Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Мурат: Лека нощ! Очаквайте ме утре отново Heart Eyes Laughing

# 436
Ванина, с много хубава картинка си ни пожелала лека нощ Hug Аз пък да ви пожелая добро утро с кафенце и пожелание за хубав и прохладен петъчен ден!  Heart Eyes Hug

# 437
Ени, дано да си починеш добре, да събереш слънце и морски въздух, че да имаш сили за нови подвизи!  Grinning Hug

# 438
  • София

Ени, приятно изкарване на моренцето!

Аз бях тук, много беше хубаво. Дано имаш хубави слънчеви дни!

Варна, хубава Варна!

# 439
Здравейте момичета!  Hug
Приятен петък!  Hug

# 440
Цялото интервю на Мурат на английски:

https://www.facebook.com/notes/357688634396008/

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 13:47 от rina-rina

# 441
 wavey wavey wavey wavey
Алекс Hug, Ринка Hug, Кет Hug

Много благ поглед вади Берг на тази фотка. Направо да се чуди човек, но като гледам и той малко се е замислил над този факт Joy Joy Joy hahaha hahaha

Ринка, тенкс за текста на цялото интервю. Поиграх си да го преведа на български за минаващите муратоманки, които имат нужда от това, но се чудех въпросите в по уважителна форма ли да ги преведа или във второ лице единствено число. Избрах втория вариант, въпреки че си мисля, че са били в уважителната форма. Както и да е. То беше вече преразказано, ама ето го:

Мурат Йълдъръм: „Използвам моята популярност за една добра кауза“ – интервю на Christos Kosmidis от MY tv - 28/08/2014

"Саваш" от сериала "Любов и наказание" и "Демир" от "Аси" посети Гърция преди няколко дни, в подкрепа на децата, страдащи от ракови заболявания. ΜΥ TV се срещна с 35 годишната турска звезда в Атина, която говори ексклузивно преди всичко за хуманитарната страна на своята личност и за новите си професионални планове.

MY TV: Каква беше причината да посетиш нашата страна за четвърти път?

Mурат: Кампанията, която стартира в Гърция, в подкрепа на децата на "FLOGA". Асоциацията, подпомагаща страдащи от ракови заболявания, беше причината да посетя Гърция за 4-ти път в живота ми. Истината е, че четири пъти съм посещавал страната ви. Хората ме посрещат така топло, така че трябва да бъдем сигурни - аз ще дойда отново. Искам да благодаря на гръцкия народ, особено за прегръдките и топлото посрещане. Аз ще продължа сътрудничеството си с ЮНЕСКО в Арголида, в подкрепа на децата, нуждаещи се от нас.

MY TV: Какво ти харесва в Гърция?

Mурат: Харесва ми топлината на хората. Вашето гостоприемство е нещо, което аз много харесвам.

MY TV: Откъде идва тази твоя чувствителност към децата?

Murat: Вярвам, че имам същата чувствителност и същото специално отношение, които всички хора имат към това, което ние трябва да даваме на децата, защото те са скъпоценни. Те се нуждаят от нашата любов и подкрепа. Ние трябва да ги защитим, защото те са бъдещето на земята и за света като цяло. Аз не вярвам, че емоциите и отношението са свързани с националността, религията и езика на хората. Едно дете е дете, независимо къде се намира по света. То се нуждае от защита, любов, грижа.

MY TV: Не съм съгласен, че всички хора се грижат за децата. За съжаление, историята ни показва точно обратното. Впечатлен съм, че ти показваш тази чувствителна страна от себе си на тази младежка възраст, защото би могъл да бъдеш лесно засегнат от слава и пари.

Мурат: Това зависи от личността на всеки човек. Всъщност, славата и парите може да направят човека по-лош, но и за това, никой друг не е отговорен, освен самият човек. Вие не може да кажете, че щом имате слава и пари, можете да забравите хората !!!! Освен това, има хора в този свят с голяма слава и много пари, които също са много чувствителни по този въпрос.

MY TV: Ти ще инвестираш славата и парите придобити от работата в благотворителност, така ли? Това ли е твоята цел в живота?

Mурат: Точно така! Аз използвам моята популярност за всяка добра кауза.

MY TV: Смяташ ли, че си роден с това чувство на солидарност?

Mурат: Любовта, която имах в семейството си, ми помогна много, за да се развие това чувство. Разбира се, не можете да научите всичко, от семейството си. Животът ме научи как да мисля, а също и как да гледам на нещата. Аз вярвам, че семейството е началото на пътя в живота на човек, но всичко останало зависи от него. Вие избирате как искате да продължите живота си и как можете да промените навреме себе си.

MY TV: Имало ли е повратна точка в живота ти, която тее е накарала да промениш своя начин на мислене?

