Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 702
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Нов туит на Мурат по повод празника

# 451
# 452
Здравейте Тихички! Hug Hug Hug Hug Hug

Малко забегнах тези дни, но не при татарина Grinning а в подбалкана и беше  релаксиращо.

Обичам планината, имаме хубави места за почивка и  работа там, разбира се.Няма как започва есента ,а с нея и зимнината.  Аз не съм много по тази част, но сега си поиграх.

Ванина
страхотен Мурат си довела за лека нощ, ама как да се спи при звезди и една звезда с тях. Благодаря за превода на интервюто.  Хареса ми и както пише Алекс зад думите се крие един сериозно философски  настроен Мурат , но и го усещам ....тъжен.

Ринка
и ти си направила много хубав колаж, добро съчетание.И какъв празник е днес?

Сарп отново ще запълва дупки, сега при  Кенан и компания, то толкова народ изпонапуска, сега ще въвеждат нови лица. Жалко, а така добре започна. представям си каква боза е станал сериала,  трябва да го догледам

Ринка, страхотен е!!!! Това е от същото време май дето го бяха разпитвали от вестника онази сутрин, или се лъжа

# 453
Още малко снимки от репортажа.
Ринка, благодаря за стоп кадрите.

Какви светкавица пускат около Мурат

# 454
Ели, добре си забегнала за малко извън големия град на чист въздух и сред хубава природа.  Grinning Hug На мен Мурат не ми се струва толкова тъжен, колкото по-скоро някак самовглъбен и меланхоличен. А днес в Турция празнуват Денят на победата и отдават почит на Кемал Ататюрк. Аслъ и Сарп също са поздравили в туитър, а Сарп дори е сложил снимка в инстаграма си как празнува сем. Акая.  Grinning

Amcaların hası, adını 30 Agustos Zafer Bayramı'ndan alan canım amcam Zafer Akkaya iyi ki doğdun...

# 455
А днес в Турция празнуват Денят на победата и отдават почит на Кемал Ататюрк.

Алекс, благодаря!!!
Тъкмо си мислех да се разровя и прочета повече за Ататюрк и неговото време, тъй-като татарина от руската армия Курт Сеит Еминов е помогнал много.  

В днешния репортаж Мурат ми харесва

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 20:51 от eliNIM

# 456
Нов туит на Мурат по повод празника

на руски и английски език

#новый твит Мурата)
Желаю быть достойными наших дедов и Мустафы Кемаля Ататюрка, которые пожертвовали всем в честь нас. 30 августа - наш счастливый День Победы.
#new tweet from Murat)
Being worthy of our grandparents, who sacrificed everything for our honor, and of M.Kemal Ataturk, I wish… happy 30 August Victory Day..

# 457
Ели, наистина изглежда добре Мурат - прилича на тийнейджър с тая шапка и раничката на рамо  Laughing

Ето я и сестрата на Сарп с малкия Джан - Алекснадър, който днес по нашему има имен ден  Grinning

Той ми е адаш на ник-а тук, както и на малкия ми син Александър, и на любимото ми домашно животинче - кучето Алекс, така че може и аз да почерпя по тоя повод  Grinning

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 20:26 от Alex_B

# 458
Еее Алекс изненада ме с името Александър, мислех, че е утре.
Да сте живи и здрави ти и Ника ти и сина, разбира се да не забравя Алекс Hug Hug Hug.
И моя малък син носи името Александър, да ви сложа и аз нещо за негово здраве

Скрит текст:

# 459
Ели, не знаех, че и ти си имаш Александър - да ти е жив и здрав и много да те радва!  Hug  bouquet

А ето с каква снимка поздравява за празника в инстаграм "любимата" ни сценаристка Пънар  Joy

30 agustos kutlamalari

# 460
  • София

Оооооо, Алекс, много именници, много празнуващи.
Да са ти живи и здрави всички.

