. И също се притеснявам дали не изоставаме по нещо, но педи като я види казва, че е много добре
. Живи и здрави да са само
.
Абе луда работа ни така ни така....

, масаж лекичко след баня 
По тази причина не ми минава и за миг през акъл да спим отделно.Честно казано ми е приятно и я виждам,че е по-спокойна при мен.Така или иначе няма да спи при мен до 1-ви клас,така че не ме притеснява хич 
за запушения нос ли? Слава Богу мина. Общо взето промивки с физиологичен разтвор и изсмукване с аспиратор. Когато беше мн запушен носа и не можеше да диша, му сложихме адреналинови капки.
Една нощ пропусна да яде към 2. Само помрънка и докато успея да стана и той заспа и не го събудих. После си яде в 5. Тогава реално направи мн голяма пауза и се притесних малко, ама.... То и без това е голям станал, направиха ми коментар на консултацията, но не с лошо, ами направо ме бъзикат аз и татко му колко сме "големи", а той - 59 см, 6600. И казаха да правим повече упражнения и масажи, защото явно му тежи. Той повдига глава от по корем, но нещо като цяло ми се струва леко отпуснат тези дни. Та в този ред на мисли, моля ви да споделите какви упражнения са ви показали и правите. Аз гледам от тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=474
само 2-3 пъти са пропускали и то може би защото му бяха големи. Тогава бяхме на двойка.

. Иначе те разбирам за гледането под лупа - нормално е
.
Има ли други упражнения за нашата възраст
отначало не ги правих мислех си че не е толкова важно но се оказа жизнено важно, вече сме си с нормален тонус
Препоръчани теми