Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 513
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
  • София
И аз да се запиша в новата тема.
Тайра,благодаря  bouquet
За возенето-и аз се возя отзад,не смея да го оставя сам,пък и аз не съм шофьор.
Памперси до сега ползвахме зелен памперс тройка. Преди няколко дни взехме фешън колекцията на пуфис за проба. Доволна съм и от двете марки.
Белисима,талисманчето е страхотно. Тия беззъби усмивки ледове топят Heart Eyes

# 121
Днеска биха на момата само пневмококи ваксината....6 валентната я няма още... притеснено ми е за това. Доки каза, че на 25 щяло да я има... докато си уредят бизнеса 100-те фирми децата ни ще чакат   #2gunfire  За сега се чувства добре, спи само, няма темп. и крачето изглежда ОК... дано леко го понесе, че много ми е притеснено.
Благодаря за споделената информация за манджарето
Иначе Елена вече е 5500гр. и 62см.
И да ви питам - възможно ли е от ваксината да станат зелени акитата?
И аз ще пропусна ФБ. Няма смисъл да пиша едно и също на две места.
А, още нещо. Малката все още не спи спокойно. Легне ли по гръб и се почва едно мятане на ръце и крака...  ooooh!  Вече четвърта нощ си спи при мене (за сметка на таткото) и е много по - спокойна. Как мислите, проблем ли е това. Да не вземе да свикне така   newsm78 

# 122
Чилимура, и Никола е по-спокоен при мен като спи, но мястото е заето от каката. Взимам го само сутрин, за да дремна още малко. Каката спи при мен от 2-месечно бебе, като ме няма няма проблем да спи с баща си, с баба си, но щом съм вкъщи е при мен. Вече 2 пъти нощува и в къщата на баба си и дядо си и е видимо доволна.

Никола все още суче на 3 часа нощем  Crazy много ми идва вече това безсъние. А в последните дни ям по-малко и кърмата ми намаля, суче още по-често през деня. Днес си правих чай за кърмачки, дано помогне малко.

Започна да се обръща от корем на гръб, да се заглежда повече. Ще му шия нови играчки за въртележката, после ще ги ползвам и за активната гимнастика като ми я върнат. Днесд му уших нов слинг, че със шала много топло.

# 123
Чилимура споко няма да спи при теб до първи  клас  Laughing Двете си деца гледа по два съвсем различни начина пък ще видим накрая какво ще излезе.Явор не допусках да спи при мен(освен,когато е болен) да не би да се научи  ooooh!, сега съжалявам,че съм била толкова глупава.Маги спи при мен от ден първи и мога  с ръка на сърцето да кажа,че и мама и бебе са спокойни и щастливи  Mr. Green Е татко ни е малко прецакан,защото е в изгнание в хола,но ще мине бързо времето и момата ще порасне  Whistling

До-ре-ми супер е слинга,замислям се дали да не накарам бабчето и на мен да направи,че наистина с шала не става  Thinking

# 124
  • Пловдив
  bouquet

# 125
Emeka, шума на сешоара ли успокоява бебчо или? И аз вече не знам какво да правя с тези колики Sad
дано нямаме проблеми с пътуватето милички, че като знам какъв еревлив последните два пъти се справяме по добре с разходките, но преди това трябваше да го приспя и така да го сложа в количката за да се разходим Joy
изобщооо както си иска така ни разиграва Simple Smile

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 23:37 от Магдалена Величкова

# 126
И на нас само тазобедрените ставички на ехото, но всичко мина по ЗК. 30 лв тоя луд ли е  ooooh!

И ние минахме с 30 лева. По ЗК, докато чакам час Петър щеше да е проходил вече  Laughing

Сега видях, че си писала и за пътуването. Возя се отпред, отзад ми става лошо. Сдобихме се с огледало за обратно виждане, защото като съм сама в колата няма как да видя какво става при него.
Нас по ЗК ни взеха веднага - по препоръка на педи при Мишо Филипов, 20-та поликлиника. Много свеж тип, доволна съм.

Това с огледалото е много добра идея, аз се возя отзад ама хич не ми е приятно. Планирам така да е докато обърнем кошчето и се връщам отпред. А ти защо не го сложиш отпред като си сама?

# 127
Каката нямаше колики и пак доста време спеше на сешуар  ooooh! някъде около 2 месеца май продължи и даже сешуарът издържа  Laughing Тя беше ревливо бебе и сега си давам сметка, че затова и аз съм допринесла доста. Не я разбирах за какво плаче, сега предполагам, че просто не съм знаела кога и как да я приспя.
Сега доста бързо се усетих Никола какво иска.
В нашия град ортопедите гледат бебетата по 2 пъти. 1 път първия месец и после в 4-ти месец като тогава ги снимат "превантивно"  Mr. Green

# 128

Това с огледалото е много добра идея, аз се возя отзад ама хич не ми е приятно. Планирам така да е докато обърнем кошчето и се връщам отпред. А ти защо не го сложиш отпред като си сама?

