Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 554
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Момичета, днес името ми има празник, почерпете се за мое здраве

Честит празник и на всички празнуващи! Да ви е живо и здраво името и много щастие и късмет да ви носи!

# 151
Имахме и обрив стабилен по бузките и купих кремчето на Бюбхен и за 3 дни мина.

Milma, това специално кремче ли е? Че с тия пъпчици хич не си го харесвам бибчо милото чак кожичката му е грапава Sad ту поотминават ту се появяват   bouquet
Честит празник и от мен на всички  bouquet
Chilimura, ние през някои дни изкарваме и деня и нощта в шезлонга, когато спи неспокойно и се фъчка и буди постоянно, се уморихме да ставаме всяка минутка и хоп в шезлонга само го бутвам и заспива, сложила съм едни подложки да е в по легнало положение иначе леко е по надолу Peace

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 09:03 от Магдалена Величкова

# 152
Честит празник на всички празнуващи.

Някой да ми даде съвет какво кенгуру да купя за бебчо ?

Спрях се на чико - you & me, някой ползва ли го и дали е доволен?

Предстои ни моренце в края на август и мисля, че ще е добре да го ползваме и при разходките .

# 153
Мики, първият слинг уших за каката като беше на около 2 години и е малко по-широк и висок около 37 на 47 см. с по-дебели презрамки горе. Сегашния за Никола е широк 35 см. и висок 45 см. Горните презрамки са 10 см. широки, долните около 8 см. платката за главичката ще е около 20 на 20 см.

Колона, аз имам кенгуру на Чико, това http://www.biberon-bg.com/product/932/kenguro-chicco-go-baby-carrier-black.html но нещо не се спогодихме с него, много ме болеше кръста като го ползвам. Вчера влязох в блзкия магазин за втора употреба (докарват много хубави дървени играчки) имаше едно кенгуру на Макси кози за 6 лв.  Mr. Green мисля че беше като това Направо без пари, ако е все още там и ти харесва мога да го купя и да ти го изпратя.

# 154
Честит имен ден на всички празнуващи!
Ето и почерпка от мен, че и аз съм от тях:
Скрит текст:

# 155
Честит празник, момичета   bouquet
Ние почти всяка нощ от известно време вземаме бебето да спи при нас след нощното хранене. Т.е. заспива в кошарата и на следващото будене го взимаме. Много свикнах така и като не го взема ни липсва Simple Smile и тримата сме на леглото, а не разполагаме с огромна спалня.
Още нещо - купих му въртяща и пееща играчка за леглото. Много му харесва Grinning

Последна редакция: пт, 15 авг 2014, 09:40 от little afternoon

# 156
zdraveite momicheta i chestit praznik na praznuvashtite, imam spomen che nqkoi beshe postnal medicinski kalendar za bebocite prez koi mesec kakvo se polaga, ako moga da pomolq pak da go publikuvate ili da konkretizirate parvite meseci kakvo ni e otpusnato ot ZK? sorry za latinicata  Praynig

# 157
Честит празник на празнуващите, живи и здрави!
Момичета като ходите по почивки какво взимате- имам впредвид коша на количката, коша за кола, кошарка, матраче newsm78

# 158
Честито на празнуващите!

Ние май си установихме стабилен нощен навик - бебораната заспива към 9-10 ч., събужда се към 3 за ядене и след това яде чак към 7.30-8, като се събуди си бърбори нещо, не бърза да яде, понякога е доволна и на биба в моята просъница, а като ме види, се нахилва широко за добро утро  Heart Eyes
Най-често и не ака вече през нощта, само понякога.

Ние пентаксима слава Богу минахме леко, без странични ефекти.

Мале вчера страшна жега  ooooh! Едвам очаквам да дойде уикенда, щяло да бъде по-хладно.

Малката често спи на спалнята, защото ми е по-лесно да я приспя легнала на гърда, особено през нощта. Така или иначе нейното креватче е в момента залепено към спалнята и преходът към и от него е лесен, освен това я слагам само от външната страна, така че има място и за тати. И той се мъчи малко, не сме малки хора, а и спалнята не е голяма, но се справяме.

Малката вече се избутва с крачета нагоре и оная нощ ми изкара акъла. избутала се с крачета до ръба на шкафа и като ревна, а на мен сърцето ми в петите. Слава Богу нищо й нямаше на главичката, а аз вече слагам нещо на това място, за да няма подобни сблъсъци.  ooooh!
Иначе обича да спи в креватчето си по подобен начин, като се избута в ъгъла и обикновено хваща обиколника за успокоение.

Снощи много се стряскаше и ръчичките опъваше във въздуха, едвам заспа.  Tired

# 159
Колона, аз имам кенгуру на Чико, това http://www.biberon-bg.com/product/932/kenguro-chicco-go-baby-carrier-black.html но нещо не се спогодихме с него, много ме болеше кръста като го ползвам. Вчера влязох в блзкия магазин за втора употреба (докарват много хубави дървени играчки) имаше едно кенгуру на Макси кози за 6 лв.  Mr. Green мисля че беше като това Направо без пари, ако е все още там и ти харесва мога да го купя и да ти го изпратя.

до-ре-Ми, много благодаря за помощта. Ама да не те притеснявам, да се занимаваш с нас.
Ако е удобно на лични ще ти пиша адреса и с наложен платеж да ми го пратиш.

