Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 547
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
teri_sun , от желязото е. Щом спрях Малтофера и мина на жълто  Grinning

Блонди, с най-голямо удоволствие. Определено вече показва характер, който на моменти хич ама хич не ми харесва. Като си навие нещо на рогата и няма спирка. Сега е решил, че може да седи прав и да пълзи и ходи обяснявай, че е доста далече от това. Сърди се, реве, ръмжи и от инат пълзи още повече  Crazy Още страдам за нежните, кротки рачешки души  Heart Eyes

# 136
Вяра много сте сладки.А като  храниш с шише не те ли е страх,че може да се отбие  Thinking
Блонди принципно кравето мляко е единствената храна,която има смисъл да се избягва.Ето една много хубава статия на Хедра http://xedra.wordpress.com/2012/11/26/momdiet/
Аз лично избягвам да пия мляко и малко ми липсва.Всичко друго си консумирам,включително и  кафе пия  Peace

За возенето: аз съм заклещена отзад с децата  Mr. Green Не смея да остава Маги сама,защото все още повръща и ме  е страх да не се задави  Peace

И да се похваля каква добра съм станала  Crazy свеки се пазарила на ММ да идват с нас на Велинград за 3 дни,пък той я отрязал мислейки,че аз ще съм твърдо против и обичайно щеше да е прав.Реших обаче,че не е лошо да прекарват повече време с децата,все пак внуци са им не е честно да ги отблъсквам  bowuu

# 137
KalioBalio, честити ви 3 месеца, да растете здрави и усмихнати!  bouquet

Мерси Блонди  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Аз веднъж пийнах мляко с кафенце и бебка се скъса да реве ooooh!

# 138
Мики, ти просто  Crazy  Едва я изтрайвам у нас да се влачи за по няколко часа. Не искам да си помислям да си прекарам и почивката с нея при все, че тя не живее в Бг и може да си идва един път в годината. Довечера лети и ми иде да си пусна оная песен " Най- щастливия ден, когато ти ще си далече от мен " . А, тя милата толкова да ме харесва  Tired

# 139
Белисима- честитооо  bouquet.
Мики, ти наистина си доста смела и екстремно настроена Hug.
И ние мислим за балкан, но живи и здрави ще ни огрее към края на септември, тогава имаме и годишнина Heart Eyes

# 140
Оф Белисима удари ме тока нещо  Joy и аз син имам ...и аз свекърва ще стана  Laughing
Сигурно ще съжалявам,но тези дни съм широка душа  hahaha

До-ре-ми я кажи платката за придържане на главата горе-долу с какви размери я правиш.Вече имам плат и мисля да юркам бабата да шие  Mr. Green Освен това гледам в кройката е 60 с. широка платката за гърба,а ти си я правила 48см. нали така ? Thinking

# 141
Мики аз доста често и давам с шише тъй като понякога не се събужда когато аз имам нужда  Grinning и се налага да се цедя а и нощем също като тя не яде пак се цедя замразявам но не всичко така като излезем някъде и е време за хапване татко отива до вкъщи и взима от хладилника и си хапва на вън без да се налага да я кърмя на открито и да се вторачват в мен се едно нещо лошо съм направила ( в нашият град хората са просто ужасни и много груби и невъзпитани  #2gunfire)
ползваме шишета на МАМ и засега не се е случвало да не иска да суче а от много рано и давам с него заради коликите за да добавям капки вече свикнах и с лъжичка да й ги давам и отново се кърмим повечето пъти  Peace

# 142
Оф Белисима удари ме тока нещо  Joy и аз син имам ...и аз свекърва ще стана  Laughing
Сигурно ще съжалявам,но тези дни съм широка душа  hahaha

