Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 506
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
Добре, а някой знае ли как седи въпроса с ВАКСИНИТЕ, ако да речем детето ми няма педиатър по ЗК, а се следи при частен лекар??? Тогава предполагам си купувам ваксините.... Дали не мога да процедирам като при частен лекар? Някой знае ли?http://apteka.framar.bg/30008247/%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%82%D0%B0% … D0%B5%D1%86%D0%B0
А в Борисовата някой не ходи ли 

На мен в Щерев, където мислех да е педиатърът ни ми бяха казали, че те ваксини не поставят. Причината, че не работят със ЗК. Поради това ме бяха предупредили да си намеря друг лекар работещ със ЗК за поставяне на ваксините.

# 631
Не виждам проблем да се закупи ваксината и да се занесе на педиатър да я постави  Thinking
Белисима Маги си седи в количката само,ако спи  Mr. Green Напоследък движа със слинга и бутам количка за разкош  Joy Не мога обаче да се престраша да излезна само със слинга  Rolling Eyes
Рейчъл и аз съм от лудите майки  Whistling излизам на всякакво време с изключение на силен вятър  Mr. Green

# 632
От това, което съм чела си правя заключение, че несъгласието със стоенето в количка е поредният период, които ще бъде просто израстнат Simple Smile Вики не иска в количката, защото иска да гледа всичко, а тъй като е в кош, освен мен, листа и небе друго не вижда и сигурно това омръзва :/ , в слинг отказа категорично , защото иска и свобода, а сега имаме и раница, с която се опознават и май и нея не я долюбва , а мен ме е страх, защото паднах и добре че беше
по дупе , а той в раницата и нищо не усети :/ , не стига това ами той си има и любима поза когато го нося на ръце, кръстила съм я супермен! И така се носим в парка и това е!
Мен ревът хич не ме притеснява Simple Smile нали са бебета сега им е паднало.
Ай аз колко съм зле, понякога ми е толкова сладък, че като го хвана и почвам да го мачкам и целувам и на него му омръзва мн бързо и почва да плаче чак, ама не мога да спра .... При вас така ли е или просто в мен има нещо не съвсем ОК?

# 633
Ейй, голяма тъпотия с тез`ваксини ooooh! Правят си експерименти на гърба на децата ни #Cussing out

Относно дупченето на ушета или какво да е друго разпореждате с тялото на детенце, освен ако е наложително по мед.причини, смятам,че не е редно. Ще дойде време и детето самО ще си реши Peace

За директното излагане на слънце - още не смея. Rolling Eyes  С дъщеря ми се реших, хем беше вече на 6-7месеца и само крачетата й напичах....и като й изби едно петно, и до ден днешен си й стои на коляното Confused

Моето предложение за заглавие:
Лятото отмина, иде есента, раснат като гъбки юнските слънца

# 634
Благодаря ви за отговорите момичета за помпите. Имам я вече Медела от днес на обяд Grinning. Времето е същото, но ме изцежда доста по-добре  Laughing.
За обеците смятам, че Теди ще ми бъде благодарна да й продупча ушите, докато е малка и няма да помни Peace.. Пък като порасне, ако не й харесва, няма да си слага обеци. Не ме нападайте, но не познавам жена без продупчени уши newsm78.
За слънцето- педи ми каза още преди месец че крачета и ръчички може на слънцето, без личицето и аз с нищо не я  мажа засега Crazy

# 635
Белисима, супер заглавие Peace , твоя Петърчо поне в движение стои, и на това съм доволна ако можеше:))) днес пак направих жалък опит да изляза, стигнахме до пред входа, 20мин рев,люшкане в количка , на ръце и се прибрахме Simple Smile)) трябва да го сложа заспал предните пъти спеше повече а сега от няколко дни по 10мин Sad 2ч преспиване 10мин сън Simple Smile) , събота и неделя бяхме на село беше като новородено спи яде, спи яде Simple Smile))
Това съд зъбите ме шашка, как толкова малки ще им избиван зъбки  Shocked то това е ужас, имали ли вече бебче с излязло зъбче? Ние също се лигавим много и ръгаме ръчички в устата, но не съм се замисляла за зъбки Simple Smile)

# 636
Добро утро момичета
един глас от мен за заглавието на Белисима.
Относно зъбите ние ги овладяваме засега .
Ние пък ревем като сме в количката ,много ме дразнят бабите по парковете онзи ден една баба измърмори : Ммм я я виж тази не може да си гледа детето виж как реве . Аз направо полудях  Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked обърнах се и така я нахраних че после ми дожаля за нея ,а вчера пък една друга бяхме с ММ и естествено Ивайла реве и бабата ми вика вземи го ба вземи го на ръце ,аз казах че така знам че спира реването ама не може на ръце и тя се намръщи.