Поръчах и аз от пелените Хепи от E-mag. Ако ми харесат още ще взема, засега само 1 пакет

# 160
Честит празник на празнуващите, живи и здрави!
Момичета като ходите по почивки какво взимате- имам впредвид коша на количката, коша за кола, кошарка, матраче newsm78

и мен това ме вълнува сега  newsm78

коша на количката, коша за кола-се чудя, не може ли да спи в коша на количката в колата ?
каната за вода ще взема, засега се кърмим, но и една кутия АМ, с няколко шишета, памперси, едно устройство с ултразвук на Чико против комари- http://www.shopmania.bg/prinadliezhnosti-za-biebieta/p-ieliektri … ri-chicco-1421297, играчки, комарник за количката, мазила за дупето

# 161
Здравейте! Честт имен ден на всички, носещи това красиво име!
Не съм писала отдавна и изпуснах миналата тема с тези целодневни разходки, но ще опитам да слвдя тази.
Включвам се с въпрос към ЛЛЛ:
Родих на 24.06, момченце, 3430 г., нормално раждане. Изписаха ни на 3 ден. Дадоха ми да го захраня още на 2 час. В болницата и след това вкъщи давах на поискване. За 14 дни беше наддал само 200 гр и докторката предложи да дохранвам, но аз устисках и предлагах само гърда, като ги сменях непрекъснато на едно хранене и двете. Така за 1 месец качи 1200 гр. още от самото начало кърмата ми беше малко и пробвах какво ли не, за да я увелича-често кърмене, лактогонни чайове, жито, овесени ядки, топли компреси, компресия при къемене. Единствено като гршка отчитам, че по-късно си взех помпа за кърма, защото смятах че малкия се справя. А слес каро взех помпата(ръчна, двуфазна на Медела) с нея не успявах да изцедя повече от 10 мл след като се нахрани малкия. Преди седмица си всех една обикновена, която ми препоръча приятелка, но и с нея  не успявам да изцедя нищо, а като изстисквам на ръка-мляко има. Сега обаче каквото и да пробвам ми се струва, че не помага много. Все оше не дохранвам, изчаквам прегледа на 26. Като цяло малкия е спокоен, пампврсите-наоишкани у наакани са в норма, но като се храни изяжда едната гърда и започва да се дърпа, оригвам го и предлагам другата и като там млякото свършо запопва да се дърпа, да ръмжи, да се изтласква с ръце, да се превива като лък, а в същото време търси пак гърда и лапа ръчипки. Давам му пак пътрвата и така всичко се повтаря няколко пъти, докато накрая заспива на гърдата и след около час отново търси. Така храненията ни са на 2-2:30 часа, включително и през нощта.
Тива обачв, което вдва сега ми прави впечатление е, че като изстисквам гърдите има участъци, които са по-твърди и оттам не излиза мляко. Аз отдавна съм напипала няколко бучки, може би след 2 седмица, но не бях  се замисляла за запушени канали. Възможно ли е да е от това? Опитвам се от няколко дни да ги разнеса с топли компреси, изцеждане, масаж, кърмене, но не успявам. Днес ще взема и лецетин, четох пе помага. Казаха ми и за компрес с камфоров спирт, като след това първата кърма се изхрърля. Не знам какво да правя, само знам че искам да кърмя колкото може по-дълго. Очаквам вашите съвети!
Хубав ден на всички!

# 162
Честит имен ден на всички празнуващи ! Да ви е живо и здраво името и Богородица да пази вас и семействата ви !

Gaggi, зависи какво искате и колко далеч и колко ходене. Витоша, където се сетиш. Има лесни и приятни маршрути. Боровец и Царска Бистрица, Кокалянски манастир, Лозенски манастир, парк Врана.Аз на Вятърните мелници с малко дете не бих отшила. Почивните дни е лудница, фраш с народ. За мен това не е почивка. Ние в неделя отиваме на един водопад близо до Трън. Ходи се с кола и пеша до него да 10 минути. Хладно е. Има и място за пикник. Тишина, природа и липса на хора  Heart Eyes

За пътуването и багажа не ми се говори. Първият път, като тръгнахме се почна кошница за кола, количка, пелени за завиване, памперси, вода, мляко, биберони, термобоксове, дрехи за преобличане, вода , термос, играчки, ел.кани, аспиратори за нос, лекарства и Бог знае още какво. Приличахме на турски гастербайтери. И това за един излет. Като стигнахме на майната си установих, че сме забравили шишетата. Идеше ми да се гръмна. Добре, че имаше едно за вода, та изкарахме с него. И понеже вече знам, че все нешо ще забравя изнасям цялата стая подред  hahaha

# 163
kalona аз засега съм много доволна,вечерта и го сложих в 20:00 часа до 8:30 беше в прилично състояние памперса нямаше миризма на напишкано макар,че беше доста напишкан не стои на топка и това че е с екстракт от зелен чай много ми допада.

Да споделя моята бебка се изхождаше през ден като почасовник от 4-5 дни аз хапвам по 2-3 сини сливи и сме редовни всеки ден вече без пропуск.

# 164
Честит празник!  bouquet
Благодаря ви за идеите!  Hug
Мисля да се пробваме до Дендариума като за пръв опит. Не мога само че да намеря как се стига до там  newsm78 може ли ако знаете да споделите, може и на лични.
Не знам какво точно искаме, мисля че имам по-скоро някаква психологическа бариера да мръдна с бебко по-настрани от квартала и южния. Той е доста непредвидим, понякога започва да плаче без причина и тичаме в къщи да не реве пред хората  Confused. Иначе се кърмим и най-обича да спи прав в кенгуруто, та половината багаж отпада  Laughing трябва ми само пейка.
А тези местенца как са като проходимост? Козя пътека или асфалт? Евентуално за количка?

Общи условия

Активация на акаунт