Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 502
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Никой не отрича свойствата на кърмата. Съставът й се оптимизира постоянно спрямо нуждите на детето. Имах предвид, че не е гаранция, че като кърмиш до 2г. детето няма да боледува например. Няма статистика кърмените да са по-здрави от тези хранени с АМ. Особено в твоя случай не виждам драма. Или изцеждай, или няколко дни ще е на АМ. Ако имаш здравословен проблем и не можеш да кърмиш няколко дни какво ще направиш ?

# 106
Ние  на 5.3-5.4  кг и 56-57 см, минахме на 3-ка на памперсите.А как разбрах-започна да му излиза акото над кръста.

По отношение на кърмата, незнам, но всички вкъщи се разболяхме, включително и аз, но на беба му няма нищо.Днес естествено отложихме ваксината, която се слага на  2-рия месец.Трябвало всички от семейството да са здрави и тогава   я слагат.

Лошото при мен, е че нямам явно достатъчно кърма , и се наливам с течности, ям ядки, жито и какво ли още не. Определено ми е мъка, а  като излизам, бързам след 1.3-2 ч. да се прибера, че да суче.Мислих навън да го кърмя, ама то при нас няма да е лесно.

# 107
вчера станахме на два месеца вече 5,850гр. биха ни само ваксина за пневмококите защото няма още от другите но днес вдигна Т. и мястото на ръчичката е зачервено и кораво сложих риванол .момичета ще се радвам ако споделите вие имахте ли такива проблеми

# 108
А, аз така или иначе изцеждам, той яде от шише  Peace
Просто не ми се ходи някъде и да мъкна помпи и т.н. и да ставам посред нощ да се изцеждам (както правя), а уж съм на почивка. Надявам се мъжът ми да ми влезе в положение и да издържи още малко без ваканции с нас  Mr. Green
Всъщност няма драма, просто нещо съм се размислила и реших да пиша Simple Smile
П.п. разбира се, че ще е на ам, ако не мога да дам кърма. То и сега яде хип, ако нямам достатъчно кърма.

барби, на нас ни биха ваксината в крачето. Не знам дали има разлика. Аз му дадох панадол - хем за болка, хем за Т (малко превантивно ...)

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 14:48 от little afternoon

# 109
Абсолютно е така, Белисима. Моята мисъл на потока беше търсене на природни показатели за нуждата от кърма у човека. И това да ми е отправната точка. А не дали имунитета бил само първите не знам си колко си месеца.
Не коментирам изобщо случаите, когато се налага АМ, защото не ги оспорвам.
Първото ми дете отгледах на АМ, само месец е кърмено. Здраво е като биче.
Второто ми е кърмено девет месеца, има атопичен дерматит, но иначе също е здраво.
Но не това е показателят за сравнение според мен, а целият начин на живот и хранене, и гени!

# 110
Гаги, преди 2 седмици пропътувахме с малчо 220 км. в едната посока - спа си през цялото време почти.

Ох, и нас в петък не чака такъв дълъг път, и съм в паника как ще го пропътува, като ни изписаха  проспа пътя, но сега какъвто е ревлив съм в ужас  Crazy Но се налага, докторката иска да му направи снимка да види как вървят нещата Hug

# 111
Little afternoon, мен в мисълта за почивка ме блазни осигурената храна и почистването на стаите  Mr. Green
Затова се надявам на all inclusive и щастливи деца на плажа или в басейна, дето седмица няма да ги мисля за храната и развлеченията им. А че аз пак ще кърмя и ще сменям наакани памперси е ясно  Crazy

Магдалена, спокойно, ще ги проспинка.  Peace

# 112
Little afternoon, мен в мисълта за почивка ме блазни осигурената храна и почистването на стаите  Mr. Green
хаха, не е за изпускане, казваш  Laughing

Магдалена, ние пътувахме 300 км, преди 3 седмици. Мога да кажа, че той нищо не усети според мен. Спа, гледка, спирахме за почивка. Не се притеснявай, ще пътува все някак  Peace

# 113
Bellisima прекрасен е! Аз като видя такава усмивка и сърцето ми замира от удоволствие! Последния път бяха няколко + гукане и се разплаках от умиление  Heart Eyes

Аз лично ще пропусна ФБ, тук си ми е добре и освен снимките, не виждам друго предимство. Като цяло не се кефя на този клюкарник, където е сцена на емоционален ексхибиционизъм.

Ние ще пътуваме 450км септември, на гости, дано Славче е спокоен. По този повод - вие отзад при бебките ли се возите?

# 114
здравейте
влизам само дави споделя че вчера след дълго умуване дали да г поръчам тези памперси Хепи(полските) днес вече пристигнаха и сме цял ден с тях засега съм много доволна имат ластиче на кръста и целия памперс е с екстракт от зелен чай с мисля че тях ще ползваме сега са на намаление 64 броя 14,94 лева Ако и нощеска остане суха бебка утре ще си поръчам да се запася споделям ако някой реши да си поръча доста им е добра цената сега

# 115
Гаги, аз се возя отзад с малките, да. Предното място отиде за госпожица кака на този етап.
Така мога да обслужвам мини госпожицата постоянно.

Мама на вики и ивка, къде ги поръчваш?

# 116
Гаги, аз се возя отзад с малките, да. Предното място отиде за госпожица кака на този етап.
Така мога да обслужвам мини госпожицата постоянно.

Мама на вики и ивка, къде ги поръчваш?

ето заповядай http://www.emag.bg/peleni-happy-mega-pack-midi-64-broja-59005166 … 072/pd/DHGF4BBBM/
доставката е безплатна

# 117
Белисима, страхотен е  Hug
Ние днес пак се разминахме с ваксина имаме секретче и хриптим понякога... Но аз не давам зор,пък и сме по новата схема, а няма ваксини. Бебка вече е 5350, 61см. - за два месеца сме пораснали 11 см. Crazy.м.
Ходихме на ортопед - гледа ни на ехограф срещу 30лв...каза че много добре се виждали ябълките и това е... На вас какво друго ви гледаха?
Памперси носим 3ка молфикс, доволна съм. Номера е 3ка Peace
Аз нямам фейсбук, не сме му фенове Peace

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 21:37 от Elsi86

# 118
И на нас само тазобедрените ставички на ехото, но всичко мина по ЗК. 30 лв тоя луд ли е  ooooh!

# 119
И на нас само тазобедрените ставички на ехото, но всичко мина по ЗК. 30 лв тоя луд ли е  ooooh!

И ние минахме с 30 лева. По ЗК, докато чакам час Петър щеше да е проходил вече  Laughing

Сега видях, че си писала и за пътуването. Возя се отпред, отзад ми става лошо. Сдобихме се с огледало за обратно виждане, защото като съм сама в колата няма как да видя какво става при него.

Последна редакция: ср, 13 авг 2014, 18:41 от Bellisima82

Общи условия

Активация на акаунт