Мурат Йълдъръм и Сускунларите преди и след "Suskunlar"-59 тема

• 39 730
  • 739
  •   1
Отговори
# 420

И коментар от гръцки фенки:

I have the magazine on my hands..the photoshoot bigger is amazing hihihihi...and here Murat says clearly he is gonna act in a series by Kerem Deren and Pinar Bulut with Cansu Dere.. Don't know if something changed in a week...

The interview is almost all about kids and feelings....very beautiful...he answer only questions "personal" and two proffessional... the title is missleading hihihi...

Professional plans for the new season? Ι just completed the shooting of the new film i star with the title "Crimean". Already the material is processed and it will be released in cinemas in Turkey and abroad. In TV i will participate in a new Turkish series , with scenario od Kerem Deren and Pinar Bulut Deren co-staring with Cansu Dere. I still can not tell you about the case and the role i will play because we are still in the preparation of the series.

There is nothing extremely new in this interview...except the part about the new series...and his statement that it is too early for him to have a new girlfriend...

Казал е съвсем ясно, че ще участва в сериал по сценарий на Керем Дерен и Пънар Булут и другата звезда в него е Джансу Дере. Не може да даде подробности за сценария и ролята, защото все още са в процес на подготовка на сериала.

Гъркинята се чуди какво може да се е променило за една седмица, визирайки онзиденшната статия в Миллиет, където бяха написали, че той все още не бил решил. Аз предполагам, че гъркините ще преведат бързо цялата статия на англ. и ще можем да я прочетем и ние. Нямало нищо извънредно, освен частта за участието в сериала и това, че все още било рано да има приятелка.

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 11:27 от Alex_B

# 421
Здравейте мълчаливки! Hug Hug

Няма ново за коментар с Мурат, пък и времето  не стига ,поне при мен е така.
Алекс,
благодаря!
От една дума  на Мурат с която иска да прекрати  разговор по  тема  която няма право да коментира все още, сега  тракат клавиатурите и ,,шумят,, форумите.
Нищо категорично няма в отговора му, просто интелигентно отмесване на темата.

Аз съм се отдала на релакс вечер с Къванч и компания- КуртСеит и Шура.
Определено проекта като замисъл е много добър, интересни ми бяха сериите в Русия в  периода за който съм чела и гледала кино предимно от другата страна на ,,завесета,, -  руснаците. Трябва да се поздрави екипа за идеята на сериала като тема, защото освен болшевиките история и живот са имали и богатите  земевладелци, офицерите и елита въобще в някогашна Русия. Трудни години са били, мътни , омърсени  с човешка кръв, често  както става по време на размирици и война на невинни хора. От защитаващи руските граници и интереса на  руския народ , разбира се ролята на Царя е водеща, една  прослойка  богати и  добре образовани руски офицери  стават мишена за болшевиките.  Разкошни къщи се плячкосват и рушат , богати семейства емигрират извън Русия. Много трудни години засяга сериала и там някъде татари,  до скоро служили в руската армия  идват в Истанбул да започнат всичко отначало.
Къванч определено приемам трудно с играта си, няма емоция ,не ме грабва, но пък са го докарали на фасон идеално като руски белогвардеец.
Ени   Hug зная ,че харесваш артистката която играе Шура. Съжалявам , че ще го напиша, но не  ме впечатлява , не са я докарали до 16 годишна девойка  въпреки, че тя по ме убеди в любовта си към Сеит ,за разлика от него. Харесва ми Биркан на нашата Аслъ , играе гадния си образ перфектно, как само мята погледи  чудесен е , както и Джелил. Най-много ме впечатли играта на стария кулак Еминов, добър актьор.
И останалите играят добре, но въпреки това чета, че сериала няма рейтинг.
Ами нормално ,историята не е типично турска, макар че се разказва за татарин живял в Русия и се засяга много тънката струна от турския национализъм.То на турските власти от емигранти май дълго време след това ще имат доста работа, имам в предвид, че и от нас много народ се е установил там.

Предлагам ви филма ,,Американци на Черно море,,  с руски субтитри. Къванч играе  в него.

http://vk.com/kivancoyku

Последна редакция: чт, 28 авг 2014, 11:28 от eliNIM

# 422
Ели, Hug аз КСШ го започнах, но съм стигнала до трета серия и все нямам време да го продължа и затова нямам достатъчно впечатления. Но определено няма как да се хареса на масовия турски зрител - нито историята е типично турска, нито героите, нито музиката.

А за интервюто на Мурат - явно са му задавали обичайните въпроси и той е отговарял по същия начин, по който винаги. Ето един такъв:

We always see you co-star next to very beautiful women .There was a time you fell in love with one of your co-stars?

Мурат: No, i haven't fell in love with any of my co-stars . Our relationships stayed professional no matter how beautiful or attractive they were. Besides i was married previously and i never thought of this possibility.