Аз, като се познавам от сега си знам, че снахата няма да ме понася  Mr. Green

# 143
  • Видин
Не съм влизала и чела много време,но ето успях сега за 1час докато дребния спи.
Ние в понеделник сме на консултация и за ваксините,но явно май още ги няма. В събота ставаме на два месеца и вече май сме много тежки... На първия месец бяхме 5 кг, а сега май сме към 7кг като се кача на кантара в нас с него  Shocked Много тежи ,а заспива само в ръцете ми веднага и след това на леглото или на шезлонга. Кошарата май ще си остане неизползвана .
И ние си смучем ръцете и се плезим.Гукаме ,обръщаме се, смеем се  и си държим главата изправена.
Акаме всеки ден или през ден. Вече сме изцяло на АМ, кърмата ми спря и не се мъча вече.Отказах и да пия хапчета за спиране.Цикъла ми дойде преди един ден и засега не е много обилен както ми казаха, малко повече от нормалното, а и то в тая жега...
Капки за колики вече не давам от две седмици,имахме само първите две седмици.Давах Колийв,после Биогая.
Имахме и обрив стабилен по бузките и купих кремчето на Бюбхен и за 3 дни мина.
Сега да ви се оплача.. След като родих ,седмица след това от време на време на корема ми се появяват като ухапано от комар пъпки( 1 или 2)  ,които сърбят после леко подпухват и се подуват и след това изчезват.Всичко това за час време.Не е от ухапано със сигурност.Мазах с алергозан в началото и после спрях.При вас да е имало такова нещо?

# 144
Милма при мен имаше такова, но доста по късно. Към края на 1 месец. Така и не разбрах защо. На мен по принцип ми излизат такива, като пъпки от ухапано, релефни, червени и после изчезват от самосебе си.
Реших, че е заради едни праскови и понеже се разминаха бързо не съм се задълбочавала.

Оф, голяма жега. На всичко отгоре май ми се запуши каналче. Напипвам като бучица и от вчера едни компреси... ooooh!

# 145
Да споделя - Елена я мина много леко едната ваксина   Party  много се радвам... ще видим с 6 валентната как ще е като довтаса. Тази вечер ще пробваме тримата с таткото да спим на един креват, че той до сега избягваше - страх го е нещо.
Milma  а приз нощта къде спинка. Питам понеже и момата е сложна и се чудя дали е проблем да я оставям за през нощта в шезлонга. Ама като я гледам тази глава как се изкривява... абе странна гледка е, но явно му е удобно на детето   newsm78 

# 146
Нашата глеза щнка също заспива само на ръце, но няма претенции - спи през повечето време в коша на количката в кухнята при нас, а вечерта спи в кошарата, дори май доста й харесва в нея, че се изтяга като ластик  Heart Eyes. Люлката е на почит 20 мин, после се почва рев - и пак на ръце. Въртележката, гимнастиката, всичко е за по 20 мин и после на ръце се разхождаме да гледаме интериора Simple Smile

# 147
Момичета дайте моля ви съвет къде може да отидем с мъничкия уикенда? Хич не ги познавам софийските чукари се оказа  ooooh! Той не обича да лежи, т.е. трябва нещо да се движим и ще е в кенгуруто, но в същото време да има къде да се поседне, че пък нали не може да векува в него, не е особено анатомично. А, и да е по-сенчесто, че в тия адски жеги не смея да го изнеса от климатизираното вкъщи.
Имам мнооого нужда да мръдна нанякъде, помагайте...

# 148
Гаги ние днес ще ходим до Дендрариума. Преди няколко седмици минахме да видим и беше приятно. Има места за сядане, масички, място за огън, асвалтиран път до една полянка, който е съвсем на сянка. Та мислим днес там да се крием от жегата.

chilimura не е ли опасно да сте 3мата в едно легло? Ние с Дари спим заедно от началото, но таткото се изнесе в другата стая. Спа веднъж при нас и от страх беше цяла вечер като талпа прав, да не мръдне, и съвсем на ръба на спалнята. Аз пък цяла вечер го дебнах как спи.

# 149
  • София
Гаги,не знам доколко ще ти свърши работа, но ти препоръчвам комплекс вятърните мелници.виж му сайта и прецени дали е подходящо. Освен това препоръчвам и парка Враня, на края на цариградско шосе.., камбаните също стават за разходка.

Общи условия

Активация на акаунт