Вече и с усмивка на лице малко ЮНЧЕ топли майчино сърце - 3

• 30 486
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
Блонди, Бочкото не са ли много твърди ?  newsm78 Аз се чудех за тези на ДМ - Бейбилов. Яд ме е, че навсякъде продават едни огромни пакети и докато разбера какво ни върши работа ще отидат сума ти пари на вятъра  Crossing Arms

# 676
Мики, аз съм много доволна от Молфикса. Досега не са ни пропускали нито веднъж. Иначе на мен ми бяха подарили на Памперс 3-ка и имах същия проблем с влажни бодита.

Моята мома всеки ден съвсем различно време на сън има. Започна и тя да ми прави номерата с постоянното возене за да спи. Баткото беше същия, щом спра количката и веднага се ококорваше. Лиги и ние точим стабилно, а ръката постоянно е в устата.

# 677
От мен един глас за Пуфис. Аз пробвам и многократни пеленки, но още не мога да си изградя система за сменяне и затова като сме навън сме с еднократни пеленки.

# 678
Мики и ние сме с молфикс.Наистина съм много доволна.Всяка сутрин като сменям Виктор памперса е ПъЛен и то доста,но за сега не са ми пропускали.Аз имам горе-долу за още два дни от 2-ката и после минаваме на 3-ка,та и за нея ще изкажа мнение после.

# 679
Аз съм много доволна от молфикс  Peace

Подкрепям Peace ние сме на тройката , същите са като двойката , не са ми пропускали  Simple Smile

# 680
Ние сме на Huggies 3-ка , много съм доволна , на добра цена са , но трудно се намират.Белисима , една приятелка ползва памперсите на Babylove и е много доволна вече 8 месеца.

# 681
И при нас имаше проблем с Памперс, беше с постоянно мокри дрешки. Взех за проба от Лили памперси на тяхната марка, май беше mama&baby и съм много доволна.

# 682
Белисима, не бих казала, че Бочко са по-твърди като материя, а по-скоро дизайнът им на вид е по-недодялан съпоставени с този на Памперс, но пък попивните им качества са в пъти по-добри Peace Факт е, че кожата на Филип с тях се изчисти и явно са му удобни, иначе би протестирал предполагам newsm78  или би имало видими следи там, където примерно му убиват.  И аз съм обмисляла да пробвам бейбилов-а, но засега още не съм.

Относно спането - на разходка поспива много добре, очевидно "чистият" роден нефтозаводски въздух го омайва  приспивно Joy  но и предпочита да са движи, да го кандилка количката. Иначе всичко зависи от коликите. От вчера за първи път направи 2-3 на брой 4-5-часови спанета между храненията, което почти ме притесни на фона на досегашните 2-часови интервали съпроводени с доста нервничене. Дано тенденцията се запази Rolling Eyes

# 683
Уф да му се невиди, така си бях доволна от Памперс, сега пак ще му хвърля един размисъл на какво да минем  Confused
Като ви чета, май най-много гласове има за Молфикс. На кой размер от тях отговаря 3-ката на Памперс?
 Blondy ще чакам отзив за 4-ката  Sunglasses въпреки че ако намеря алтернатива, надали ще се върна пак на тях, то като си свикне човек...  Whistling
А дали може Тайра да пусне една анкета за пампите, на коя марка 3-ките са най-добри  Blush
Относно коликите, ако не съм споменавала да кажа, че немският Лефакс е вълшебен! Буквално...

# 684
Молфикс 3ка са от 4-9 кг, 68 бр. Поне от две седмици сме на тях, бяха ни леко големи, но досега не са пропускали нито веднъж Peace. Преди това ползвахме Хъджис, но доста често бяхме мокри  Peace

# 685
Аз съм много доволна от Хепи полските вече сме на 4-ка !

# 686
На моето дете пък Лефакса не помогна толкова - използвах 1 опаковка, в началото беше по-добре, по-нататък или коликите бяха по-силни, или вече не му действаше, но го смених. Сега е на Инфакол и смея да кажа, че по-добре му действа.
С памперсите - и Памперс, и Молфикс, и Пуфис ми се е случвало да ми пропуснат, не мога да направя категорично сравнение между трите марки, купувам каквото видя на промоция.

# 687
От марката Памперс нито 2 ка нито сега с тройка съм доволна , винаги има пропуснато а да не говорим че миришат много силно и веднъж като бяхме почнали да се подсичаме от тези памперси се вложи положението та сега имам два пакета от тях които ползвам много рядко - за мен памперс са най лошип вариант

Молфикс - ползвала съм двойката от тях но тогава дрехите ни бяха най мокри , незнам дали аз съм улучила такъв пакет но тогава бях също разочарована

Пуфис и Либеро са ми фаворити - нито са ми изпускали , дупето ни беше подсечено и почнах да слагам от тях и се оправи което за мен говори че не ни дразнят кожата

Бочко също са хубави сега с ме с тях че исках да ги пробвам и пак бих си купила

Та като обобщение аз съм най вече за Либеро , след това за Пуфис и накрая бих похвалила бочко в класацията  Laughing Laughing

# 688
Здравейте момичета,
За памперсите ние също смена 3 ка памперс и имаме същия проблем с пропускането. Имам още половин пакет от тях и ще купувам 4 ка, само че смятам да ги сменя с молфикс или бочко. Аз пак да си се оплача. Предната вечер като легна в 20.30 и се събуди в 02.30 и викам си хайде край със безсънивто. Ама нейсе- от 02.30 пак почна на всеки час. През деня вчера е спал около 2-3 часа и снощи пак беше неспокоен. Само че се събуждаше не през един а през 2 часа.  А според таблицата която Белисима публикува нямаме скок в растежа. И сега се чудя какво може да е.
И да попитам някое бебче не искаше да си вдигА главата като лежи по корем. Да питам изобщо ли не искаше да я вдига или го правеше много малко. Ние си вдигаме главата, но явно бързо се изморява. Вие по колко пъти на ден оставяте бебенцата си по корем? Май трябва да го слагам по често, но се храним на поискване и успявам само по веднъж на ден да го сложа. ( или е ял скоро или е ял скоро и се опитвам да го изкарам на разходка- поне 2 на ден) опитвам да удължа времето с по 1 мин на ден, но не се получава - почва да плаче и се сърди и накрая го обръщам. Бихте ли споделили как е при вас, а също приемам и съвети

# 689
И ние не я задържаме много, всъщност всичко е на моменти. Когато е сънена или й се спи я вдига за кратко, когато иска я вдига стабилно и продължително. А като реве е нон-стоп вдигната Grinning. Аз я слагам за по няколко минути по няколко пъти на ден. Колкото повече я слагаш, толкова по-заяква според мен. Но като я гушна по коремче си задържа главицата доста стабилно, е удря главички чат-пат де :d
Ние спим вече през нощта доста добре. Снощи заспа в 1 и стана в 7 без да се буди. А друг път е заспивала и по-рано и се буди към 6-7, но това когато не е спала цял ден.

Общи условия

Активация на акаунт