Винаги сме ви виждали с партньорки, които са много красиви жени. Имало ли е момент, в който да се влюбите в някоя от партньорките си?

Мурат: Не, не съм се влюбвал в никоя от партньорките си. Нашите отношения са били професионални, независимо колко красиви или актрактивни са били те. Освен това, аз вече бях женен и никога не съм помислял за подобна възможност.

# 423
# 424

Алекс, благодаря за превода. Hug Hug
Точно първите епизоди на сериала са много хубави и интересни.  
Сега съм на 8 серия,вече историята е в Истанбул, съпротивата и не съм до там очарована.Но като цяло история с руски привкус си мисля ,че е трудно смилаема за масовия турски зрител.

Винаги сме ви виждали с партньорки, които са много красиви жени. Имало ли е момент, в който да се влюбите в някоя от партньорките си?

Мурат: Не, не съм се влюбвал в никоя от партньорките си. Нашите отношения са били професионални, независимо колко красиви или актрактивни са били те. Освен това, аз вече бях женен и никога не съм помислял за подобна възможност.
Никога не съм си мислила и обратното, атрактивни звучи ми Нургюл  Joy Joy

# 425
Ели, и на мен "атрактивни" ми прозвуча точно, като че ли има предвид Нургюл.  Laughing  Ето още извадки от интервюто - нямам време да превеждам всичко, но предполагам, че от гугъл ще разберете основното:

Your first wife was an actress. Is it more easy for you do develope a relationship with a woman from your work field? You could for example have a relationship with a fan of you? You can't plan this. You can't know what life will bring you. My ex-wife happened to be an actress but it doesn't mean she couldn't be from another field. It depends on many things. Anyway at this moment we talk i am really not interested in this subject. It's been few time since i divorced and honestly i have focused on my job,friends and family. I am not interested to meet a girl. It's too early .

‘I don’t believe that sentiments have to do with the nationality, religion and people’s language’ part of one answer.

If one can change himself..can change the world...(Kazantzakis mood from Murat

"Ι believe that if a person accept his mistakes, it is the key to make him change as character and as personality" So, when you know better yourselve, automatically you can change the things. Some people are afraid to recognise their mistakes because they thing they will loose their self-confidence or they will low themselves. For be it doesn't happens. For me it's pleasure to be in position i can recognise a mistake, because this will make me better next time"

Some may say that you do it for self-assertion, to become more likable to the audience... Murat : This subject is very personal. What matters is to do something right no matter what it is. When this happens it doesn't have any significance what others think of you. Some other may use what he does with bad intention or for self-assertion. Again here i believe that the persons character matters. Anyway i believe that when you do something with all tou heart it doesn't matter what others think of you. Besides..you can't live your life according to how other want it....but you.

"I am a person that enjoys to live, For me everyday is a new day with more importance than the previous one. To tell you the truth everyday i think i have 24 hours in front of me and i try to use as best as i can. I use my enegry to do something. I rather do something for a subject that talk for it..actions only count! You can't change big events if you don't change yourself, If everyone changes themselves..world changes. I try to do my duty as human. For every bad event that happens i owe to work more to become better as a person and in my work. "

# 426
Здравейте Сускунларчета  Hug Hug Hug
Ринка HugЕли HugАлекс HugВанинка Hug
Ако Мурат с ей тая физиономия го е казал  изречението за приятелката му предричам съвсем скоро някоя мацка да го отнесе като куцо пиле домат и да го направи свой за мнооого дълги години  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy.Ама много хубав Муратчо на тия снимки от гръцко бе  smile3521 smile3521Машаала добре му се отразява лятото ,почивката и мнооогото фенска любов  smile3521
Гърците и те не са пропуснали въпроса за гаджето сякаш ако Мурат си има таково или ако има нещо в предвид ще каже на тях и на нас  newsm78
Задали са му обаче и хубави въпроси на които той е отговорил  изчерпателно и филосовски  .Много ми харесва това което казва за новия ден "За мен всеки ден е нов ден и е с по-голямо значение от предишния.Всеки ден аз мисля ,че имам пред себе си 24 часа и се опитвам да дам най-доброто от себе си през тях", "Не можете да промените големите събития/големите неща  ако
не промените себе си.Ако всеки се промени ще промени и света.Аз  се опитвам да изпълня моя дълг като човек.За всяко лошо нещо което се случва аз съм длъжен да работя повече ,за да стана  по-добър в работата си и като човек "

"Все още е твърде рано да имам приятелка"

