети и ми иде да си пусна оная песен " Най- щастливия ден, когато ти ще си далече от мен " . А, тя милата толкова да ме харесва
и аз син имам ...и аз свекърва ще стана 
и се налага да се цедя а и нощем също като тя не яде пак се цедя замразявам но не всичко така като излезем някъде и е време за хапване татко отива до вкъщи и взима от хладилника и си хапва на вън без да се налага да я кърмя на открито и да се вторачват в мен се едно нещо лошо съм направила ( в нашият град хората са просто ужасни и много груби и невъзпитани
)
и аз син имам ...и аз свекърва ще стана 
много се радвам... ще видим с 6 валентната как ще е като довтаса. Тази вечер ще пробваме тримата с таткото да спим на един креват, че той до сега избягваше - страх го е нещо.
. Люлката е на почит 20 мин, после се почва рев - и пак на ръце. Въртележката, гимнастиката, всичко е за по 20 мин и после на ръце се разхождаме да гледаме интериора
Той не обича да лежи, т.е. трябва нещо да се движим и ще е в кенгуруто, но в същото време да има къде да се поседне, че пък нали не може да векува в него, не е особено анатомично. А, и да е по-сенчесто, че в тия адски жеги не смея да го изнеса от климатизираното вкъщи.Препоръчани теми