Не може да се изключи еърбега на предната седалка. Заради това в забранено да се поставят кошниците отпред  Simple Smile

# 129
Ние се возим отпред с изключен еърбег,няма друг шанс защото съм сама по цял ден таткото ни работи до късно и за да излезем на разходка ни трябва колата
Относно памперсите мн съм доволна от Хепито и днес си поръчах още 3 пакета

# 130
и аз да се включа напоследък никакво време нямам да пиша да чета хубавата ни темичка през по голямата част от деня сме будни а докато спи гледам да пооправя сготвя и така .
Да се похваля за да ми завидят някои мами ние нощем от  3-4 дни не се будим и не ядем  след банята към 21:00- 21;30 се храним но с шишето задължително преди лягане 120 -130 мл (само кърма) и чак сутринта към 6:30 - 7:00 се събужда проблема при нас за нощното будене според мен е  че когато я кърмя заспива недояла си .
 photo : първата смяна на памперса от нашият тати http://prikachi.com/images.php?images/667/7537667F.jpg
тъй като рядко плаче но силно photo  за спомен  Laughing http://prikachi.com/images.php?images/684/7537684A.jpg
 http://prikachi.com/images.php?images/665/7537665P.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/668/7537668e.jpg

Лек и прекрасен ден ви пожелаваме Hug

# 131
Белисима, Вяра, прекрасни са ви дечицата!

Ние вчера след обяд почти не сме спали и съответно като заспа в 8ч. се събуди в 4ч. през нощта. От няколко дни е редовна и с акането, дано да си остане така. Днес бях на преглед за гърдата и нещата вървят към оправяне. Сега ще се мъчим да върнем и количеството, че доста намаля. В колата аз се возя отзад с нея, а баткото мина отпред.

chilimura, слагай си я при теб и не се притеснявай  Hug

# 132
Здравейте момичета,
Да споделя и аз относно пътуването с бебоците! Ние за един ден минахме 700 км и малкият се държа прекрасно, спа си спокойно, яде си и проплака няколко пъти, но го гушнах и пак си заспа.
Возя се отзад при него защото ме е страх да го оставям сам!
Памперс ползваме от белите 2-ка на Памперс и съм доволна.
Сhilimura и ние все още се мятаме и ръмжим когато спим, също така сме със зелено ако.
Според вас зеленото ако може ли да е от това, че давам желязо? Знам, че от него става черно, но не и зелено с жълти примеси  newsm78 . Оххх дано не се е разболял, защото е и доста ревлив, но няма температура, а като казах на педито ни тя хич не ми обърна внимание.  #Cussing out
Относно ваксините и ние сме по новата схема и естествено не са ни я слагали, аз хем съм малко против тези ваксини, а сега като не ни е сложена пък ме е страх да не се разболее.
Заради политически дразги и нерешени проблеми ще страдат децата ни! Не стига, че са опитни зайци, ами и ваксина няма щото не могли да се споразумеят за доставчик, ама направо са за разстрел!  #2gunfire
 Hug

# 133
Здравейте момичета,
Да споделя и аз относно пътуването с бебоците!
Ние за един ден минахме 700 км и малкият се държа прекрасно, спа си спокойно, яде си и проплака няколко пъти, но го гушнах и пак си заспа. Возя се отзад при него защото ме е страх да го оставям сам!
Памперс ползваме от белите 2-ка на Памперс и съм доволна.
Сhilimura и ние все още се мятаме и ръмжим когато спим, също така сме със зелено ако.
Според вас зеленото ако може ли да е от това, че давам желязо? Знам, че от него става черно, но не и зелено с жълти примеси  newsm78 . Оххх дано не се е разболял, защото е и доста ревлив, но няма температура, а като казах на педито ни тя хич не ми обърна внимание.  #Cussing out
Относно ваксините и ние сме по новата схема и естествено не са ни я слагали, аз хем съм малко против тези ваксини, а сега като не ни е сложена пък ме е страх да не се разболее.
Заради политически дразги и нерешени проблеми ще страдат децата ни! Не стига, че са опитни зайци, ами и ваксина няма щото не могли да се споразумеят за доставчик, ама направо са за разстрел!  #2gunfire
 Hug

# 134
KalioBalio, честити ви 3 месеца, да растете здрави и усмихнати!  bouquet

Белисима,
честита 4-та месецинка и на малкият чаровник Петър! Пожелавам  ви също преди всичко да растете здрави, пък що се отнася до характера...  animal085  дано моят съзодийник си  покаже витите рогца накуп сега, а колкото расте все по-хубавото на овнешкия нрав да се проявява!... Иначе имам следната оферта за теб (понеже ти нали си пък рак...) - нещо като дружеска взаимопомощ - двете да си разменяме оплаквания и вещи съвети - ти към мен относно синковец овен, а аз към теб относно синковец рак Mr. Green

Ветка, отрепа ме с лафа за златното яйце и коленето на кокошка по случая Joy Joy

Относно белия шум /прахосмукачка, сешоар/ потвърждавам с две ръце ефекта thumbsup  Моят сешоар е супер смотан и няма функция "студено", а само две топли степени, та няма как да го оставям включен в тия жеги, но пък виж прахосмукачката действа безотказно успокояващо и приспивно....Уви не мога да я оставям пусната за да се наспиваме и двамата, понеже звукът ми идва въз силен на мен, но подбирам време за чистене, когато Филип е натрупал вече напрежение и е поревал, та да се кротне, докато същевременно аз си върша чистенето Wink

Коментирахте видовете храни, които е препоръчително да се изключат при кърмене, та да попитам относно прясното мляко - категорично наблагоприятно е да се пие или е противопоказно само при наличие на хранителни  непоносимости? newsm78  Аз не че го пия с чаши, но ми харесва да си слагам примерно 1/2 чаша във вареното жито с лъжичка мед Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт