Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Шумен
Здравейте и честит празник на всички празнуващи включително и на мен  Laughing да ни е живо и здраво името   bouquet

# 166
Здравейте момичета,
Честит празник на всички празнуващи и от мен  Hug  bouquet на мен не ми остава време да се включа - много ни морят коликите. А пък от жегата не може да се разхождаме много. Но ви чета редовно. Хубав ден на всички

# 167
Това ли визирате за Дендрариум http://www.park-vitosha.org/content/интересни-места

Там не се сещам къде точно ще минеш с количка  Rolling Eyes

# 168
Здравейте момичета,
аз минавам набързо за отчет, че бяхме на консултация днеска и ни биха и ваксина. Не знам дали е от новата или от старата, защото забравих да питам доктора ни.  ooooh! Обаче за мое учудване и щастие не плакахме много и за сега (вече 2 часа) сме спокойни, даже заспахме преди малко. Запасила съм се за всеки случей с панадол сиропче и доки ни препоръча коол пач лепенките, ако много я боли да отрежа малко от лепенката, за да не й е прекалено студено с цялата лепенка и да и залепя. Иначе вече сме 60 см. и 5 кг  Mr. Green и всичко ни е наред.

Отивам да правя бисквитена торта, защото от 2 сед. малкото не искаше да ака само и днеска за първи път се изака самачка и то цели 2 пъти.  newsm44 Та съм обещала да черпя  hahaha

# 169
Честит празник на всички празнуващи   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 170
Това ли визирате за Дендрариум http://www.park-vitosha.org/content/интересни-места
Там не се сещам къде точно ще минеш с количка  Rolling Eyes
Да, това. Ами пише, че има алеи, въпреки че наистина от снимките не личи  Tired уффффффф
Мирче, ще чакам да споделиш отзив като се приберете, да знам дали да се запътваме натам...

# 171
  • Видин
Слава на бога вече свикнахме с шезлонга  Praynig В началото стоеше минута и надигаше вой до небесата и се започваше едно разнасяне . Сега вече си седи с часове и гледа по разни предмети.В момента много ни е интересен контакта,цял час вече. Сега от седмица сме на вилата и кошарата не е с нас .Спи при мен на леглото и ми е много удобно за храненето през нощта.Даже се гушка в мен.В града само през нощта спи в кошарата и после между нас .
Сега съм на вълна кенгуро да купим, но не знам какво.

# 172
Само да кажа, че кенгура от типа на показаното на макси кози ли беше, се отричат от ортопедите - крачетата не трябва да висят по този начин. Не че не сме го коментирали вече де...

# 173
Аз също искам, само че ергономична раница. В olx има http://olx.bg/i/nova-ergonomichna-ranitsa---kaki-i55342108 но пише че са от четиримесечна възраст, макар че килограмите ги имаме. Ортопеда каза , че мижело и кенгуру и раници...

# 174
Елси, за оригинално Ерго парите са малко. Ако е от така известните китайски ментета си е чисто дране на живо. Раниците в алиекспрес или както там се казваше са по двайсетина долара с безплатен шипинг. Приставките за новородено са с оглед килограми и това дали си държи главата изправена т.е за да не потъва в раницата. Ние още ползваме такава. Някъде към 7 кг. се махат. В сайта на Рошаво има секция за продажба на употребявани раници. Поне знаеш за какво качество си даваш парите. на китайските и платовете и катарамите не са много качествени, платките са по-тесни и бързо умаляват на детенце.

Gaggi
Това, което са описали като Дендрариум е доста голямо. До Боянския водопад със сигурност няма удобна пътека за количка. До Боянското езеро не съм ходила. Ако се качите до Златните мостове има пътеки за количка, но и там е фраш с народ.

# 175
  • София
Честит празник на всички празнуващи! Да ви е живо името и само с добро да ви споменават!

Алекс заспива в люлката, след което го медтя в шезлонга и като се събуди към 2-3 ч. го слагам между нас, така се кърмим спейки. Не си харесва леглото и това е...!

От баткото имаме кенгуру на Чико. Ортопед ми е казвал, че е ок, сега ще го ползваме и за Алекс, макар че на мен не ми е удобен и предимно таткото го носи.

При пътувания не взимам коша на количката, а само столчето.

# 176
  • Видин

Milma, това специално кремче ли е? Че с тия пъпчици хич не си го харесвам бибчо милото чак кожичката му е грапава Sad ту поотминават ту се появяват   bouquet
Честит празник и от мен на всички  bouquet

http://www.docsimon.com/article/bubchen-baby-cream-for-babies-150-ml

Ето това е кремчето. Взех го от магазина на "Ганчев"

# 177
Bellisima каква беше вашата раничка? Доволни ли сте?
Гледам че в рошаво има доста видове и на различни цени, не знам как да избера.
А като носите бебчо с гръб към теб, гръбчето му прави ли дъгичка навътре към корема? При кенгуруто прави и ме притеснява.
Заболява ли кръста при дълго носене или тук са помислили и за носещия  Laughing?

# 178
Гаги точно се прибрахме. Ето тук е
http://wikimapia.org/2251852/bg/%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%B4%D1%80%D … D0%B8%D1%83%D0%BC
Не знам дали ще ти го обясня както трябва, че мъжа ми ни кара и аз много не се замислям. Пътя е през Бояна, там покрай гробищния парк. Все едно идваш от бул. Бългрия, пресичаш околовръстното и продължаваш нагоре. Има сигурно поколо 15 -20 мин нагоре и трябва да се оглеждате, че лесно се подминава. За количка има асвалтов път. Малко разбичкан на места, но като цяло съвсем проходим. Води до една малка полянка. До нея има чешмичка и ние затова се закотвихме там. Има места да си постелите или масички.
И да кажа на сянка е доста по- хладничко горе. Малко го подцених.
Друго- днес ме изненада, че имаше хора. Не гъчкано, но си имаше. Предполагам уикенда, ще е още по- натоварено.

За носенето на бебо с гръб към носещия- май го отричат като цяло. newsm78

# 179
Мирче мерси много! Утре сигурно ще е лудница...
За носенето с гръб - защо се отрича? Славян само така иска да бъде носен, всякак другояче реве.

Общи условия

Активация на акаунт