Mурат: Истината е, че когато бях малък, бях много палав. Аз се учех от грешките си, променяйки се постепенно, а не изведнъж. Аз не вярвам, че за да промените живота си, е необходимо шокиращо събитие, което ще ви накара да видите нещата по различен начин. Както и да е, това не се случи с мен. Всичко се случи бавно, стъпка по стъпка. Всеки период отмина и остави нещо в мен, засягащо личността ми. Опитът, преживяванията, който трупах доката растях (в смисъл докато възмъжавах) постепенно ме направиха човекът, който съм днес.

MY TV: Знам, че твоята благотворителна дейност е огромна в Турция. Разкажи ми за това ...

Mурат: Знаете ли, преди мислех, че не е добре да се говори за хуманитарната страна на дейността ми в обществото. Сега, аз промених мнението си и мисля, че в крайна сметка ние се нуждаем това да се случва. И в този случай, популярността е много важна. Защото искам да помогна на децата в нужда. Вярно е, че аз съм много ангажиран с различни здравни проблеми, които имат децата или сираците по принцип. Чрез това, аз се чувствам полезен за обществото и въпреки тежкия си професионален график, намирам време, за да бъда близо до хората и децата в нужда.

MY TV: Някои може да каже, че правиш това за самореклама, за да се превърнеш в любимец на публиката.

Мурат: Това е изцяло личен въпрос. Важното е каквото и да правиш,  да правиш това, което е правилно. Когато това се случи, не е важно какво мислят другите хора. Може някой друг да използва известността с лоши намерения или това, което той прави да е самореклама. Но и в този случай, характерът на лицето, е това, което има значение. Във всеки случай, аз вярвам, че ако правиш нещо с цялото си сърце, това, което другите хора мислят, не е важно. Освен това, не можеш да живееш живота си по начина, по който другите си го представят ... но можеш по начина, по който ти искаш.

MY TV: Независимо от факта, че в Гърция са били излъчвани само два турски сериала (Любов и Наказание и Аси), както и един филм (Мъките на есента), в който си имал водеща роля, твоята популярност е изключително голяма, особено сред жените. Как ще коментираш това?  

Mурат: Чувствах любовта на гръцкия народ още първия път, когато посетих вашата страна и от сърце съм много благодарен за това. Истина е, че когато започнах да върша тази работа, никога не съм си представял, докъде това може да ме доведе. В началото, аз го направих за себе си и за да помогна на семейството си. Но с Божията помощ, работата ми бе призната в други страни, както и в почти половината от света, и странното нещо е, че това се е случило само чрез два от сериалите, в които съм участвал. Аз никога не бих могъл да предвидя, че ще придобия такава голяма популярност.

MY TV: Ние винаги сме виждали във водещата роля до теб много привлекателна жена. Влюбвал ли си се някога в актрисите, с които си партнираш?

Мурат: Не, никога не съм се влюбвал в която и да е актриса при съвместната ни работа. Отношенията ни винаги са били професионални, без значение колко са били красиви и привлекателни. Освен това, доскоро бях също така женен, така че никога не съм си го и помислял.

MY TV: Твоята първа жена е актриса. Дали е било по-лесно за теб да имаш връзка с жена на същата област? Например, би могъл да имаш връзка с някоя твоя фенка?

Мурат: Това не е нещо, което можете да планирате. Искам да кажа, че не знам как се случват нещата, които животът ни поднася. Бившата ми съпруга се случи да бъде актриса, но това не означава нищо. Тя можеше да бъде от друга област. Това зависи от много неща. Във всеки случай, за момента наистина изобщо не ме е грижа за това. Разведен съм от скоро и честно казано съм фокусиран само върху работата ми, приятелите ми и семейството ми. Аз не се интересувам от срещи с някое момиче. Освен това, считам, че е твърде рано.

MY TV: Какви са твоите професионални планове за новия сезон?

Mурат: Снимките на новия филм наречен "Kırımlı ", в който имам водеща роля, току-що бяха комплектовани. Той вече е бил редактиран и много скоро ще бъде пуснат в кината в Турция и в чужбина. Също така, ще участвам в нов телевизионен сериал. Керем Дерен и Булут Пънар ще напишат сценария, а Джансу Дере ще играе главната роля ( ще бъде водеща актриса). Аз не мога да кажа повече за концепцията и ролята, която ще представя, защото сериалът все още е в процес на изграждане.

MY TV: Нещо, което ние не знаем повече за теб и ти би могъл да ни го разкриеш?

Мурат: Аз съм човек, който се радва на живота. Всеки ден е нов ден за мен, който е по-ценен, отколкото предишния. Да ви кажа истината, всеки ден имам в предвид, че имам 24 часа пред себе си и се опитвам да ги използвам по най-добрият начин, който мога. Аз използвам цялата си енергия, за да направя нещо добро! Предпочитам да правя нещо, отколкото да говоря за това ... само делата се броят !!!! Вие не можете да променяте важни събития, ако не можете да промените себе си. Ако всеки промени себе си, светът също се променя. Аз се опитвам да изпълня дълга си като човешко същество. Заради всяко лошо събитие, което се случва на този свят, дължа да работя по-усилено, за да стана по-добър като човешко същество, а и в моята работа..