# 461
Ели, не знаех, че и ти си имаш Александър - да ти е жив и здрав и много да те радва!  Hug  bouquet

А ето с каква снимка поздравява за празника в инстаграм "любимата" ни сценаристка Пънар  Joy

30 agustos kutlamalari

Алекс, благодаря !

Пънарка е в нестандартна поза като за празника, но пък е напълно нормално в събота подобен релакс , стига да е от днес фотката

# 462
# 463
Кети, благодаря за пожеланията!  Hug

Ели, не знам дали е от днес фотката на Пънар, но е качена преди един час. Някои празнуват с пържоли и кебап, тя пък може да е на плодова диета.  Joy

От няколко дни се каня да споделя нещо за Алиджан/Джебраил. Не знам дали вие знаете, но аз онзи ден разбрах, ровейки се в гугъл за допълнително инфо за него, че той миналата година на 31 юли се е оженил в Рим за Мелиса Сьозен, а след 5 месеца - в началото на тази година, са се развели.  #Crazy Общо взето, са се залюбили на снимачната площадка на сериала SUBAT, който той започна след Безмълвните, светкавично са се оженили, и явно точно толкова светкавично са се развели.  Grinning Алиджан подал молба за развод поради пълна невъзможност за съвместно съжителство или нещо такова, а и от един месец не живеели вече заедно. След още един месец се развели по взаимно съгласие, но се носели слухове, че май причината била, че тя била много ревнива, но те си знаят в крайна сметка. Като се замисля, те са били жнени реално около 3 месеца - и защо ли са си правили труда изобщо да правят сватба?  newsm78  Grinning Това събитие изобщо не съм го отразила. Алиджан е един от четените от Мурат в туитър, а те не са много, което  ме заинтригува да се разровя малко за него и наистина се изненадах много от тези негови скоростни женитба и развод. Не знаех, че нашият Джебраил е такъв бързак.  Joy Joy Joy

http://t24.com.tr/haber/alican-yucesoy-ile-melisa-sozen-bosandi,251653

# 464
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
 wavey wavey wavey wavey
Ле-ле, минах да почерпя, че внукът ми Алекс днес има имен ден, а то какво било  #Crazy Темата пълна с празнуващи имен ден  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Peace. Момичета – да са ви живи и здрави синовете и много радост да ви носи споменаването на имената им, защото нали си знаете , все ще отлетят нанякъде. Heart Eyes Laughing Синовете са затова да отлетят, и да ни радват отдалече. Виж, за внуците има още време и ви предлагам да се чукнете и за здравето на моя, че да стигне вашите Александровци  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

А  инфото днес в темата е добро. Не разбрах много добре какво казва патрона в клипчето, дето Ринка го е донесла и какво казват за него и защо монтират кадри от минали дни към сегашните ама нейсе –важното е да го ловят навсякъде където и да е и да ни го поднасят по лъжичка. Докато не му омръзне да ходи насам натам между фотоапаратите и камерите и се затвори на някоя снимачна площадка с пакет от охранители.. smile3521

Eли, и на мен ми паднаха на сърце светкавиците, придружаващи стройните крака на момчето по тротоара. Но и аз мисля като Алекс, че това което виждаме в патрона през последните дни е по скоро самовглъбеност и стремеж да се мери всяка една от казаните думи. Не го виждам тъжен и меланхоличен, а малко унесен, просто защото е съсредоточен в себе си. Много уважителен бе И към нахалните папараци също. Ама май ги изпързаля. Каза им че конушмата по-късно ще стане, пък явно се изплъзна от обещанието. smile3503

Ей, тенкс и за инфото за Алиджан. Хубав мъж и явно харесван и от други. Пък може и той сам да си се харесва, че малко като „ нарцис“  ми се вижда.  Но по принцип аз винаги съм намирала Мелиса Сьозен за малко странна жена, въпреки, че все гледам да не оеднаквявам роля и актриса. Ама наистина са ми странни и на мене бракове, дето продължават само по три месеца. С това Мелиса съвсем ме учуди newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт