За сега се чувства добре, спи само, няма темп. и крачето изглежда ОК... дано леко го понесе, че много ми е притеснено.
Вече четвърта нощ си спи при мене (за сметка на таткото) и е много по - спокойна. Как мислите, проблем ли е това. Да не вземе да свикне така
много ми идва вече това безсъние. А в последните дни ям по-малко и кърмата ми намаля, суче още по-често през деня. Днес си правих чай за кърмачки, дано помогне малко.
, сега съжалявам,че съм била толкова глупава.Маги спи при мен от ден първи и мога с ръка на сърцето да кажа,че и мама и бебе са спокойни и щастливи 

някъде около 2 месеца май продължи и даже сешуарът издържа
. Оххх дано не се е разболял, защото е и доста ревлив, но няма температура, а като казах на педито ни тя хич не ми обърна внимание. 

. Оххх дано не се е разболял, защото е и доста ревлив, но няма температура, а като казах на педито ни тя хич не ми обърна внимание. 

дано моят съзодийник си покаже витите рогца накуп сега, а колкото расте все по-хубавото на овнешкия нрав да се проявява!... Иначе имам следната оферта за теб (понеже ти нали си пък рак...) - нещо като дружеска взаимопомощ - двете да си разменяме оплаквания и вещи съвети - ти към мен относно синковец овен, а аз към теб относно синковец рак

Аз не че го пия с чаши, но ми харесва да си слагам примерно 1/2 чаша във вареното жито с лъжичка мед Препоръчани теми