Направо полудявам
Момичета понеже аз се запасих с доста памперси на Хепи полските(с зелен чай) имам един излишен пакет номер 3 ако някой проявява интерес нека ми пише купен е за 14,96 лева от емаг.бг
Ние май ще минаваме на номер 4

# 637
Някой беше питал за ОЗАНИТ топченца за  зъбките:  Не се разтварят във вода, поставят се на езичето на бебето и преди и след приема не се яде или пие 15 - 20 мин.
Много помагат, аз слагам и след това Вики е спокоен Simple Smile

# 638
Цитат
аз казах че така знам че спира реването ама не може на ръце и тя се намръщи
Може,може  Mr. Green Станал съм като културистт в ръцете,ама съм си мека Мара и не мога да я оставя да реве  smile3521  То за това и беше зора да я науча в слинга  Mr. Green
Мен пък ми се е случвало обратното да ме подкачат баби,че количка имам,а на ръце мъкна  Joy

# 639
Цитат
аз казах че така знам че спира реването ама не може на ръце и тя се намръщи
Може,може  Mr. Green Станал съм като културистт в ръцете,ама съм си мека Мара и не мога да я оставя да реве  smile3521  То за това и беше зора да я науча в слинга  Mr. Green
Мен пък ми се е случвало обратното да ме подкачат баби,че количка имам,а на ръце мъкна  Joy

Мики явно тука в Русе бабките са...... Laughing

# 640
Здравейте и от нас,
Ние от събота сме на море, голямо предизвикателство беше да опаковам цялата къща, а на мъжа ми да натъпче всичко в колата. За сега времето бива и децата слушат.

И да се включа по някои теми:
За пробиването на ушите: на мен са ми ги пробили като много малка и за мен така е нормално (все пак правиш това, което си видял), пробих ушите на Калина на 10 месеца, нямаше драма.

За ваксините: бясна съм, обмислям вариант да си закупим Пентаксим и да не експериментирам с 4+1-валентни или 6-валентни или Бог знае какво още ще им родят мозъците на нашите безхаберни управници.

# 641
Добро утро!
Ние преди малко се върнахме от педи.Наложи се да го заведа,защото очето на Виктор започна да отделя много секрет.През нощта когато ставах да го храня чак не можеше да си го отвори миличкият.Имаме конюктивит и сега ще го мажем една седмица по три пъти на ден с фуситалмик ще давам и витамин ц на ампули.

# 642
Маги си седи в количката само,ако спи  Mr. Green Напоследък движа със слинга и бутам количка за разкош  Joy

Мики, аз след няколко такива разходки (бебето в слинга, а бутам празна количка) излизам само със слинга Joy Joy Joy

Рейчъл, и на нас ни е любима поза супермен - леко полегнала с едната ръка изпъната и свито юмруче hahaha hahaha hahaha

За ваксините - нас ни хвана старата схема

# 643
И на мен ми се направи остра забележка от старци , защо съм била позволявала детето ми да спи на корема ми (а аз това много рядко си го позволявам , само в случаите когато сме на чуждо място и Ивайло се криви) .Предпочитам да спи 30 мин. на корема ми отколкото 5-10мин. и да стане крив.Ама и аз не им останах длъжна.Днес сме на консултация , ще има 2 боцкания пак , по старата схема сме.И аз съм за заглавието на Белисима.Относно зъбките забелязвам , че отделя повече слюнки и юмручето му е все в устата , даже иска хем залъгалката , хем ръката вътре  Laughing

# 644
Момичета, които давате АМ "ЛАКТАНА БИО" , запичат ли се бебчетата ви или нито веднъж не са се запичали?
Ние от Аптамил комфорт сме запечени Sad

Общи условия

Активация на акаунт