# 427
Нова снимка

Murat  at ng Güral Afyon Wellness & Convention Hotel in Afyonkarahisar

# 428
Алекс Аслъ само да забременее веднага ще и дам година и половин отпуска от моите планове за бъдещите и екранни партнъори  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy JoyАз съм ларш и особено за такива хубави поводи веднага давам отпуски ,а синеочко е джентълмен и също ще я изчака  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ели права си ,че Фарах хич не изглежда като 16 годишно девойче в началото на сериала smile3521 ,но после в сериите от Истанбул вече като е по-голямка Шура  са добре нещата .Кивчо хич няма да го коментирам че да не обидя някой  ,но за Джелил няма да се спра и да кажа ,че е мноооого хубаво и талантливо момче  и че и заедно с червенокосата Гюзеде  правят добра двойка ма тя пък се бракува за тоя възрастния господин и там драмата е голяма .
За ниския рейтинг и аз си мисля че турската публика просто и е трудно и безинтересно да възприема тия руски дворянски работи.Пък и феновете не могат да възприемат двойката Курт Сеит и Шура нещо и сега се възлагат големи надежди на Мурка/Фахрие  smile3521

# 429
Ени, Hug Много хубавка Хиджран си ни донесла - и е без забрадка  Grinning А, щом ще ѝ даваш на Аслъ отпуск, ако забременее, можеш да ѝ продължаваш списъка с кандидат-партньори и за следващата петилетка  Joy Joy Joy

Ето още малко снимки от списанието

# 430
Алекс знаеш аз си имам само двама любимеца (пази боже ако имах повече нямаше да мога ни да спя ни да ям ,ни да работя докато обиколя всичките им фен клубове и докато им изгледам сериалите  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy) с Мурат Аслъто вече игра сега със Сечкин да играе после пак с Мурат ,после  пак със Сечкин,после  и с двамата и чак след това може вече с някой друг  Joy Joy Joy Joy Joy JoyЕто другите и фенове са помислили и те по въпроса и са и направили общо клипче с Керем Б smile3521

http://youtu.be/_KcNJNPK7jE

# 431
Момичета аз изчезвам ,че има още бая работа да свърша пък тука с тоя бял Муратов панталон много се разконцентрирам  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Другата седмица и аз най-накрая ще излезна малко в почивка и мисля още утре след работа да отпраша към морето.Та ако не се появявам да знаете ,че не е защото съм забегнала за Истанбул при Мурат  Joy Joy Joy Joy Joy :35 ами просто не съм намерила време или читав нет да ви проверя какво си правите  smile3521 :

# 432
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Привет и от мене Hug  Peace

Горещо в темата и по фейсовете също  Joy hahaha Кецки, черни чорапки, бели гаши, розова блузка,  погледчета из под очила, светлеещи на фона на море очи Joy Joy hahaha Пък с кипреща се главичка направо казва: Ей ме на, какво толкова, хубавелко казвате че съм и много искате да знаете какво обичам и какво не обичам и какво ще правя следващите дни, ама няма да ви кажа... Joy Joy hahaha hahaha

Ето за охлаждане в темата:

https://www.youtube.com/watch?v=ZIgTMniqfYY

А после какво- ами Джансуто Heart Eyes Laughing

# 433
Алекс, и аз стигнах преди до 3-ти епизод на КСШ-то.  И сигурно няма да продължа. Щом не се случи лятото, сега хич няма да е. Защото не ме грабна нито Фарах като бледоликата Шурка, нито Турския рус идол като влюбен Курт Сеит.  Освен това много театрална ми се стори цялата работа. Не че не обичам театъра. Напротив. Но на театър като на театър, а на кино като на кино трябва да е. А щом Ели се забавлява в очакване на чучулигова - нека.

Ето на любителско клипче за тройката Аслъ, Керем, Ясемин направили от скалъпени кадри, ама то си е кино направо. Тенкс Ени, че го показа. Да знаеш аз си искам обаче Аслъто да изреди всички красавци на Турция ( е Сечкин също в тоя кюп, а Мурат да повтори).

Малко инфо да внеса и аз, ама за Poyraz Karayel  и антуража на госпожица Ayşegül Umman (Б-то)
Много мъже около мафиотската щерка Айшегюл ще има. Kanbolat Görkem Arslan (Али от Аси) наистина ще играе в дизито на Бурчин. Героят му ще се казва Сефер 

А другата дама сред предимно мъжкия състав на дизито е тази - Yeliz Akkaya

спомняте си я от 1001 нощ нали

А този  (Yıldıray Şahinler) ни е познат от Кайъп

Няма начин да не е сред лошите. Може обаче само с това инфо за Айшегюл-Б. да си остана. Нещо не ме привлича нищо натам. Като гледам и таткото мафиот и той хич не е като мафиот. Един уморен и отпуснат. Жалко за Илкер, но може пак да се срешнем някога, ако пак хване китарата.

# 434
Преди и аз да избягам, малко и за бъдещите партньори на патрона (Селма в едно, Окан Ялабък в друго)
Нещо минало, ама хубаво Heart Eyes Laughing

https://www.facebook.com/video.php?v=699481490118305

Нещо от сега или поне от скоро – изтървала съм го  ooooh! Ама какво казват  newsm78 - някой разбира ли  newsm78 Да не би и да е пускано тук newsm78

https://www.facebook.com/video.php?v=728517260548061

Общи условия

Активация на акаунт