Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 501
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Нямаме проблем. От Комфорта и ние бяхме така.

# 646
Абе рано ми се виждаше ама май и ние зъби ще вадим.
Забелязах вчера две белички долу и милата само гризе ръка.

# 647
Добро утро!
Ние преди малко се върнахме от педи.Наложи се да го заведа,защото очето на Виктор започна да отделя много секрет.През нощта когато ставах да го храня чак не можеше да си го отвори миличкият.Имаме конюктивит и сега ще го мажем една седмица по три пъти на ден с фуситалмик ще давам и витамин ц на ампули.

Nelka как разбраха, че е конюктивит? Ние сме със секрет от изписването, пробвахме кърма - утихна, но за малка, после капки - пак така, сега масажи, но има много секрет и се чудя дали не е време за очен и как изобщо се установява какво е, че ми писна от експерименти  ooooh!

# 648
  • Шумен
Връщаме се от ДК станали сме 6,200кг и 59см  Mr. Green шишкото на мама  Heart Eyes имахме две инжекции третата я нямаше и педи каза другия път Марти се представи геройски почти не плака  Heart Eyes

# 649
За ваксините: бясна съм, обмислям вариант да си закупим Пентаксим и да не експериментирам с 4+1-валентни или 6-валентни или Бог знае какво още ще им родят мозъците на нашите безхаберни управници.
  Знаеш ли дали е възможен такъв вариант?  Завиждам за морето   Whistling

# 650
Gaggi, защо не пуснеш една микробиология на секрета? Ще стане ясно какво е  Peace

# 651
Мамите които ползвате слинг какъв модел ползвате и от къде сте си го купили ?

# 652
  • в Кошера
Моят малък мъж точи едни лиги и нон-стоп ръцете са му в устата. Все си мислех, че е твърде рано за зъбаци (или леки наченки на такива  Mr. Green), но снощи забелязах бели точици по долния му венец.  Shocked При допир са неравни и сякаш всеки момент ще избие зъбче, б@си. Кака му извади първия почти от раз, на 8 месеца... та съвсем не съм подготвена за такива изненади толкова рано.  Shocked Ама кой ли ме пита?!  Joy

# 653
Везничка моя е ето такъв и съм доволна :
Тайра такива бели и ние имаме,но според Спок:
Цитат
Кисти на венците. Някои бебета имат 1–2 малки бели като перли кисти на острия ръб на венците. Може да помислите, че са зъби, но те са доста заоблени и не тракат при захапването на лъжицата. Те са без значение и след време изчезват.

# 654
  • в Кошера
Едва ли ще дръннат от лъжицата, определено не са на повърхността.
Не се бях сещала за кистички, оф, пак ще изчета нета по въпроса.  Crazy

Последна редакция: ср, 03 сеп 2014, 16:14 от Tyra

# 655
Аз пък се чудех дали тези кистички не създават дискомфорт  Thinking Маги старателно си лапа ръката точно от страната от която има такава и самата кистичка ми се вижда голяма  Thinking
Аз с баткото си бях помислила,че е зъб и педката тогава ми обясни какво е...след време изчезна  Mr. Green

# 656
 little afternoon какво ти препоръча лекарят? Ние също имаме проблем със съня.
В аптеката ми препоръчаха аспиратор за нос и спрей за нос с морска вода на isomar.
Нямам информация за тези продукти, моля ако някой ги е ползвал да даде мнение.

# 657
Момичета, които давате АМ "ЛАКТАНА БИО" , запичат ли се бебчетата ви или нито веднъж не са се запичали?
Ние от Аптамил комфорт сме запечени Sad
Преди когато бяхме на нан Вики акаше по един път на ден.От както сме на лактана био ака по два,три пъти на ден.Но млеката действат различно на всяко бебче.

# 658
Добро утро!
Ние преди малко се върнахме от педи.Наложи се да го заведа,защото очето на Виктор започна да отделя много секрет.През нощта когато ставах да го храня чак не можеше да си го отвори миличкият.Имаме конюктивит и сега ще го мажем една седмица по три пъти на ден с фуситалмик ще давам и витамин ц на ампули.

Nelka как разбраха, че е конюктивит? Ние сме със секрет от изписването, пробвахме кърма - утихна, но за малка, после капки - пак така, сега масажи, но има много секрет и се чудя дали не е време за очен и как изобщо се установява какво е, че ми писна от експерименти  ooooh!
Ами педи установи тази сутрин като го заведохме.

# 659
Ние от лактана био започнахме да акаме редовно няколко дни и сега сме пак на същата - по един път на два-три дни. Sad. Обяснявам си го и, че яде към 300 мл кърма... newsm78

Общи условия

Активация на акаунт