MY TV: Това е лесно да се каже, но трудно да се направи ...

Mурат: Вярвам, че приемането на грешките, е ключов момент за да се промениш като характер и индивидуалност. По този начин, когато се опознаваш по-добре, можеш автоматично да променяш нещата. Някои хора се страхуват от признаване на грешките си, защото вярват, че по този начин те ще загубят самочувствието си или ще намалят значението си. За мен това не е най-важното. Радвам се да призная грешка, защото това ще ме направи по-добър човек следващия път.

MY TV: Ти присъства на концерта с Марио Франкоулис и Ели Паспала на античния театър в Аргос. В края на концерта, на сцената с гръцкия тенор, даде обещание, че ще продължиш да подкрепяш децата, страдащи от ракови заболявания.

Мурат: Това беше първият път, в който видях отблизо Марио Франкоулис и Ели Паспала. Разбира се, аз знаех, че Марио Франкоулис е страхотен тенор и това е нещо, което сега мога да потвърдя. Но Ели Паспала също е страхотна, наистина. Това беше един много хубав концерт. Но въпреки моето присъствие там, много повече за почитание и уважение беше присъствието на публиката, тези, които се бяха събрали там в подкрепа на страданието на децата. Това беше много трогателно и аз никога няма да го забравя.

Ако има необходимост от поправки(съдържателни и правописни) плииз дерзайте. че аз съм на тръстиката и направих това набързо и крадешком Heart Eyes Laughing

Последна редакция: пт, 29 авг 2014, 15:34 от vanina707

# 442
Ванина, благодаря за превода!  smile3525

# 443

Сарп влиза в Karadayi
Karadayı'ya Sarp Akkaya'da konuk oyuncu olarak dahil olmuş...

# 444
Добро утро!  Hug

Вчера нещо беше доста тихо в темата.  Grinning Дано днес не е така.  Grinning Пожелавам ви прекрасни почивни дни! Hug

# 445
Ванина, добре е, че си превела интервюто. Hug Моите впечатления от него са, че Мурат изглежда доста улегнал,  помъдрял, алтруистично и философски настроен. Надявам се, че е искрен. Предполагам, че сега не му е до нова приятелка, вероятно има нужда от време да подреди мислите, чувствата и приоритетите си и явно е от хората, които могат да направят това най-добре сред приятели и семейството си. Това, което ми направи впечатление е, че обикновено в интервютата си пуска и шегички, а тук не видях такива. А може и да не са отбелязани просто, но, като цяло, ми прозвуча доста по-сериозно. Ако беше видео, това можеше да се види, но така не става много ясно.

# 446
Оставям ви един сладък Мурат от едно друго интервю, в което беше доста весел и забавен, за добро настроение през деня.  Grinning Grinning Grinning

# 447
Здравейте!  Hug
Приятен уикенд, момичета!

# 448
Алекс  Hug
Ринка  Hug
Скрит текст:
Неудобно май да го кажа, че ставам сега, ама пък няма да казвам що правих цяла вечер и цяла нощ. Не бях нито с Мурат, нито със Сарп, нито с Берг, и с Аслъто не бях  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Минавам да си отворя очите с кафето на темата поднесено от Алекс, ама гледам чашата празна. Та се довлякох до знаете къде и направих едно дълго и гъсто с малко мляко. Ето слагам за темата и дори за момчето, че като тръгне на път с бялата количка да му е топло. 

Скрит текст:

Ринка, Сарп нещо новичко с автомат или тояга да беше захванал. Сега и в Карадайъ ли да надничам. Доколкото знам вече бил достатъчно разводнен за да се удави в мислите на сценариста човек. Обаче, хубаво си комбинирала красавеца наш   smile3503

Алекс, сериозно се разнасят мъдрите мисли на патрона по цялото Средиземноморие и Балкани, но и аз като тебе го чакам да се помайтапи с нещо  smile3521

Не съм сигурна къде са другите. При русия брадат татарин или по поляните с цветенцата. Е, Ени сигурно вече е на морето и се надявам да се наплацика и заради нас, но и на мене графикът на деня ми е изготвен вече от партнера. Мурат е обещал в колажа ми инфо, така че до довечера ще почакам, та да видим тук ли ще помълча или по някои други дворове ще се нося Joy Joy hahaha

Хубав ден и от мене  Hug Hug Hug Hug Hug Peace

https://www.youtube.com/watch?v=4Z9b2HiW_L8

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 12:13 от vanina707

# 449

Ванина, кафенцето е още топло.
И има кой да отпие от него.  Peace

Дано при Ени времето да е ок.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт